Почувствах се зле.

• 10 967
  • 326
  •   1
Отговори
# 225
А защо И В тази тема се поставя външната красота, като единствената форма на красота - това е друго няма!
Кукленските красавици и празни главици, рядко знаят че са им празни главиците и съответно си намират мъже, които също са само опаковка - фитнес тяло, нула пълнеж.
Красотата и да се влюбиш в един човек не е да е само атрактивен външно за теб. Включва десетки големи и малки неща. Влюбвали сме във хора, които в първия момент не сме били толкова впечатлени но-после характера им, темперамента им, дори чувството за хумор или начина по който ни карат да се чувстваме с тях ни е карал да ги видим с други очи. Мисля, че това е имал шредвид мъжа и.

Къде тръгнахте да ги развеждате, че и аборти да предлагате!

Евакуацията не е единствения начин за справяне с проблеми Wink

# 226
tays, точен коментар!
Ходя на психолог.
Попаднах на такава работила към Анимус. Моят проблем е различен и разказите ми бяха в друга посока, а тя непрекъснато хвърляше топката към мъжа ми 😆. Не й останах клиент по друга още по-абсурдна причина но не е тема на темата.
Та и психолозите са си опасни 😏!

# 227
грозното отношение винаги е по-грозно от което и да е грозно лице

# 228
Продължавам да не разбирам защо мъжът отнесе толкова хейт? Познатата, нейната позната, както разбирам си е говорила повече с нея, дошла е на тяхната маса, станал е мохабета, какво толкова лошо има? Те двамата си се гледат всеки ден, лягат си заедно, едва ли онази им е отнела от безценното им време заедно. Репликата в киното може да е неуместна, ама при това си е начин на говорене, и аз го правя, обичам да настъпвам по мазола. Драмата от което ми идва прекалено. Та чак развод, аборт, тука една каза, че се развежда само заради поглед на мъжа и към друга жена на улицата.

Последна редакция: ср, 09 авг 2023, 12:04 от Не се сърди, човече

# 229
  • София
Е, това, че ти обичаш да настъпваш по мазола, не го прави безобидно или правилно като поведение.
Може и да си права, Дорис, дано. Но не се променя фактът, че добрият човек не наранява околните, като знае, че нещо ще ги нарани. И да е сгафил неволно, можел е да ѝ обясни така, както ти го каза. Едно е "взех те, щото переш и гладиш, нищо, че не ми хареса особено в началото, сега се пооправи", друго е   "в тебе харесах далеч не само външността ти, комплексът ти от други качества ме спечели и се влюбих в теб".

# 230
Настъпваш не мазол, а отворена рана, и това трябва да се счита за какво? Много готино и вървежно, а пък авторката е проста, защото я заболяло? За мен е проява на много ниско EQ, и като цяло мъжът й явно редовно демонстрира много ниска емоционална интелигентност. На мен това ми стига, за да го разлюбя, авторката да си решава сама. Тук всички сме дошли да напишем собственото мнение и начин на действие, крайното решение си е нейно.

# 231
  • София
Моят хейт идва от репликата в киното - сега си ме представяш с Х, нали?
Циник, освен простак.

В нюансите е цялото отношение, не в пряката реч.

# 232
Настъпваш не мазол, а отворена рана, и това трябва да се счита за какво? Много готино и вървежно, а пък авторката е проста, защото я заболяло? За мен е проява на много ниско EQ, и като цяло мъжът й явно редовно демонстрира много ниска емоционална интелигентност. На мен това ми стига, за да го разлюбя, авторката да си решава сама. Тук всички сме дошли да напишем собственото мнение и начин на действие, крайното решение си е нейно.
И аз не разбирам защо би уязвявал умишлено човек, когото обичаш? Дали би го направил с просто познат? А защо го правиш с този, с когото живееш? Това е някакво нездраво демонстриране на превъзходство - виж ме мен, виж се ти.

Според мен авторката трябва да смени терапевта си със сигурност. Този не е професионалист, ако си позволява да прави изводи, да й вменява разни мисли и т.н. Може да има точно обратен ефект.
И като цяло смятам, че нейните проблеми наистина са личностни и са свързани с ниска самооценка, която е отпреди този мъж. Събрала се е явно с него точно защото й фитва като профил - тя удобна и сива мишка, той се прави на мъжкарее на нейн гръб. Абсолютна класика.

# 233
Т.е когато имаме абсолютно необоснована ревност съчетана с огромни комплекси и ниско самочувствие, трябва да ходим на пръсти?
Сори, ама аз не съм така, това ми е и помогнало такива да се отсяват от рано

# 234
Аз по-рано те питах, но отговор не получих - защо мачкате нечие самочувствие, а после се тръшкате, че трябвало да ходите на пръсти?

# 235
  • София
Настъпвай си твоите мазоли тогава! Аман от мъже, които ако не унижат жената до себе си, не се чувстват достатъчно силни. Всичко друго са казали, само аз ще допълня нещо от личен опит към авторката - намери начин да разбере, че не може да продължава с дебелашките шеги и фриволни разговори с чужди жени. Покажи му, че не си вързана за него, че можеш да си тръгнеш по всяко време, че действията му имат последствия. Толкова енергия хабиш на него да му е добре, а себе си гледаш ли? На теб добре ли ти е? Забравила си, че във връзката трябва и ти да си щастлива, не само той.

# 236
Съпругът ти може и никога да не ти изневери, но има огромен проблем в представянето ви като семейна двойка. А това е немалка сигнална лампа за състоянието на брака. Знам за хора/мъже и жени/, които си покръшкваха тук-таме, но запазиха семейството си именно защото бяха безупречни в представянето на семейната идилия по приемлив и за двете страни начин. Според мен той е за терапевт.

# 237
Аз по-рано те питах, но отговор не получих - защо мачкате нечие самочувствие, а после се тръшкате, че трябвало да ходите на пръсти?
извинявай, ама тук има три примера за реакции на мъжа ( без гаранция за точно представена ситуация). И всички го нападнаха 🙁.
Дали е мачкане?
Всички дали съвет за раздяла с предположения че мъжа я мачка , помагат ли на авторката?

# 238
  • София
rf22, има океан разлика от ходене на пръсти до нарочно настъпване на мазоли. Ако ме я разбираш, изобщо няма смисъл да коментираме.

# 239

Кое точно е мачкане на самочувствие в темата? Че е обърнал внимание на нейната позната, че са направили мохабета с нея, като познатата и е говорила повече с авторката? Репликата за необоснованата ревност у авторката ли?
Или просто защото мъжът е по уверен, с повече самочувствие и повече комуникативност? Или иначе казано по готин, това вече мачка самочувствието и?

Общи условия

Активация на акаунт