1-ва АЕГ - тема 5

• 81 758
  • 700
  •   1
Отговори
# 315
Японският клуб също е действащ. В края на годината имаха парти с японска храна Simple Smile
Мажоретките също са доста дейни, даже участваха в събития извън училището.
Но това го знам от дъщеря ми, която за съжаление не участва в нито един клуб, поради липса на време.

Клубовете и тяхното съществуване зависят изцяло от желанието на учениците. Има ли желаещи ще има и клуб!

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 11:17 от Бобец

# 316
  • sofia
Клуб дебати, Клуб по творческо писане, Клуб БЧК, Групата по пеене, Караоке клуб, Клуб по японска култура, Еко клуба , Интеракт клуб, всички тези са активни. Имат профили в инстаграм. Интерес е нужен - или участващ в действащ клуб или сам създаваш такъв, според желанието.

# 317
  • При любимите ми хора
Има клубове и са една много добра среда за развиване на различни умения и опознаване на децата. Тази година, освен споменатите по-горе клубове, в голяма част от които ходеше и дъщеря ми, имаше и клуб по настолни игри - много идейно и разтоварващо. А заниманията на клуба по творческо писане са предимно онлайн, което прави нещата още по-лесни и достъпни. Информация за клубовете има във Фейсбук, Инстаграм и "Зелен домат" - вестникът на учениците от ПАЕГ. Добавям линк към броевете на вестника, от където също може да разберете доста за клубната дейност в училището, която е всичко друго, но не и замряла.
https://drive.google.com/drive/folders/1N0lcd7RpH3kkgamlVCglOFI5S5N4H0tX

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 16:47 от Zarieta

# 318
Клубовете са супер! Преди години бяхме и домакин на международна сесия на Модела на ЕП. Всички изброени са активни плюс рок групите Simple Smile

# 319
  • София
Честито на новите осмокласници!
По въпроса с униформите:
Имаме си вкъщи едно чисто ново дамско сако с емблема, размер 36, което, въпреки взетите размери, беше твърде голямо за дъщеря ми и тя не го облече нито веднъж.
Някой проявява ли интерес?

# 320
Аз предлагам две униформени тениски

# 321
Привет! Някой може ли да каже кои са предметите (комбинациите) за избор на профили след 10 клас?

# 322
Привет! Някой може ли да каже кои са предметите (комбинациите) за избор на профили след 10 клас?
Двата езика - първи и втори профил.
Трети профил - избор между Бел, математика и химия.
Четвърти профил - всички останали предмети без музика, изобразително изкуство и физическо.

# 323
Двата езика - първи и втори профил.
Трети профил - избор между Бел, математика и химия.
Четвърти профил - всички останали предмети без музика, изобразително изкуство и физическо.
Благодаря! Значи ако немски е втори език,значи е профил и матурата на кое ниво се държи?

# 324
  • София
В1.1.

# 325
А някой може ли да каже за профилната подготовка по физика в 1 АЕГ? Добри ли са преподавателите, по-труден ли е профилът от математическия?

# 326
Здравейте!
Записвам се като майка на бъдещ осмокласник с втори език испански.
С гордост казваме, че синът ни е приет на 1-во класиране по 1-во желание в 1-ва АЕГ (някои ни гледат странно, но изборът на FELS беше направен още когато синът ми беше в 1-ви клас, дали защото тренираше айкидо в салона на гимназията или защото от ранна възраст иска да учи в САЩ). Имаше и колебания и залитания по ИЕГ, НЕГ, ТУЕС и НПМГ, но мисля, че заедно семейството направихме правилния избор за училище.
Надявам се, скоро да излезе информация на сайта на FELS за датата на предстоящата родителска среща.

Доколкото разбирам, децата в училището се организират и следят Инстаграм канал. Това ли е формата на социално общуване, приета в гимназията или използват и други комуникационни канали - вайбър, дискорд и т.н.?

Пожелавам успех на всички осмокласници, по-големи ученици и на бъдещите абитуриенти в новата учебна година!
А дотогава - весело лято!

# 327
  • София
В дигиталната раница са се появили учителите. Моето момиче ще е при Средкова по БЕЛ, при Никифорова по математика, а по английски - Карапеева. Ще съм благодарна, ако споделите отзиви, май само за Средкова съм чела.

# 328
bibi76, откъде се взима кода за ученик?
Сега ме подсети, че нямам регистрация и пробвах да направя, ама не Simple Smile

# 329
  • София
На нас ни ги дадоха в началото на 7 клас от училището. Ако онлайн сте били на teams трябва да можете да влезете.

Общи условия

Активация на акаунт