Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 8

• 124 564
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
  • на последния етаж
Аз съм го ползвала след моите раждания и не съм имала никакви проблеми, но ако се притесняваш, консултирай се с лекаря си.

# 211
RNW Der. Moistay Soothing Facial Mist - много хвалена корейска марка, която може би наистина има хубави продукти, но като за първа проба, този мист-тоник определено не ме впечатли. Потресаващо ниска хидратация въпреки наименованието, да не кажа никаква, а това му е основната функция. Определено няма да повторя.

Sunday Riley B Nice 10% Niacinamide Serum - хареса ми. Има странен цвят и типичен мирис на ниацинамид. За ефект не мога да кажа, защото нямам петна или пъпки, но може би е ефективен, предвид високия му клас. Не е особено хидратиращ, но за разлика от горния продукт, му прощавам, защото не това му е работата. Падна ми се в бюти кутия. Не бих го купила отделно, защото не прави и не предлага нищо в състава си, което да го няма в далеч по-евтини серуми. 

Dr. Ceuracle 5α Control Clearing Serum In Emulsion - много хубава емулсия за проблемна кожа, от която обаче ми писна, защото количеството е огромно и свършва бавно. Ползвах я може би почти година. Марката е уважавана, с прекрасни състави, и емулсията наистина беше идеална алтернатива на крема за проблемна, смесена кожа, особено през топлите месеци. Отново от бюти кутия, но този път не бих я повторила, просто защото кожата ми отдавна не е толкова проблемна, колкото беше преди, и се оказа донякъде продукт, на който не успях да оценя достойнствата подобаващо.

Paula’s Choice Calm Restoring Moisturizer Normal to Oily/Combination - изхабих миниатюра и много ми хареса. Прави кожата сатенено гладка и мека, в същото време хидратира без да утежнява, идеален е за след ретинолови продукти. Хубав състав и липса на мирис са другите му плюсове. С удоволствие бих купила пълноразмерна опаковка (може би все пак на промоция Wink).

# 212
Бихте ли препоръчали нещо за белези от акне( имам и червени, и кафяви).
На 40 г., съм , със смесена кожа.
Появиха ми се много гадни пъпки след почистване при козметик- винаги имам такива реакции. В момента ползвам серум с азелаинова киселина и червеният пилинг на The Ordinary, но не виждам ефект.

# 213
  • София
Бихте ли препоръчали нещо за белези от акне( имам и червени, и кафяви).
На 40 г., съм , със смесена кожа.
Появиха ми се много гадни пъпки след почистване при козметик- винаги имам такива реакции. В момента ползвам серум с азелаинова киселина и червеният пилинг на The Ordinary, но не виждам ефект.
По-скоро някой от темата за петната би могъл да те ориентира или да сподели опит.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1502608.285

Скрит текст:
Аз преди много, много години реших този проблем с лазер. Но при мен нещата не стигнаха до някаква тежка фаза, майка ми взе мерки много навреме.

# 214
Здравейте,тези продукти не са empties,но са стари и ги изхвърлям,под стари разбирам на повече от година
Спиралите ми харесаха, червилото и гланца не са моето нещо,моливът за очи се чупеше много при нанасяне.Спиралата на Ейвън ми изсъхна бързо,а беше нова,т.е.скоро произведена,явно бързо им съхнат спиралите
Червилото на Лиза за Avon също не е лошо,но съм го слагала броени пъти.Купих го на sale и още тогава нещо не беше ок,беше произведено 2021,след това спряха тази колекция през 2022

# 215
  • Mediterraneo

Мицеларната вода е хубава, почиства добре.
Шампоанът е против косопад, супер евтин, а ми действа добре. Не знам колко намалява косопадът, де, но поне не ми дразни скалпа.
Душгелът е от адвент календар на марката, приятен, с аромат на мандарина.

Много приятен балсам с аромат на малини. Не утежнява косата, оставя дълготраен аромат.
Пяна за бръснене, какво да й е, пени се добре.
Шампоанът на Дав е повече от супер.
Душ пилинг Авео- не. Едри пилинг частици, но за сметка на това малко и неразположени добре в консистенцията, никак не ми хареса.

# 216
ЧНГ и от мен, повече хубави отзиви да четем тази година в любимата ми тема!

Балсам Елсев против косопад и накъсване- шампоанът изсушаваше дължините, но балсамът е хубав, гъст, подхранващ. Бих повторила.
Спрей Глисс - постоянно поддържам наличен някой от спрейовете на марката, основно дъщеря ми ги ползва, на мен са ми удобни когато бързам и през лятото. Разплитат, лесно разресвам косата, не утежняват. Сега използваме черния спрей. Много икономични, купувам 1-2 пъти годишно.
Крем Гарниер 10 в 1- дълго време го мъчих, слагах обилно количество на пресушените ми дължини, но едва прекарвах четката. Има вероятност от утежняване, бързо сплескване и омазняване. Не видях възстановяване, нито блясък. Разделям се с него с удоволствие. За нетретирани коси може би е по-подходящ.
Безсулфатен шампоан Пантен- хареса ми, прави обилна пяна, подходящ е за честа употреба. Ще пробвам и другите видове.
Спрей Дав със зелен чай- винаги наличен вкъщи, използвам само него и никога няма да ми омръзне.
Крем за ръце Юсерин с урея- мъжът ми държеше да го купя, много ни хареса, нищо общо с дрогерийните кремове. Може би няма да го сменим дълго време.
Нощен крем Микса с хиалурон- взех го за да го ползвам върху ретинол. И друг път съм купувала, но сега ми беше тежък и всяка сутрин се будих с големи подкожни пъпки. Отива си след 3-4 намазвания.
Освежаваща маска Нивея с витамин Е- харесвам я, купувам често.
Малко грим- палитрата на Ейвън е много стара, не са моите цветове, ползвала съм я броени пъти. Червилото на Ревлон също е доста старо, много го харесвах, но го приключих. Хидратира, има фин блясък.Коректорът е прочутия Камуфлаж на Катрис, не се разбрахме с него, трудно се разнася, стои като боя. Иначе е доста покривен. ФДТ е Шисейдо глоу варианта. Тук съм 50 на 50, не е тежък, има фини частици, които обаче не озаряват много. Няма висока покривност, в края на деня е изчезнал. Не бих го купила отново.

# 217
Здравейте, за много години в любима тема Simple Smile
Показвам едни бързи празни опаковки в категориите коса, шийт маски и консумативи.

Боя за коса на L'oreal Exellence Creme 5.3 Light Golden Brown. Много любима, лесно я нанасям, покрива добре, доволна съм, купувам често. Всъщност празните опаковки от нея са 3 за последните 3-4 месеца. Ще продължавам да купувам.
Balea Haarwasswer Birke. Тази вода за коса на Балеа също купувам редовно, незнам коя поред ми е тази. Доволна съм, за моят чувствителен скалп и дерматит е добра, успокоява, не омазнява. Ще продължа да я купувам.
Шиит маските на Chamos, Missha и Mediheal са ми любими от години. От показаните най-много харесвам оранжевата с витамини на Chamos, краставиците на Missha, кивито на Mediheal. От снимките не ми допаднаха маската на Isana и пачовете на Douglas.
Тампончетата за почистване на грим на Cleanic ми бяха любими дълго време, промениха ги и сега съм в търсене на нови любимци. Тези на Ebelin купувам, когато нямам и ми е спешно.
Интерденталните четчици на Dontodent съм показвала и преди, ползвам ги редовно и съм много доволана.

# 218
Моите най-любими тампончета за почистване на грим са тези от Лидл. Препоръчвам, а и са доста евтини!

Последна редакция: пн, 15 яну 2024, 20:32 от bubanka

# 219
Моите най-любими тампончета за почистване на грим са тези от Лидл. Препоръчвам, а и са доста евтини!

Споделям и аз винаги от там си взимам. Напоследък ги използвам по-малко, защото правя двойно почистване с продукти, които нанасям с ръце и отмивам, но много уважавам тампончетата Cien.

# 220
  • на последния етаж
- Golden Rose Velvet Matte 12 - много хубаво червило, което не изсушава устните, сравнително трайно е и има чудесен ежедневен цвят. Имам толкова много червила, че засега не смятам да подновявам.

# 221
  • София
Много рядко влизам в Лидл, но ще ги пробвам някой ден.
Аз минах на тази марка и са добри.

# 222
  • на последния етаж
missence, от къде ги купуваш? Ще пробвам и аз тези на Лидл. Моите любими са Nivea, вчера свърших пакета.

# 223
Аз от Лили ползвам тампони и мн.ги харесвам.Ако няма на Агива:

https://shop.lillydrogerie.bg/tamponi-za-poch-na-grim-50-519578

# 224

Честита Нова Година и от мен! Да сте много здрави и щастливи!

L’angelica душ гел с аромат на ябълка и канела страхотен празничен душ гел. Много хубав аромат и консистенция.

Rituals the ritual of jing пяна душ гел Rituals в грижата за тялото са ми фаворити. Имат много леки и трайни аромати, много нежни, икономични, тази пяна много се разпенва. Любими.

Kerastase Blond absolu шампоан не мисля че ще го повторя този шампоан. Нещо не ми допадна. Въпреки, че мия по два пъти косата ми е някак сплескана от него и си я чуствам мръсна. Бях взела травъл комплект и олиото от блондинската серия ми стана любимец😍

Skin 1004 centella asiatica ampoule имах тестер на ампулата и реших да го изхабя, аз така или иначе използвам нея в момента. Аз я харесвам, хидратира ми и не лепне, изпозлвам и крема от серията след нея.

Pawpaw шийт маска това беше най-неприятната шийт маска която съм използвала, въпреки че са около 10 лева. Като я махнах кожата ми беше буквално мазна все едно съм се мазала с олио.

Montale intense cafe хубав аромат, но не е моят. На мен ми мирише на мед.

Montale sweet oriental dream също хубав аромат, но също не моят. Много силно усещам бадем и ванилия

Guerlain Mon guerlain intense влюбих се в този парфюм и вече имам шишенце😍 прекрасна лавандула, много нежен, гушлив и топъл точно като за времето. Уют в бутилка.

Общи условия

Активация на акаунт