Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 8

• 123 924
  • 724
  •   1
Отговори
# 705

Някой беше похвалил този шампоан. Реших да го пробвам. Много ми хареса и бам...спряха да го зареждат. Всеки път става така Sad тъкмо бях харесала един мъжки шампоан на елсев против пърхот и го спряха. Страдах много за него. Бях почнала да ползвам на Herbal easence, и него ми спряха. Сега вече не знам...

# 706
  • София
Някой тук, из темите, показа тази маска. Много е добра.
Скрит текст:
от къде може да се закупи?
Поръчах я онлайн. Потребителката беше писала kbeuaty или makeup, ако не ме лъже паметта. Мога да проверя в е-майла си.
едит: от kbeauty съм я взела.

# 707
Кой е този мъжки шампоан на Елсев против пърхот? Може ли снимка?
Онзи ден в магазина за паралелен внос до нас видях различни видове шампоани на Елсев, които не съм виждала в други магазини, като имаше и мъжки против пърхот и доста се позачудих дали да взема,но взех друг.

# 708
Този беше

# 709
Мерси за снимката,мисля,че беше същия. Ще отида пак тези дни и ще взема за проба. Като цяло харесвам всички шампиони на марката.

# 710
  • София

Soon Jung емулсията на Etude House: страхотен продукт! Нежен и лек, без аромат, моментално отпуска и подхранва кожата, без да утежнява. Разкошен ми е за топлите сезони, когато кожата ми се омазнява на Т-зоната. Може да се ползва и сутрин, и вечер. Много добре се разбира с всички стъпки от рутината. Сега е в нова опаковка, ако не се лъжа и определено бих подновила.

Кремът с женшен Chogonjin на Missha: също разкош! Богат, без да е мазен. Ухае малко силно на билката, но това не ме притеснява. Като последна стъпка във вечерната рутина запечатва хидратиращите продукти и намалява чувствителността на кожата от трета, който ползвам. Поръчах пълноразмерен, който чакам да пристигне от Азия. Незаменим ми е вечерите от есента и мисля, че бих го ползвала до късна пролет.

Пачовете за пъпки работят за по-повърхностни такива, но не са панацея. Трябва да престоят поне една нощ, за да има резултат. Според мен малко помагат за по-бързото им избиване, но не бих казала, че ги лекуват.

За слънцезащитата на Avene, дезодорантът и крема за ръце на Bioten съм писала многократно. Харесвам ги и редовно ги поддържам налични. Само слънцезащитата вече не е ми е толкова уау, както преди – понякога стои неравно като цвят върху кожата, може би от пресушаването й през зимата.

Кремът за ръце с овес на Alverde: хубав. Лек, но хидратира много добре кожата. Бързо попива и подхранва ръцете.

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 16:19 от Harpalike

# 711

Лак за коса Taft - много икономичен ,държи добре косата ,моята е къса все още.
Доволна съм ,поднових.
Душ-олио Balea - поредна опаковка.
Не оставам без него ,вече подновен.

Маска за лице Purederm - използвам за първи път. Хареса ми много. Почиства добре ,много е нежна към кожата ,лек нежен и ненатрапчив аромат. Поднових.

Мляко за тяло Xeracalm - харесва ми ,няма аромат. Много добре се справи с моята чувствителна кожа. Но купих друг на марката.

Стик против неприятни миризми на Wild - този ми е предпоследен и свикнах със стиковете под мишници. Опитах се да се върна към рол - он ,но май вече не е моето.
Доволна съм. Лошото е ,че ги няма в България. Иначе бих ползвала само тях.
Мисля да си купя део крем на Balea и да пробвам него.
Дезодорант Balea - пореден дезодорант от марката. Сменям ги непрекъснато. Доволна съм. Освежават много хубаво.
Купила съм си няколко вида.

# 712

Ще пиша само за продуктите, които пробвам за първи път, защото повечето ги показвам редовно тук.
Мицеларна вода Юриаж за чувствителна кожа - едно голямо нищо, беше подарък към крем. Изобщо не успява да се справи с грим и я използвах само за корекции на грима.
Део крем Балеа - мислих, че няма да изневеря никога на Дав и този крем ми беше подарък. Започнах да го използвам през лятото и останах впечатлена, не прави петна, предпазва добре. Единствено нанасянето малко ме изнервя, но вече го поднових. С тази опаковка изкарах почти половин година, цената му е под 5 лв. Заслужава си пробата, препоръчвам.
Шампоан Палмолив за мазна коса - детето е влюбено в него, резултатът в началото беше супер, но на финала вече не действаше добре на себума. И все пак бих казала, че е доста добър бюджетен шампоан.
Шампоан с кофеин Кройтерхорф - купих го като започна косопада ми ( от 3 години нямах такъв!), действително се справи добре, укрепва косъма. Но явно беше силен за скалпа и той реагира с ударно омазняване, с което още се боря. Но все пак го препоръчвам.
Околоочен крем Лореал Ревиталифт филър - купувам го за втори път, тази серия ми е любимата антиейдж от дрогерията. Има метален апликатор, не е много лек, но не е и мазен и тежък. Подходящ над 30-35 г. според мен. Освежава и заглажда.
Фон дьо тен Wet n wild Photofocus - това е озаряващата dewy версия, пробвала съм и матиращия. Този повече ми допада, защото на 39 г нямам нужда от мат. Изключително добре покривен, естествен, дълготраен, цената е без коментар. Неслучайно е дрогериен любимец на инфлуенсърките и често го показват. Аз обаче нямам нужда от такова покритие вече и може би не бих го подновила. И все пак го намирам за много добър и качествен продукт.

# 713
  • на последния етаж
- приятен продукт, но не е нещо впечатляващо. Бих пробвала нещо друго за подхранване на кожичките на ноктите.

# 714
  • USA
Eто ме,събирам си празните опаковки и скоро ще се включа с повече продукти.

Засега от мен 2 делукс сета с продукти от 2 серии на Sulwhasoo - луксозна корейска марка, които ми бяха изпратени като подарък към поръчка.
Днес вече изразходих и последната вода/тоник.
 Като грамажи са достатъчни,за да се добие едно добро впечатление - серуми,кремове по 5мл, нощна маска за лице 15 мл,тоник и есенция по 25 мл.
В допълнение към друга поръчка ми бяха изпратили 8 мл серум...
Накратко,натрупах тубички и шишенца.
И двете серии са анти ейджинг. Оранжевата е тази с женшен и за мен е ориентирана към по-млада кожа,да речем 35-45г,докато Timetreasure ми се стори по-тежка и за по-зряла кожа(и от двете предпочетох нея). Тя също така беше по-скъпа от тази с женшен.
Казвам "беше",защото явно са я спряли от производство или просто не я продават на американския пазар.

Това не е популярна марка, но е дъщерна такава на Аморе Пасифик,която може би сте чували/ползвали.
И двете марки за мен са разкошни и много луксозни.

# 715
Още няколко празни опаковки от мен Simple Smile
Скрит текст:

Tony Moly Ceramide Mochi Toner. Много, много ми хареса този тонер. Млечна консистенция, подхранващ, приятен ситрусов аромат, удоволствие беше да го ползвам и въпреки, че опаковката е доста голяма, 500 мл, го изхабих неусетно. След него задължително имам такъв тип продукт в рутината, преди не беше така. Ако го намеря някъде ще си го купя задължително.
Decleor Hydra Floral Multi Protection Expert Mask. И това нещо ми допадна, но за мен не беше точно маска. Консистенция на крем, която се стапя върху лицето и се превръща в масло. Аз лично го ползвах за масажиране на лицето до попиване вечер. Харесваше ми и ароматът ми беше приятно да го ползвам. Ако е в кутия или комбиниран с други продукти на марката е ОК, иначе не е нещо особено.
Saff Double Crystal Revitalaising Serum. Нищо особено не беше този серум. С розови частици, лек, но някак изсушаващ беше за мен. Малко ненужен, не го препоръчвам.
Mario Badescu Drying Lotion. Поредният продукт на тази марка, който не е нещо особено. Дъщеря ми го ползваше за пъпчици вечер, но чак пък да ги изсушава до сутринта. Минимално завяхване може би, но изсушаване не. Няма да го купуваме отново.
Miss Blossom Shower Gel, Hand&Body Lotion. Много мой аромат бяха и двата и много ми допаднаха, изхабих си ги с удоволствие. Имам и парфюмче с такъв аромат и си го пръскам в ежедневието. Приятни ежедневни.

# 716
  • на последния етаж
- нямам забележки. Даже основно я ползва дъщеря ми. Ще купя отново.

# 717
- нямам забележки. Даже основно я ползва дъщеря ми. Ще купя отново.
Абсолютно всички води на Гарниер съм пробвала, всички ми се разпенват по лицето, с изключение на обикновената с розовата капачка и двуфазната. Тях купувам редовно.

# 718
  • Mediterraneo
Любим продукт, подновен.

Дезодорантите от редовното присъствие вкъщи, без забележки

Много хубав, лек крем, почти без аромат.

# 719
  • USA
От тези води на Гарние, купувам само розовата,защото е с най-хубав състав. И на мен ми се е случвало да се пени,но забелязах,че зависи от тампоните за грим.

1. Clarins Total Eye lift
При нас застудя много нетипично за Флорида и контура ми се нацепи и пресъхна,толкова,че трябваше да мажа това кремче по 3 пъти на ден,за да поддържам непрекъснато влажност. Имам още за около седмица,много бързо го приключих,но и не спирах да го ползвам.
Хубав околоочен крем,за лифтинг ефект не мога да коментирам поради липсата на бръчки,но определено се справя със сух контур.

2. Clarins Super Restorative Remodelling Serum  - Купувам го за 2ри или 3ти път. Само 30 мл е и свършва много бързо. Иначе розовеещо кремче,което бързо се абсорбира от кожата,моята направо го поглъща на секундата,в която намажа.Освежава и омекотява.

3. Radial Pink diamond instant lifting serum  - серум с лифтинг ефект,който съм отворила и забравила да изразходя. Измазах го по ръцете,не посмях за лицето,защото ми ухаеше на много химично.

4. Estee Lauder Revitalizing Supreme + Youth Power Creme Moisturizer - Харесван от мен крем,факт е,че нямам нито една бръчка на лицето,въпреки че съм 40+. Не знам дали е генетично или поддръжка,но това е един от редовно купуваните кремове. Омекотена и бръчки фрий кожа.

5. Chloe perfume - Малко 30 мл флаконче,което мисля,че ми бяха дали подарък към поръчка. Много време го мотая из дамските чанти.Парфюми не мога да описвам,при има - Харесва ми, Обожавам го и Не ми харесва.Този е от парфюмите,които намирам за женствени,съблазнителни и ми харесва без да е някакъв уникален аромат,който те оставя "Уау"-нат.

6. Bath&Body Shop Strawberry Snowflakes mist.
Мист,който дъщеря ми ползва за нейната стая и чаршафи. Непрекъснато й ухае стаята на ванилии,ягоди,шанелски парфюмчета.Аз също обичам къщи с хубави аромати и ползвам ароматизатори за контакта.
Към този мист има лосион за тяло,който ухае по идентичен начин - силно ванилено,за мен прекалено химично,но тя си го харесва.

7. Briogeo Farewell Frizz - крем без отмиване на косата,който едва изтърпях и го изхвърлям на половина ползван. Има термо защита и обещава коса без фриз,здрава и подредена. Аз получавам коса на твърди клечки.Ползвах като нощна маска по едно време,но реших,че и за това не прави нищо особено. Уж с хубав състав..

Общи условия

Активация на акаунт