Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 8

• 123 924
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
Днес реших да се поглезя набързо, че с настъпващите почивни дни очаквам режим турбо Simple Smile

Маска за лице Garnier Hydra Bomb

Освежи кожата и я поизпъна, приятна като усещане. Кожата ми направо я изпи, явно има нужда от повечко грижи.

Пачове за очи Garnier Hyaluronic Cryo Jelly

Приятни, освежаващи. Харесвам пачовете на марката, добре ми се отразяват и зоната изглежда живнала.

Маска за ръце Iroha

Подхранваща, с приятен аромат. Кожата ми в момента е доста суха и с еднократна маска не очаквам чудеса, но въпреки това ми допадна. Направих грешката да я ползвам през деня, по-подходящо е ввчер преди лягане - след свалянето остава доста количество да попие и е по-добре да се остави.

Маска за крака Balea

Омекоти кожата, но отново не е достатъчна само една, просто краката си искат грижа.

И на финал - любима флорална вода - роза дамасцена от Алтея

Ползвам я вместо тоник - освежава, успокоява, редовна ми е в артилерията.

# 691
  • Mediterraneo

Прехваленият скраб на Колистар, изобщо не ми хареса. Един месец полдвах и охлаждащия крем, никакъв ефект, разбира се, оставила съм го за пролетта, че наистина прави много студено по краката.

Душ гел с чудесен аромат. Ама сякаш малко изсушава кожата след ползване.
А малиновият оцет за коса на Ив Роше е вълшебен! Няма такава коприна след изплакване с него! Определено влиза в постоянния асортимент вкъщи, вече съм го подновила. Скъп е, да му се не види, това шишенце е 10 евро Sad

Много хубаво тоалетно мляко. Беше на дъщеря ми, остави ми го да го доизползвам, доволна съм- не щипе на очите, почиства добре грим.

# 692
  • София
Привърших малко парфюми и от всички съм доволна,но аз съм парфюмна и това обяснява всичко (някои са мъжки и ги ползваше съпругът ми, но и аз посягах към тях, защото за мен парфюмите нямат пол и обичам всички):

Уил на Чопард, любимият Стар на Мъглер ( така у не разбрах как се произнася името на този човек) и Полис-четата, които открих наскоро и са много бюджетни ежедневни.

Също така 2 сухи шампоана на Клоран - синият мирише страхотно, но не ми вършеше работа, докато светлият беше прекрасен за моята коса, която зимата пролича постоянно на мекица, защото нося шапки, заради синузит:

Много добър измиващ гел на А-дерма и още 2 прилични измиващи продукта - на Клоран и Апивита

Любим балсам за устни и нелоши кремчета за лице, които често ползвам:

Изненадващо добър крем за ръце, понеже не харесвам марката:

Почистващо мляко, което мислех, че няма свършване. Ползвам го обикновено, но ми омръзна в един момент:

Душ-гел, лимитиран - повече ми докарваше на течен сапун и ароматът не се задържаше:

Много приятен интимен гел. Избягвам миещи препарати в тази зона на тялото, но този ми хареса много и е супер бюджетен:

Този шампоан беше много приятен. Не знам дали маха пърхот, защото нямам, но правеше косата ми блестяща и чиста:

# 693
Той не е за пърхут. Аз съм доволна от тази серия, но за раздразнен скалп

# 694
  • Варна

От тази снимка почти всичко ползвам за n-ти път.
Вода за уста постоянно ги сменям Лили, Дм и всякакви еднакви ми се виждат.
Паста аквафреш old but gold 😀единствената, която изтърпях през бременноста. Пак ще си я взема.
Корейска слънцезащита отново n-та опаковка, писала съм за нея.Много съм доволна. Подновявам я постоянно, сега разнообразявам с Биотрейд.
Гуа ша злополучно я изтървах в банята и се счупи една част от нея, та ще подновявам…. Добре ми действаше масажа с нея. След бременноста ще подновя, за лимфата и кръвотока е супер джажа.
А Гейм ретинАл изхвърлям заради изтичащ срок на годност. Не я ползвам от 7 месеца. Но определено ще се върна към марката като приключа с бременноста.
Измивна пяна за лице с пробиотик ползвам я за трети път, не е нищо особено,но  добър вариант за бюджетен продукт.Не ми е създавала проблеми  и дискомфорт.  Определено има и по- хубави продукти.

Дезодоранти на Балеа Бюджетни, ароматни, харесват ми, за ежедневна употреба, менкам ги постоянно.
Модърн мюз парфюм  Много сантиментален за мен, имам го от лансирането му на пазара.Определям го като  вечерен и стилен. Мисля да подновя по - натам със времето.
Хайлайтър стик Хвърлям защото е стар, даже не помня от къде е купуван. Но определено обичан стиковете. Ако си намеря ще подновя.
Течно червило Шисейдо отново старо, отлежаващо в един несесер…. Не е моя цвят. Не бих повторила.

# 695

Душ- гел Balea ,много приятен мирис ,редовно използвам душ-геловете на Balea ,приятни са и на добра цена.
Воден спрей Balea ,лек аромат ,трябва да освежава ,но с този алкохол не бих повторила. За първи път използвам ,но предпочитам термалната вода на Авен.

Парфюм Eyfel - имитация на Christina Aguilera - Signature ,малко по-остро се усеща в началото за разлика от оригинала ,но след 4-5 минути е 1:1 с оригиналният аромат.
Харесва ми много. Трайността му е доста дълга. А ако се пръска и на дрехи ,мирише до следващо изпиране.
Регенериращ аква гел-крем за лице Avène Hyaluron Activ B3 ,ползвам го само вечер. Доволна съм.
Хидратира много добре ,кожата на другият ден е много мека и свежа. Това ми е първа опаковка ,но съм се заредила с още две.
Създава филм на кожата ,попива но не на 100%. Стои точно като маска за лице.
Кремът се води 3в 1 - дневен ,нощен и маска за лице. С този крем няма нужда да се ползва маска за лице ,но аз от време на време ползвам ,защото ми харесва усещането.
Рефилът е много удобен. Ще ми стане редовна покупка.

# 696
  • София
Мисля, че ги бях споменала:

Нищо особено. Очаквах нещо повече.

Обикновените лакове Douglas Nail Polish се оказаха много приятни цветове и с добра издържливост.

Този топ беше похвален из темите. Идеална работа върши.

Този лакочистител, пак от темите го "откраднах", е много добър.

- много приятно хидратиращо червило в лек ежедневен цвят с блясък. Бих купила отново.
И аз го имам това червило. Много ми харесва.

Незаменим протукт против изпотяване.

И тази спирала ми хареса. Пак във форума я препоръчаха.

DIOR Forever Skin Glow Фон дьо тен флуид- идеален.

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 23:50 от missence

# 697
От миналия декември се опитвам да приключа тази есенция за лице. Много ми допадна двуфазна консистенция, млечна и лека, но ми омръзна по едно време. Цената й е доста висока,не съм убедена, че ще повторя покупката.

# 698
  • на последния етаж
Честита Нова година! Да е здрава, мирна и щастлива!
- много ми допада - лека формула, почти без аромат, а хидратира чудесно. Български продукт на добра цена. Ще купя отново.

# 699
Здравейте и честита Нова година на всички!
Разчиствам едни бързи консумативи, които съм насъбрала напоследък.
Скрит текст:
Боята за коса на Phyto е тази която ползвам от септември насам редовно и много ми допада, този цвят конкретно е идеален за мен, ще продължа да я купувам.
Депилиращите лентички на Elea също много ми допадат, подновила съм ги вече.
 От шийт маските въобще не съм доволна от тези на Jigott и Lidl. Имам още няколко и ще ги изхабя през годината, но не ги препоръчвам, не правят нищо за кожата. Особено на Lidl, мисля че не съм ползвала по-безсмислена маска.
Любими обаче са ми тези на Missha, редовно ги купувам, когато са намалени, хубави, подхранващи, не изсъхват бързо, формата им също пасва на моето лице. Зареждам ги редовно и ще продължа. Тази на Mediheal, доколкото си спомням също беше хубава.
Тампончетата на Cleanic и Today напоследък се редуват вкъщи и ни допадат. Интерденталните четчици на DM съм показвала много пъти и за мен са перфектни, купувам ги редовно.

# 700
  • на последния етаж
- допадна ми, икономична е и с мноко лек аромат, но не бих казала, че ми стана любима. Може би ще купя отново след време.

# 701

L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color - много любима серия, свърших ш-на и маската, от балсама имам още малко - ще подновя през лятото предполагам
ако мога да избера само две серии от всичко, което се предлага като грижа за косата, ще бъдат тази и инфорсър (също лореалска серия)

# 702
  • Някъде по Дунава

Пореден балсам за устни от ДМ. Харесвам всички балсами на марката и само сменям аромата. Сега съм с балсам от Лидъл, но не ми допада.

# 703
  • София
Някой тук, из темите, показа тази маска. Много е добра.

# 704
  • Варна
Някой тук, из темите, показа тази маска. Много е добра.

от къде може да се закупи?

Общи условия

Активация на акаунт