Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за упражнения по време на японската диета?
Какви са препоръките, правилата и основните принципи на японската диета?
Какво включва менюто на японската диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за упражнения по време на японската диета?
-
Какви са препоръките, правилата и основните принципи на японската диета?
Препоръчително е стриктното спазване на диета, включително избягването на сол, захар и алкохол. Важно е да се даде приоритет на храните в менюто и да се избягва преяждането между храненията. Японската диета има следните правила: уважение и подкрепа един към друг, редовни упражнения за по-добър ефект, консумация на поне 1,5-2,0 литра вода на ден, силна воля за успех, стриктно спазване на диетата , спира се при непоносимост и редовно отчитане. Японската диета се основава на консумацията на нискокалорични храни като риба, пуешко месо, зеленчуци, яйца и плодове. Важно е да се избягват добавената захар, алкохолът и преработените въглехидрати. Диетата се придържа стриктно в продължение на 14 дни и обикновено води до бързо отслабване.
-
Какво включва менюто на японската диета?
-
Какви са препоръките за консумация на вода по време на японската диета?
-
Какви са основните теми в дискусията?

Малко съм болна, ама за сега всичко е по диетката - само чая с който се наливам е
без захар... Айде довечера ще се отчета как е минал първия ми диетен ден
преди 2 седмици я започнах диетата, но на 4тият ден се обринах - явно от яйцата. имаме кантарче/ макар и аналогово/ , но не смея да се претегля - направо ме е страх, но майка ми не ме беше виждал от месец и като ме видя каза че малко съм отслабнала

Днес не отчитам никакъв прогрес...