Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 8

• 123 993
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
Колко време се стои с маската? Този косопад е мъчение тази есен..

# 661
Аз около половин час, но не пречи и повече да се стои.

# 662
Сърдечни благодарности на *moonstone за препоръката за Амла. Не си падам по такива маски, но се видях в чудо с този косопад и реших да пробвам. Снощи направих маска и действително сутринта имах два-три косъма по четката. Аз смесих само с вода, но следващия път ще опитам и нейната комбинация с кокосово масло и кисело мляко.
Изключително много се радвам , че и при вас е имало ефект Blush

# 663

Нищо общо като аромат с никакво дейзи,много напомня на Лайт блу,беше ми приятен,но май е някаква лимитка.

# 664
  • USA
Aз още преди 13-14 години ползвах амла,кашкай и още нещо си(дори тук имаше тема,която следях)
Банята ставаше кочина,толкова много цапаха тези маски,а имаше едно нещо,което така се оплете в косата ми,че 2 седмици след това парченца от маската още падаха от косата ми.
Помня,че поръчвах пакетчета от био магазин, тип Зоя да е бил или някой друг...

# 665
  • на последния етаж
- много го харесвам. Вече свършва по-бързо, тъй като го ползва и дъщеря ми. Подновен. Simple Smile

# 666
  • USA

1.Pantene Nutrient blends Rosemary Shampoo - Последният от серията,която бях купила отдавна.Мисля,че бяха 4 вида. Нищо особено като шампоани,въпреки че са с много изчистен състав. Може би това е причината да не измиват добре косата.

2. Clinique 7 day scrub cream rinse-off formula - Скраб за лице,който много не харесвам,но упорито ми изпращат като подарък при поръчки (защото никой не го купува). Нито го усещам почистващ,нито прави нещо конкретно на кожата.Частиците са дребни, а самият крем ми мазнее и вместо чиста кожа,аз усещам,че е още по-замърсена.

3. Native Deodorant Lilac & White tea - Много ми харесва, наистина освежава подмишниците. Аромата е разкошен по-скоро на чай,отколкото на цветя. Има две дезодоранта,които купувам само и това е този или Дав без алуминии. Ще подновя съвсем скоро след като приключа този на Дав. Дъщеря ми също ги ползва и е доволна.

4. Olaplex hair perfector #3 - За Олаплекс съм писала преди. От известно време ги купувам и мога да кажа,че са солидна марка (в личният ми топ 3) ,правят косата ми здрава и силна. Имам още 2 шампоана и балсама за довършване,но специално тази грижа №3 я нямам "в склада" и ще купя отново. Аз я ползвам като маска преди шампоан и балсам. Нанасям по дължините и си откарвам с часове.
За моята редовно боядисвана и суха коса не мисля,че има по-подходящи продукти на ниво подсилване и разпиляна,изтощена коса.

5. CeraVe Hydrating Make up Removing Wipes - Поредни страхотни продукти на марката. Този път кърпички за почистване на грим,които дъщеря ми ползва,за да маха грим по лицето - спирала,бб крем.Добре се справят,не пари на очите,малко повечко търкане трябва,но премахва грима. Купих втори пакет по нейна молба, а точно сега ползва течноста (следващия път,когато пиша тук,ще я включа в публикацията),която също не е никак икономична.Взех и под формата на балм,за да пробваме и него,за който също ще пиша по-натам.

6. Rumi - Тези прословути Руми. Голяма слава им се носи,за мен са средна хубост без нищо специално.Бях си поръчала 2 кутии и все още изразходвам продуктите. Още нещо ми остана,но точно сега не мога да се сетя какво беше - лосион за тяло и нещо друго.
И перфектора и крема са ок без повече. Не забелязах някаква феноменална хидратация,нито кожа като на 20годишна.За мен са с преекспонирани цени.Голям вайб,купих,пробвах и приключвам с Румито.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 08:14 от Adoralova

# 667
Aз още преди 13-14 години ползвах амла,кашкай и още нещо си(дори тук имаше тема,която следях)
Банята ставаше кочина,толкова много цапаха тези маски,а имаше едно нещо,което така се оплете в косата ми,че 2 седмици след това парченца от маската още падаха от косата ми.
Помня,че поръчвах пакетчета от био магазин, тип Зоя да е бил или някой друг...
Явно домашните маски не са вашето нещо. Аз имах инцидент веднъж с маска с яйце, като от незнание пресякох белтъка на главата си и се видях в чудо. Друго трудно за измиване нещо не ми се е случвало, дори усещам косата и скалпа чисти и освежени след подобни маски. В банята ми не е кочина, лесно се отмива всичко, дори шампоаните които ползвам са нежни и нямам проблем с измиванията. Но за всеки влак си има пътници, както са казали.

# 668

Част от продуктите купувам редовно, други са нови за мен:
Боя за коса Елеа - напоследък често я ползвам, харесва ми като покритие и трайност, цената също е без коментар.
Шампоан за честа употреба с къпина Алверде - почти винаги имам наличен шампоан на марката, основно детето ги използва. Не всички видове ни харесаха, но този специално е добър за честа употреба. Сега подновихме варианта с билки за мазна коса, любим ни е.
Розова вода Алтея - отново за детето. При редовна употреба успокоява лицето й, но на мен ми дразни кожата и получавам ситен обрив и сърбеж.
Мицеларна вода-серум Нивея - купих я в период, в който исках да използвам по-малко и по-изчистени продукти за успокояване на кожата. Категорично няма да повторя, половината използвах за цялото лице, другата половина само за дребни корекции на грим. Много трудно чисти спирала, а с фдт изобщо не се справя. Не препоръчвам.
Маска за лице с колаген Шаебенс - нищо особено, харесвам повече маската със злато.
Ампули за лице с Q10 и женшен Шаебенс - исках нещо различно за разнообразие вместо нощен серум/ крем и затова ги купих. Харесаха ми много, мазни са, но попиват до 5 минути. Бих повторила.
Слънцезащита Avene B protect - класика, поредна празна опаковка, но сега реших да го сменя с друга марка. Със сигурност в топлите месеци ще се върна на него, защото харесвам покривния ефект и за лятото ми е достатъчно като грижа върху тонер или серум.

# 669
  • Mediterraneo

Маска за коса на местна верига. Винаги има наличност вкъщи, уникална е, а е без пари.

Мицеларна вода на Ив Роше. Прекалено деликатна, не ми хареса как почиства, за грим да не товорим.

Двата дезодоранта са без забележка. Жълтият, за цената си от евро, е повече от добър.

# 670

Radiant natural fix all day matte много издръжлив фдт, от години го поддържам наличен, много добро покритие, но го смесвам с друг за да не е изцяло матов завършека
Estee lauder double wear друг задължителен любимец, перфектен за вечерен грим, не мърда с часове, всичко покрива
Jefree star magig star коректор получих го от кутия, страхотен коректор, пак бих го взела, не се събира в околоочната зона
Gosh catchy eyes и тази спирала е от кутия, бюджетна е и много ми хареса. Не е правила упу ефект, но не се размазва, рони и се сваля лесно
Maybelline lifter gloss мноо хубав гланц, plump ефект не виждам, но стои много хубаво върху червило и самостоятелно, не е много лепнещ, даже го чувствам хидратиращо

skin 1004 air fit sunscreen любима любима любима слънцезащита за градски условия, много добра база за грим също, лятото на плаж не разчитам на нея обаче
Vichy capital soleil uv daily тази едвам я изхабих. Бях я взела за летния сезон. Пази добре, но е тонирана, цвета не ми допадна и кир ефект ми правеше. Може и да не е подходяща за моята мазна кожа просто.
Laneige water sleeping mask и тази маска за лице ми допадна. Ползвах я при пътувания, много добре хидратира, кожата сутрин е много мека.
LRP cicaplast barrier repairing balm за моите устни не е достатъчно хидратиращ, но пък когато са ми били разранени устните много добре се справя. Бих го взела пак

# 671
  • на последния етаж
- не съм възхитена. Oсвен ароматът, който ми напомняше на любим парфюм (Allure), друго не видях - не чувствах кожата си подхранена, хидратирана, обгрижена. Няма да купя отново.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 15:16 от Лита

# 672
Серамиден серум It's skin

Никак не ми хареса - много гъста консистенция, която трудно се нанася, лепкав, усеща се тежък дори след като попие, а и кремовете, които ползвах, едва попиваха след него. Не забелязах кой знае какъв ефект и го изхабих с нетърпение.

Крем за ръце PNP

Не мога да разбера защо този крем е толкова харесван. Мирише приятно на бисквитки, но е ужасно лепкав, не попива, изобщо не хидратира, а и не на последно място има гадни съставки. Подмятах го дълго, но не ми се мъчи повече.

# 673
  • София

За балсама за сваляне на грим на Heimish съм писала – хубав е. Но сега започнах друг, който много повече ми харесва.

Мицеларната вода на марката на Лили Дрогерие в разфасовка за път: нищо особено. Доста ароматизирана.
Мицеларната вода на Нивеа: също не ми хареса – има особен аромат на алкохол, което не е ок за такъв продукт. Не казвам че има, но не ми харесва.
Мицеларните води не ги ползвам за махане на грим, така че не знам как се справят с тази задача. Сутрин с памучен тампон минавам и изплаквам лицето, така че нямам големи очаквания към тях. Просто не искам да дразнят кожата.

Тонерът на Haruharu Wonder с черен ориз: плътен, хлъзгав, хидратиращ. Няма аромат, бързо попива в кожата. Подготвя я за следващите стъпки от рутината и е подходящ за наслагване на няколко пласта, когато кожата ми има нужда от екстра хидратация. Но не е любимият ми тонер от този тип.

Серумът за мигли на Benton: пари на вятъра. Нищо особено не прави с миглите – не стават дълги, може би мъничко ги заздравява. Леко щипе при нанасяне. Иначе има удобна четка и мъничко накрайниче като гъбка за хубаво нанасяне по мигли и клепач от продукта.

Кремът за ръце на Uriage за много чувствителна и възпалена кожа: работи. Не ми харесва, че е плътен и някак се усеща повече като се нанася, но много добре повлиява напукана и загрубяла кожа. Ползва се най-често от детето, но и аз посягам към него. Подновен е.

Балсамът за тяло на Balm-A с много масла: плътен, трябва му време да попие, но на сутринта кожата на тялото е добре. Ухае хубаво. Идиотското е, че го взех през лятото, а сезонът, в който най-добре би вършил работа е сега през студените месеци

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 09:47 от Harpalike

# 674
  • Mediterraneo

Кератинова маска за коса с козе мляко редовно е в употреба вкъщи, всички много я харесваме. Хахах, чак с косъм е снимана кутията, извинете.
Кремът с краставица е много приятен, деликатен аромат, добра консистенция, но на мен ми дойде слаб, кожата ми много бързо го изпиваше и го дадох на тийнката.

Серум с витамин С, лепне и не оставя приятно усещане.
Маслото за коса е уникално попадение! Две опаковки изхабихме, пак ще взема. Връхчетата на косата направо оживяват.

Общи условия

Активация на акаунт