Почувствах се зле.

• 11 007
  • 326
  •   1
Отговори
# 135
Ей за това е лошо да си с някой много под нивото ти. Щото се почват едни драми, едни комплекси, едно чудо, от нищо се прави нещо. Погледнал чужда жена- развод. Говорил си с чужда жена- развод. А да, и мачка самочувствието и, дето и без това го няма. Казал някаква реплика- яко заораване. Сори, ама тва нещо и аз не мога да го търпя.
Та като казахме развод, с две малки деца тогава ми е интересно като трябва да се оправя сама, може би самочувсвието и ще се вдигне до небето?

# 136
  • София
Дорис, дано си права, но аз си оставам със съмнението.

Мен мъж да ме “вземе” като последната закуска от витрината на малка гара и да съм окей с тая работа… е, няма как.

# 137
  • София
Ах как само я мачкаш тънкажно. Къде прочете, че е под нивото му. Това, че един льольо се мисли за нещо и си е взел жена боксова круша за комплексите си, не значи, че е така.
Такива мъже заслужават ден и нощ да им се повтарят недостатъците и да биват критикувани.

# 138
Чакай сега, хората не сме равни, винаги има под и над нивото ти. Не разбирам защо трябва да е мачкане, че има някой с много над нивото ти? Авторката сама си го казва и показва, просто се доверявам на нейната преценка, не на бг-мамите. Проблема с недостатъците е когато има комплекси заради тях, иначе и да ти ги повтарят постоянно си е просто фонов шум

# 139
Как пък се доверяваш на авторката?
То при нея личи, че страда от ниско самочувствие!

# 140
  • София
Казва го, защото е субективното ѝ възприятие за нея си и него.
На бас, че е мухльо и е сервилен.

Авторке, не го слушай. Той е от същата порода. Нищо че звучи непринуден.

# 141
Не се възприемам нито за перачка, нито за чистачка. Не смятам и че съм под нивото му. Написах темата, защото не бях сигурна дали драматизирам излишно, или има причина да ми е зле. Не съм я пуснала, за да се жалвам и да ,,оплюват милото", както някой се изрази. Напротив, споменах хубавите му черти, защото има такива и не искам да споделям само негативна ситуация, а да бъда максимално обективна. Да, имам ниско самочувствие, но определено не съм послушна перачка и готвачка, аз също имам професия, работя на две места, имам две висши образования и също се старая да надграждам. Виждам проблеми в самочувствието си и други неща, които не ми харесват, и реших да взема мерки, като тръгна на терапевт, който ще ми помогне да израстна и да преработя болката от загубата на близък човек.

# 142
Та като казахме развод, с две малки деца тогава ми е интересно като трябва да се оправя сама, може би самочувсвието и ще се вдигне до небето?

Един добър и щедър любовник чудеса прави! Чу-ДЕ-СА! И със самочувствието и с увереността и с вярата в себе си. Пожелавам и го от сърце, че да си види живота истински!

И защо да му е под нивото? Не е. Вероятно даже е над неговото. Той държи да я натиска долу в калта. А защо ли? Защото е пут@о и не може да стигне високо.

# 143
  • София
Много ясно, нарцистичните мъже налитат на хубавото - да го изсмучат, натиснат и загрозят.

# 144
В интимен план всичко наред ли е?

# 145
Удобна слугиня, евтина за поддръжка и експлоатация... Не знам. Аз щях да вдигна заведението на балон.

# 146
  • София
Ами, може да заделиш 20 лв и за мен, но, когато нещо не ти е окей - реагирай на момента. Нито трябва да правиш скандали, нито да си простачка.
В ситуацията, след 15 мин гукане казваш - благодаря за компанията, приятелите ти сигурно те чакат, а и ние имаме да си говорим наши си неща, хубава вечереер!

Не трябва да си усложняваш живота, опростявай.

# 147
За натискането...не съм сигурна, че го прави нарочно, просто, според мен, е нетактичен и не се усеща. Че не ме смята за блестяща красавица, е ясно, но някои неща са неуважителни и не ми харесват.

# 148
А той Аполон ли е?

# 149
Не, не е, но е контактен, забавен и чаровен.

Общи условия

Активация на акаунт