Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 8

• 123 922
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
  • на последния етаж
- откакто ги ползва и дъщеря ми, у дома някои продукти свършват много по-бързо. Joy Много ни харесва този почистващ балсам и вече го поднових. Simple Smile

# 676

Гел за коса Taft
Много добър продукт. Фиксира косата ,придава обем и задържа. Само с влагата много не се справя ,но не е нещо фрапиращо. Ще подновя.

Естествен стик против изпотяване Wild ползвам вече 4-5 -та опаковка.
Остават ми още два ,но ще купя део крема на Балеа да го пробвам.

Околоочен крем на Garnier с вит. С Доволна съм. Успява да се справи с подпухналостта. Обаче все още търся идеалният околоочен крем за мен.
Това ми е втора опаковка ,но купих друг този път.

Дезодорант Balea ,който ми хареса страшно много. Вече подновен.
На мен ми мирише на дъвки. Дълготраен без да е натрапчив.
Много съм доволна от дезодорантите им ,купила съм си няколко вида.

# 677
  • на последния етаж
- поредна бройка, подновен. Blush

# 678
  • София

Много добро почистващо мляко, а малко неща на Vichy ми понасят.

# 679
Clinique Smart Clinical Repair
Ползвах го като нощен, защото кожата ми е смесена и беше по-подходящ. За мен минус е (за каквото съм пробвала от марката въобще), че има много силикон. Но в интерес на истината, на сутринта кожата изглежда добре, не е "смачкана", а сочна. Също така сутрин е мека и не лъщи. Околоочният от серията също дава супер вид на зоната и като цяло мисля, че са нелоши продукти.

Bioten Hydro X Cell

Гел крем е и го ползвах лятото като дневен. Не съм очарована - доста лепкав, в по-топлите дни кожата лъщи, усещах го като слой и не ми беше комфортно. Не бих казала, че хидратира особено.

Ампула с центела Skin 1004

Едвам дочаках да свърши! Така и не разбрах каква роля играе, все едно се мажех с вода.

Крем за ръце Balea с уреа

Много бързо попива и дава прилична хидратация, но за по-суха кожа и зимата е слаб. Мирише много приятно. Бих си взела пак пролетта.

Дезодорантът на Uriage съм споменавала и преди - любимец от доста време ми е. Предпазва от лоша миризма и е доста икономичен. Минус е скандалната спекула с цената му - варира от 11 до 28 лв!

Крем за ръце Mixa Shea Nourish
Любим, това ми е поредна опаковка. С 23% глицерин, този крем е единственият, който повлиява много сухата кожа на ръцете ми, особено зимата. Попива бързо и е с дискретен аромат.

# 680
  • на последния етаж
- нищо особено, едва ли ще купя отново.

# 681
- не се сработи с кожата ми. Краката направо ми се белеха от сухота. Много пъти му давах шансове и всеки път след него състоянието на кожата ми беше плачевно.

- Шийт маска за лице - за пръв път след употреба на каквато и да е шийт маска лицето ми стана червено и започна да щипе. Не бих я повторила.

- Крем за ръце на ритуалс. Много съм доволна. Не беше мазен, попиваше бързо и ми подхранваше кожата. Бих повторила.

# 682

Шампоан за коса Гарние
Перфектен за моята тънка коса ,която се омазнява бързо. Придава обем ,икономичен е и съм подновила вече.
Вторият ми любим шампоан е този с диня пак на Гарние. Но него използвам топлите и летни месеци.

# 683
  • Някъде по Дунава
Корейски шампоан с биотин за чувствителен скалп Trimay. Вече е подновен в същата голяма разфасовка. Ползваха го сина ми, дъщеря ми и мъжа ми. И тримата са с различни нужди на скалпа и косата, но им пасна чудесно.

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 23:52 от Guinness

# 684

Душ гелът на Фа е страхотен, изгодна опаковка, нежен, много приятен аромат.
Кремът за тяло на Нивеа също много приятно ухае, но  не е особено хидратиращ и икономичен.
Лосионът за тяло на Perlier е най-страхотната ванилия, задържа се върху кожата и ходратира.
Кремът за ръце беше подарък от Прити шоп. Хубав аромат, но не спасява от суха кожа.

Мицеларната вода на Кодали ми е любима - сваля всичко и е много нежна.
Пяната на Ла Рош също е много нежна и не дразни кожата.
Тонерът на Anua е добре успокояващ, и по-хидратиращи съм имала, не е особено икономичен.
Емулсията на Оржена с чаено дърво е страшно икономична-не помня от кога я изпозлвам, много хидратираща, подходяща е за сега и успокоява кожата.
Pyunkang yul barrier calming moisture cream- подходящ за вечерна грижа при мазна кожа. Не омазнява, хидратира добре, на сутринта резултатът е мека и гладка кожа.

Escentric molecules escentric 02 е страхотен унисекс аромат, за мен по-добре стои лятото и носи много комплименти.
Amouage material е много хубав зимен гушлив аромат, но ми напомня много на Nishane Ani който вече имам.

# 685
  • на последния етаж
- много приятно хидратиращо червило в лек ежедневен цвят с блясък. Бих купила отново.

# 686
  • USA

Аз пак цъфнах в темата с моите боклучета Laughing

1. Estee Lauder Perfectionist Pro Rapid firm + lift serum
Исках нов серум и се спрях на този,защото съм го ползвала преди и знам,че е ок продукт.Не ми се губеше време в търсене на нови експерименти. Аз твърдо смятам,че няма продукти,които да повдигат,изглаждат кожата и да ни направят от 40 на 20 отново, затова и нямам големи очаквания към този тип продукти,но е едно спокойствие,че правим нещо и не се занемаряваме.
Хидратира,кожата ми видимо го харесва,не омазнява,няма кир ефект.С хубав състав е.На ниво отпусната кожа не виждам конкретни резултати,но както казах,за такива резултати само скалпел и неизбежно е - остаряването е неизбежно. Бих купила повторно.

2. Peter Thomas Roth Peptide Skinjection cream
Видях реклама на тази серия,в търсене бях на крем и поръчах.Дори ми пратиха мини маски за лице като подарък.
Крема е хубав,няма никакъв аромат и има една такава глицеринова консистенция,но кожата ми го прие добре.Комбинирах със серума,но мисля,че вече писах за него в една от предните ми публикации.
Ок продукти,и цената им по спомен беше прилична.Дори сега е намален от $55 на $45.
Не знам дали бих купила повторно,не е марка,която ми стои в ума,когато дойде избор за пазаруване.
Дъщеря ми ползва маската им със сулфур и е много доволна.

3. CeraVe Comforting Eye makeup Remover - Вече споменах за почистващите грим продукти на СераВе.
И трите вида тествахме с дъщеря ми - кърпичките(които са ми любими,защото са практични), тази течност (много неикономична) и балма,който сега дъщеря ми ползва.Всички почистват добре,много сполучлива серия продукти,но скъпи (кърпичките са към $10-12),течноста я бях взела за $10-на за 100 мл някъде, балма и той някъде там.
На фона на други марки, цените са почти двойни. Кърпичките ще подновяваме редовно,защото и двете ги ползваме и харесваме.

4. CeraVe Acne foaming cream wash - поредна опаковка.
Дъщеря ми нямаше късмета да изкара пубертет без пъпки и с чиста,гладка кожа както при други деца,затова ползва козметика за акне непрекъснато,независимо дали има 2 пъпки или 20.Основно купуваме тази марка,понякога разнообразяваме.
Богата пяна,почиства.

5. Skin&Co Truffle Therapy - Тонер за лице. Тази марка на мен всъщност ми хареса (италиански с екстракти от местни билки и растения) и съжалявам,че не се наложиха на американския пазар убедително. Каквото съм ползвала,ми е харесало. Хубав аромат,освежава кожата на лицето,приятно чувство на свежа,чиста кожа.

# 687
DOUGLAS Blossom Body Lotion Viola Blush Лосион за тяло - прекрасен лосион за тяло с аромат на така любимите ми теменужки. Има течна консистенция и попива бързо, не прави кир ефект, ароматът е нежен и ненатрапчив, но в същото време забележим. Поднових с варианта им с праскова покрай черния петък и ще продължа да купувам. Цената, дори не на намаление, е колкото на някои лосиони в дрогериите вече...за съжаление.
Скрит текст:

Dirty Works Lovely Scrubbly Body Scrub - още едно попадение. С едри частици, отмива се лесно и ексфолира  добре без да драска. След употреба кожата е мека и няма нужда от лосион за тяло. От по-скъпия клас е, но на промоция си заслужава пробата. Излезе изненадващо икономичен, предвид малката (на външен вид) опаковка.
Скрит текст:

# 688
Отчитам се за последно в темата за тази година Grinning

Душ олио, мицеларна вода и спирала SVR Topialyse - душ олиото и мицеларната вода са ми стари любимци, купувам ги редовно, олиото използвам и за лице като втора стъпка. Просто нямам какво да кажа за тях, но със спиралата ми беше първи опит. Страхотна е, подновена вече и не мисля да я сменям. Не се размазва, не се рони, единствено малко бързо изсъхва. Години наред ходих със зачервени, парещи и размазани очи и упорито купувах само 2-3 спирали заради добрия ефект. Сменях и пробвах n-брой продукти за първа стъпка, но причината се оказа спиралата и като я смених с SVR и всичко приключи.
Балсам Pantene Hydra glow - често го купувам, харесва ми, хидратира, разплита, мирише добре.
Серум за коса Balea Plex - доста се доближава до крема на Олиосета, съдейки по лесното разресване на мокра коса. Но ако сложа 2  помпи не ми е достътчно, ако сложа 3-4 прави косата сплъстена и я усещам мръсна на допир. Трудно се разбрахме, не бих подновила.
Zara Red temptation - няма какво да напиша, кой не е чувал за тази реплика на Бакарат-а Joy Не е моя аромат, но има дни, когато го пръскам с кеф и просто държа винаги да ми е наличен. Нямам обяснение защо така ме привлича.
Балеа нощен крем с ретинол и бакучиол - мисля да спра с опитите с ретинола, омръзна ми да ходя с пъпки. Прави мазен филм и не харесвам лицето си сутринта.
Биотрейд Pure skin дневен крем - много го харесах преди време, това е втора опаковка и последна. Според мен е преформулиран след изтеглянето му от пазара и не виждам същия ефект, който ме спечели. Стои мазен, лицето ми изглежда мръсно.
Маска с пептиди Евелин - любима ми е, добре освежава кожата.
Капсули Perfect skin - леко мазни, глоу ефект, но правят кир. Не бих ги купила отново, не видях и кой знае какъв резултат.

# 689
  • София

Третиноинът и кремът за ръце са от редовно ползваните продукти. Работят все така добре!

Tangerine тонерът на It's Skin: приятен и свеж. Може би има някакво количество витамин Ц и се отразява добре на кожата ми. Леко може да пощипне, ако има раничка по нея.

Серумът с млечна киселина на същата марка: Доста добър! Определено помага кожата да изглежда блестяща и ексфолира. Поне моята не беше раздразнена. Мирише много характерно, не парфюмно. Но не се разбира с всички продукти от рутината и понякога ставаше на парцали слънцезащитата.

Селаген серумът на Медисютикълс: мъча го цяла година или той мъчи мен! Много ми омазнява корените и го ползвах само след измиване на косата, а не всеки ден, както се препоръчва. Не знам дали работи за сгъстяване на косата - моята е все така фина и никаква. Не става за превенция на сезонен косопад - тази есен имах изразен такъв. Не бих купила отново.

Общи условия

Активация на акаунт