Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 8

• 123 919
  • 724
  •   1
Отговори
# 720

Moroccanoil Intense Hydrating Mask - в началото много ми харесваше, след това косата ми сякаш свикна с тази маска или на мен ми омръзна, не знам. Не бързам да си купувам отново от нея, но си я имам предвид.

# 721
Олио за устни на Clarins

Много хубав продукт. Особено за пролет-лято-есен подхранва чудесно, трайно е, и като цяло доста икономично.

Шампоан Balea Mystic Oil

Много приятен, придава обем и блясък, не утежнява косата. Моята не изисква по-специална грижа и шампоанът ми допадна. Имам още един от серията, ползвам и балсама, който също ми харесва.

Няколко маски

Нощната на Garnier и тази с алое на Missa ми харесаха. На Garnier маските са много хубави по принцип, напоени, напомпват и освежават кожата.
Балеа май беше с изтекъл срок - кърпата беше почти суха и като я сложих ми пареше, та бързо я махнах.
Маската за крака е ок, хидратира. Чорапите не са много удобни и се смъкват при движение.

Тампони за почистване Septona

Едни от хубавите тампони - меки, не твърде тънки, не се деформират лесно.

# 722
Олиото за устни на Кларанс е един доста промотиран продукт, но въпреки хвалбите на някои влогъри, не съм се убедила да го пробвам.
Не обичам глосове, гланцове или олиа, особено ако пък са лепкави...
От мен крем от Ейвън:

Харесва ми този крем за крака, с леко охлаждащ ефект, хидратира. Май няма уреа, за силно напукани крака няма ефект, но е много приятен и омекотява.

# 723
  • София

За витамин Ц серума на Melano съм писала много пъти. Харесва ми това, че работи в насока избистряне на тена, понася се добре от кожата и има много добра система на капсулиране на продукта. За разлика от други продукти може спокойно да се ползва няколко месеца. Мисля, че концентрацията на витамина не е голяма, обаче.

Серумът с охлювен муцин и пчелна отрова на Benton: ползвала съм го няколко пъти и този път е може би за последно. Консистенцията му трудно се разбира с другите продукти от рутината – слънцезащитата и тониращият продукт могат да станат на парцали след неговата употреба. Пък и не ми дава нещо кой знае какво чудо невиждано като козметичен резултат, че да му търпя капризите.

Цика кремът на Uriage: спасител за разранените от студа ръце на сина ми. Като консистенция е доста куц – твърд, не се нанася лесно. Но работи в насока успокояване на раздразнена кожа, ако се ползва редовно. Подновен е.

Кремче за ръце с ананас на Velnea: нося го в чантата, за да имам винаги налична хидратация на кожата на ръцете. Не е лош – върши си работата в тази насока, не лепне, ухае свежо, опаковката е наистина мъничка и удобна.

Млякото за тяло с аромата на Raindrops парфюма на Ajmal: не го изхабих за толкова време. Ароматът няма нищо общо с този на парфюма – супер синтетичен и неприятен ми е. Хидратира кожата и мирише иначе.

Лосионът за след слънце с алое вера на DM: не е лош. Възстановява влагата в кожата след плаж. Ухае приятно. Не лепне много.

Пачове за около очи на MediPeel: почти пълна хвърлям опаковката, защото дълго време се застоя в хладилника. Не ми се занимава с дълго стоене сутрин с тези пачове, за да постигна нищожен резултат откъм освежаване. Иначе от наличните на пазара, тези са хубави – лепят се лесно, не шават, озаряват кожата, не я дразнят.

Спиралата с метална „четка“ на Neogen: много я харесвам! Първоначално не се разбрахме съвсем добре с нея. Спиралите с метални четки са особени за ползване и ако имаш твърди и гъсти мигли може да те разочароват малко, защото не ги разресват много добре. От нея нанасям поне по 2-3 пласта с леко изчакване, за да постигна резултат. А резултатът е много добре извити и дълги мигли за цял ден – не се размазва, стои наистина красиво. Не дава обем, но аз такъв не търся. Сваля се с почистваш балм лесно, но с мицеларна вода не мърда.

Ампулките с витамин Ц на ISDIN, дневна и нощна версия. Витамин Ц серуми ползвам само сутрин, защото вечерната ми рутина е друга. Серумчетата не са лоши – насасят се лесно, леко мазнички и приятно попиват. Но една ампула е много голямо количество, а витамин Ц отворен не бива да стои, иначе си губи качествата. Подарък ми бяха и не бих купила за себе си.

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 10:36 от Harpalike

# 724
  • USA

Bath&Body Wash Strawberry Snowflakes body wash Душ гела от ягодовата колекция,в която е спрея от публикацията ми по-рано днес е изпаднала от кошницата и чак сега я виждам на земята в шкафа.
Както казах - силна миризма на ягоди и сметана.Прави богата пяна както всички душ гелове на марката,както и опаковката е сладурска,типично за BBW.
Дъщеря ми го ползва,тя си избира такива плодови,захаросани аромати. Аз тествах да видя колко издържа аромата в банята и на кожата. Не е издръжлив,до час след къпане вече го няма.

Направих и НОВА ТЕМА. https://www.bg-mamma.com/?topic=1732433
Между другото, никога не пийте капучино в 11 вечерта. Rolling Eyes Smiley

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 18:10 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт