Почувствах се зле.

• 10 981
  • 326
  •   1
Отговори
# 105
Когато се приближих, го чух как й казва тихо: ,,Чакай сега да видим как ще реагира и започнаха да се смеят".
Това ми прозвуча много странно?! Сякаш те са близки, а ти си третото колело на вечерята...
Може да са очаквали, че ще се зарадва на попълнението. Доколкото разбирам, преди този случай явторката не е имала негативни емоции към въпросната жена.

Ама ние такъв литературен анализ му спретнахме на този разговор, че изцедихме от всяка буква максималния заряд за сдухване на авторката.

# 106
Това "Чакай да видим как ще реагира" придружено със смях би запалило такъв огън в мен, че де що има по масата ще го катурна върху натрапницата.
Какво е това неуважение? А за това че не я харесвал физически, но все пак я взел щото е душица и не е комерсиална нямам думи....

# 107
Да, ще се зарадва, всяка жена ще се зарадва да дойде някоя кипра, цяла вечер да флиртува с мъжа и и да му яде от чинията. Що не опита от моята чиния, ами ще си боцка от неговата? По явен знак за флирт не знам.
А пък репликата в киното е направо дъно - коя жена тука  е чувала при сцена на изневяра във филм мъжът и да и каже Представяш си ме с Пенка, нали? Направо не е за вярване

Предполагам, че и терапевта в прав текст се опитва да изкаже, че отношението на мъжа и към нея е причината да не напредва с терапията.

# 108
Разрових се в стари теми на авторката и разбрах защо е с толкова ниско самочувствие. Трябва много работа там. Нищо чудно, че смята мъжа си за по-достоен от себе си.

# 109
  • БГ
Не е ли малко идиотско да мачкаш нечие самочувствие, и после да се тръшкаш, че ти правят сцени?
Идиотско и манипулативно. Той си е положил от рано с мачкането на самочувствието и така лека полека през годините нещата за него си идват на място - той е на пиедестала, а авторката в ъгъла. Но! щом се е решила на второ дете - значи се обичат.

# 110
За мен щом един мъж си е избрал съпруга трябва да знае какво да каже и какво не, грозно ми е да ми каже "ти си супер грозна, ама характера ти е добър". Не говоря да не се изразява откровено с жена си, но има една тънка граница, която нарушава човешкия баланс. Точно тази граница човек трябва да разучи преди брака. И подкрепям казаното, че няма как психиатър да ти вдигне самочувствието.

# 111
Разрових се в стари теми на авторката и разбрах защо е с толкова ниско самочувствие. Трябва много работа там. Нищо чудно, че смята мъжа си за по-достоен от себе си.

Хубаво, но тя докато работи върху себе си, ако мъжът и я саботира как ще стане.

Така или иначе в момента е бременна и то напълно съзнателно, така че всички оплаквания явно не са причина да не е с него.

Освен да я посъветваме да изисква по-внимателно и уважително отношение, позовавайки се на бременността си,  друго не се сещам.

Направо му кажи да не те дразни и да премисля всяко нещо преди да го издрънка, авторке.  Голям праз, че е докторант, като е невъзпитан.

# 112
Как разбрахме, че "Чакай да видим как ще реагира" се отнася за реакцията на авторката към стоенето на хубавицата на масата? Аз ако чуя такава реплика, веднага с любопитство ще се примъкна между двамцата и ще питам кого и на какво гледаме как ще реагира.

# 113
Момиче, аз не знам проста ли съм, или съм прекрасна, обаче съм на доста повече години от теб. Та моето мнение е следното:
Този твоят мъж е човек комплексар, на когото му харесва да се хвали, че има скромна и добра жена, която я мачка до такава степен, че чак ходи на психолог. Та тоя същият, ако имаше по - добър избор, надали щеше точно теб да избере.
Аз, понеже съм си дърта кучка, ако бях на твое място, щях да направя следното :
Казвам му скъпи, знам, че не ме харесваш, че никога не съм била в твоята таргет група на жена, а само на съпруга, добра, скромна и послушна, пък аз много те обичам и много държа на нашето семейство и деца, и заради това искам аз да бъда секси и красива заради теб.
Его защо, събирай  пари ( ти, каза че си прекалено слаба даже) за следните неща:
- цици, като спреш да кърмиш
- джуки, скули, филъри, ботокс, 3D вежди
- ако имаш нужда, и от ринопластика
- ако имаш нужда, макар че си млада възраст, мезоконци
- скъпа козметика и секси дрехи
Фризьор и маникюр
Друго, каквото се сетиш.
И, кажи му, че като иска секси жена, трябва да може да плаща, плаща😂
Айде да почувства малко помияра, че не само той може да те мачка, щото си му удобна и лесна.

# 114
  • Melmak

Файър, моля те, дай инфо, през телефон съм и не мога да ровя стари теми. 💛 плс

# 115
  • София
Разкажи за телефонистките.

Тоя чаршаф не го четох, ама след две деца да си се сетила, че има други жени сред нас….

# 116
Да, ще се зарадва, всяка жена ще се зарадва да дойде някоя кипра, цяла вечер да флиртува с мъжа и и да му яде от чинията. Що не опита от моята чиния, ами ще си боцка от неговата?
Защото не тя боцка, а той й предлага. И това дай да видим как ще реагира той го е казал. Мъжът е флиртувал, не жената.

# 117
Да, ще се зарадва, всяка жена ще се зарадва да дойде някоя кипра, цяла вечер да флиртува с мъжа и и да му яде от чинията. Що не опита от моята чиния, ами ще си боцка от неговата?
Защото не тя боцка, а той й предлага. И това дай да видим как ще реагира той го е казал. Мъжът е флиртувал, не жената.
Не е баш така, жената не е на 15г, омъжена и знае кое как стои (в случая флирта), можеше да сложи граници и да си стане от масата.

# 118
Жената е интелигентна и добра, но лесно се оставя да я тъпчат. Майка й се е държала ужасно с нея (аз поне се потресох от написаното), други роднини, чак и колеги също са си позволявали да я обиждат и да удрят по самочувствието й. То един човек като постоянно чува лоши неща за себе си в един момент започва да вярва.
От телефон също могат да се видят стари теми и коментари, но се избира Пълна версия.

# 119
  • София
Знаем, Файър.

Значи, тук е да мрънка и да се успокои с начесването на миУто, колко не е прав.
Тупайте я по рамото, явно има нужда.

Общи условия

Активация на акаунт