1-ва АЕГ - тема 5

• 81 741
  • 700
  •   1
Отговори
# 330
В нашата дигитална раница има информация от миналата година, пише че се попълва от електронния дневник. В школо все още нищо не е обновено.

# 331
На един от 8-те класове с втори език ИЕ, пише, че учител по АЕ ще бъде Надя Михайлова, но в сайта на училището не видях преподавател по АЕ с това име. Може би е нов учител?

# 332
  • София
И аз ще съм благодарна, ако някой сподели мнение за следните учители- Боряна Грасиани- английски; Ив-Кристиан Ангелов -БЕЛ и Анастасия Накева- мат. Търсих ги в сайта на училището, но никой от тях не фигурира там.. може и да са новоназначени.

# 333
Нови учители са според мен, за първи път ги чувам. Само името на Грасиани съм чувала по медиите покрай трагедията с прегазения Филип. Едно бързо търсене в Google и става ясно от кои училища идват. Успех!

# 334
И аз ще съм благодарна, ако някой сподели мнение за следните учители- Боряна Грасиани- английски; Ив-Кристиан Ангелов -БЕЛ и Анастасия Накева- мат. Търсих ги в сайта на училището, но никой от тях не фигурира там.. може и да са новоназначени.

в коя паралелка сте? с какъв втори език?

# 335
Накева е от тази година, втория срок дойде. Боряна Грасиани, преди Петкова, също е млад преподавател, дано вече е посвикнала и набрала опит, че на класа на детето й беше първи осми клас и имаше доста забележки от децата. Но така или иначе този екип е само за осми клас, после се сменя класният.
Мъжът не съм чувала.

# 336
Здравейте. Включвам се с въпрос относно учебници за 9г клас, при класен ръководител Антони Апостолов. Чакаме да публикуват точно кои учебници трябва да се вземат, или това важи само за учебниците по английски/немски? Благодаря предварително

# 337
  • Sofia
Чакайте пълния списък, че са различни.
Антони Апостолов не е ли само за 8-ми клас класен ръководител? При вас и 9-ти ли ще води? (късметлии сте, ако е така, при нас беше само в 8-ми клас и е страхотен)

# 338
  • sofia
Ив Кристиан Ангелов е нов учител, млад, доста начетен. Миналата година беше по заместване, явно вече е за постоянно.

# 339
Чакайте пълния списък, че са различни.
Антони Апостолов не е ли само за 8-ми клас класен ръководител? При вас и 9-ти ли ще води? (късметлии сте, ако е така, при нас беше само в 8-ми клас и е страхотен)
Благодаря ви. Да, казаха, че той ще бъде класен ръководител от септември

# 340
  • София
в коя паралелка сте? с какъв втори език?

Още не знам коя паралелка е. Иначе с френски език

# 341
Нашата дигитална раница се обнови и вече виждам учителите, наборката е с втори френски език, но по АЕ при нея ще е Евгения Ангелова.

# 342
Школо е обновено вече. Единствената информация, която се вижда е, че класен ще му бъде Евгения Ангелова.

# 343
Припомнете в Школо как да сменя училището? Виждам само старото. Като отида в права на достъп, ми казва, че вече съм родител на този ученик.

# 344
Предполагам, че става автоматично и поетапно. В конкретния случай за малкия ми син не съм правила нищо. Информацията беше обновена и се вижда новото училище и класния. Не виждам обаче другия ми син, който не сменя училище.

Общи условия

Активация на акаунт