1-ва АЕГ - тема 5

• 81 687
  • 700
  •   1
Отговори
# 360
  • София
И от мен + за Яна Божинова! Невероятен преподавател и човек. Интелигентна и ерудирана. От старото поколение истински учители, с най- добрите им качества.  Голям късмет, че беше класна на сина ми!

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 15:30 от Skiorche

# 361
Децата си виждат някъде съучениците, обаче не знам откъде. В дигиталната раница не виждам нищо освен предметите и учителите. От старото училище на моята ползваха Класрум по време на Ковида, но със училищен имейл, който се изтрива след напусакне на ученика. Сега в дигиталната раница като влезна в Класрум излиза моята регистрация там, та въпросът ми е дали не си гледат там или в Тиймс съучениците?

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 15:44 от Lolinata

# 362
Съучениците се виждат в Школо. При нас са заредени двама преподавателя по математика.

# 363
  • София
Кои са двамата? И аз не знам къде ги виждат, но в 8в били 27 деца.

# 364
Тук се виждат децата в школо  

и наистина са 27

# 365
От менюто избери администрация и там потребители, след това от филтъра-класът и излизат само съученици и родител. В класа на моята са също 27.

# 366
Аз даже преброих 28. Това означава ли, че има надпланов прием или аз не помня коректно, че по план бяха обявени 13/13 места в паралелка?

# 367
Грешно съм прочела името. Не са двама по математика, а освен класната има още двама преподавателя по английски. Мартин Петков и Никос Филипу.

# 368
  • София
Означава надпланов прием - близнаци или деца с еднакъв бал.

# 369
Благодаря, sanaka.
При нас са 2ма по математика, вероятно и за др класове ще се допoпълнят.

# 370
  • Sofia
А някой знае ли на какъв принцип разделят децата по паралелки. Дъщеря ми е с втори немски , но не искаше в предприемаческата паралелка и е разпределена в "Г".

На принцип на паралелките, за които са кандидатствали и са приети. Дъщеря ви явно е в паралелката с английски и втори немски. Предприемачество е друга паралелка, вие все пак знаете за коя точно сте кандидатствали и съответно сте приети.

# 371
Някой има ли отзиви за Елина Гарванова?
И със същия учител по англ. език ли продължават децата и в горните класове? Или учителят по англ. от 8-ми клас си е само за 8-ми?

# 372
Моля за отзиви за Евгения Ангелова и Мартин Петков.

# 373
Някой има ли отзиви за Елина Гарванова?
И със същия учител по англ. език ли продължават децата и в горните класове? Или учителят по англ. от 8-ми клас си е само за 8-ми?

Само за 8-ми клас е

# 374
Грешно съм прочела името. Не са двама по математика, а освен класната има още двама преподавателя по английски. Мартин Петков и Никос Филипу.

Предполагам, че Мартин Петков и Никос Филипу ще водят ИУЧ АЕ и ФУЧ АЕ, които са с отделни преподаватели.
В класа на сина ми, 8Б, също са тези двама преподаватели по АЕ заедно с класния ръководител г-жа Михайлова. Никос Филипу е преподавател по АЕ в ПАЕГ от 2013 г., Мартин Петков е млад преподавател, мисля че и миналата година е преподавал в училището.

Възможно е да има и двама преподавателя по математика, там също по програма има 1 час ФУЧ.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 11:00 от синьо цвете

Общи условия

Активация на акаунт