Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 8

• 123 998
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Скрит текст:
- изхабен и подновен. Yellow Heart
Имам чувството, че всяка седмица купуваш този молив. Аз го ползвам, но не свършва толкова бързо.Thinking

# 646
  • на последния етаж
Почти. Като гледам предишният е изхабен на 16.10. Simple Smile

# 647
Harpalike ,обожавам много от нещата на Avène ,но от както смениха формулите на слънцезащитата си спрях да купувам.
Единствената слънцезащита за лице ,която им е хубава е Avène B-protect и едни спрейове за тяло водоустойчиви.
По-голяма част от слънцезащитата им е ужасна. Преди да сменят формулите ,ползвах една слънцезащита за лице Dry Touch ,която ми матираше лицето перфектно.

# 648
  • София
mavina, и аз останах само с B-Protect от техните, която засега не е променена.

# 649
Balea Tuschmasken Multipack - седем платнени маски в кутия. Прекрасна идея и просредствено изпълнение в сравнение с корейските аналози, от които най-вероятно са вдъхновени. Нито платното е толкова меко или напоено, нито хидратират толкова добре. Изсъхват почти веднага. Също така са и силно ароматизирани. С две думи - нищо общо с корейските опаковки от по 30 или 60 бр. Но, за да бъда напълно обективна, признавам - и цената им е в пъти по ниска, така че не смятам, че е честно да очаквам същото качество. Няма да повторя. Единичните маски на Balea се оказаха в пъти по-добри и ще заложа на тях, когато ме мързи да купувам корейски.
Скрит текст:

# 650
  • При децата ми

Шампоана го купих на една командировка, тъй като се оказа, че съм забравила моя. За цена от 1,20 лв. се справи много добре.

Спиралите на Буржоа и на Лореал не са нищо кой знае какво. Тази на Есенс, която ползвам за трети-четвърти път е в пъти по-добра, а двойно по евтина.

От сенките на "Тренд-ъп" съм много доволна. Много хубаво зелено, което чудесно пасна на моите синьозелени очи. За съжаление точно тези сенки ги няма отдавна.

От пастата за зъби на "Колгейт" също съм доволна. Добре почиства зъбите и има приятен ментов вкус.

Маската на "Пантен" ми хареса. Като цяло съм доволна от техните продукти и няколко пъти използвах шампоана и балсама от същата серия. Продукти, които бих купила отново.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 15:35 от Hrispa76

# 651
  • София
Панорамата на Л'Ореал е невероятна за долни мигли. На горните ми се маже по падналия клепач, но долните ги подрежда и подчертава много хубаво (ако въобще слагате спирала там, де, че аз мажа и тази зона).

# 652
  • на последния етаж
- хубава ежедневна спирала в по-скоро кафяв цвят. Бих купила отново, сега обаче искам да пробвам някоя друга кафява спирала, така че бих се радвала на предложения. Simple Smile

# 653
Здравейте отново с поредна доза празни опаковки, този път в две категории Simple Smile
Продукти за тяло.
Скрит текст:
CD Body Lotion Wasserlilie. Приятен лосион за тяло, попива много бързо, деликатен аромат, който не се задържа, подхранва добре, изхабих го с удоволствие и бих го купила отново.
Tesori d'Oriente Lotus Flower and Shea Butter Bath Cream. Хубав душ гел, плътна пяна, приятен аромат, купувам от време на време за разнообразие и пак ще си взема.
Balea Fuss Vital-Bad. Соли за крака, които харесвам и купувам, редовно ги ползвам и вече са подновени. Ароматът е свеж и приятен, омекотяват и освежават. Цена-качество са перфектни.
Lactacyd Intimate Washing Lotion. Харесвам го, разнообразявам с него, ще го купя със сигурност на някакъв етап, в момента ползвам друг любимец.
CeraVe SA Renewing Foot Cream. Много добър крем за крака, ползвах го през лятото и стъпалата ми изглеждаха доста добре. Със салицилова киселина е, много хубаво попива, омекотява, много съм доволна и го препоръчвам.
Dove Original Moisturising Cream. Абсолютен любимец ми е гъбката на Дав, купувам я постоянно от години, понякога ползвам и други ролки, но тази е винаги налична.
Vademecum Gel Toothpaste. Съвсем обикновена паста за зъби. Взимам от време на време, не ме впечатлява с нищо нито една паста на марката, просто измива зъбите. Сигурно пак ще се изкуша по някое време заради удобната опаковка.
Ziaja Cupacu Exfoliating Sugar Scrub. Много хубав ексфолиант със страхотен аромат, едри частици, ексфолира, но и подхранва, заради маслата в него. Много ми хареса и със сигурност ще го купя отново.

Продукти за ръце и нокти.
Скрит текст:
[/url]
Ebelin Nagellack Entferner Acetonhaltig. Любим лакочистител с ацетон. Купувам го редовно и много го харесвам. Премахва чудесно лак, подновен е.
Две кремчета за ръце, едното не помня откъде е, не беше нещо особено, приятен аромат и дотам. Коледното на Yves Rocher обаче много ми хареса. Незнам какъв е ароматът, но беше много приятно и подхранващо. Забравено беше в шкафа, но много ми хареса и ще се огледам и тази година за коледните им предложения.
Essence Nail Art Express Dry Drops. Много харесвам изсушаващите капки на Есенс, купувам ги от години и са подновени. Много съм доволна, а за цената си са чудесни.
Golden Rose Quick Dry Top Coat. Отново любимец, много ми допадна, накрая му се счупи четката, но си вършеше работата добре. Препоръчвам го.
P2 Triple Power Nailpolish. Хубав лак със страхотен цвят. Изхабен с удоволствие. Едва ли се предлага вече.
Essence Repair Nail Oil. Поредният любимец за нокти, много хубаво олио, страхотен аромат и добро действие. Вече е в друга опаковка и е подновено.

# 654

Шийт маска за лице Balea
Приятна маска. Хареса ми ,но не очаквам някакъв ефект точно ,просто си слагам маски за да се поглезя.

Натурален стик против изпотяване Wild Харесва ми. Имам мисля ,че още два. По принцип използвам рол он Bioten пак с естествен състав.

# 655
Лита, ако не си пробвала ексфолиантът на Dirty Works Sweet Sweet Scrubbin' Sugar Scrub, той е с едри частици и ексфолира добре. Прави и пяна при контакт с вода, не оставя мазен филм, ароматът е приятен. Показвала съм го преди, ползвам го и в момента.
Кафявата спирала, която имам в момента е на Vivienne Sabo Cabaret Premiere. Нова ми е и нямам все още особени впечатления, засега бива.

# 656

Сух шампоан Balea за светла коса
Много добър продукт ,който "измива" косата ,придава обем и няма бели следи. Любимец! Поредна опаковка. Вече подновен.

# 657
Още две категории празни опаковки от мен Simple Smile
Декоративна козметика.
Скрит текст:
Clean It Zero Cleansing Balm. Харесвам това масло, купувам го често, ползвам го когато имам повечко грим. Много добре почиства, буквално разтапя грима. Малко количество е нужно, отначало прекалявах и ми идваше доста тежко. Вече е подновено.
Missha Perfect Cover BB Cream No.27. Купих този ББ крем, защото ми трябваше малко по-тъмен нюанс за лятото. Хареса ми, добре покрива, не е тежък, издържа, цветът ми пасна идеално, разнася се добре, равномерно. Бих го купила отново, видях че има и нови опаковки.
Estee Lauder Double Wear Stay-In-Place Foutdation. Много, много любим. Винаги имам наличен от него. Когато искам да съм сигурна, че гримът трябва да издържи дълго време и да съм спокойна, че няма да мръдне винаги залагам на него. Намерила съм си перфектен цвят и винаги прави впечатление, когато съм с него. Веднъж ми се наложи да го ползвам всеки ден една седмица и много ми дехидратира кожата. След това буквално изпиваше всички продукти. За поводи и от време на време чудесен. Вече имам нов.
 Mascara Superhero It Cosmetics. Нищо хубаво не мога да кажа за тази спирала. Не правече кой знае какво с миглите, бързо изсъхна, съвсем малко се размазваше, но това може да си е от моя клепач. Скъпа и доста прехвалена, поне за мен.
Essence Lip Oil Pink Champagne. Хареса ми олиото, изхабих го доста бързо с удоволствие. Спонтанна покупка, но пък доста успешна. Сега съм решила да пробвам и други олиа за устни.
MAC Velvet Teddy Lipstick. Дълго време беше любимото ми нюд червило. Приятно, неизсушаващо, горе-долу трайно, цветът му перфектен за мен. Бих го купила отново, когато съм в търсене на такъв цвят.
Benefit Gimme Brow Gel. Хубав гел за вежди. Много ми допадна точно в този цвят. Не ми се размазваше, за моите сравнително оформени вежди много добър. В момента ползвам други, но бих го купила отново.
Benefit Good Proof Brow Pencil. Любим молив за вежди. Не е от тънките, доста дебеличък, за мен чудесен. Много хубав цвят за по-тъмната ми коса. Издръжлив, не ми се е размазвал. Сега бих взела една идея по-светъл. Нямам никакви забележки.
Сухи шампоани.
Скрит текст:
Много рядко ползвам, защото ми дразнят скалпа. Понякога обаче вършат работа за един ден, колкото да се освежи прическата, а и за малко обем. По-големият с аромат на кокос сигурно е от някое пътуване, много ми хареса, ако го видя бих го купила отново. Малките на Batiste съм ползвала за пътувания. Вършат работа без да са кой знае какво. Като цяло напоследък избягвам сухите шампоани.

# 658
  • София
Продуктите на Hada Labo (поне тази серия) имат отвратителен състав - алкохол и още куп глупости на челно място. Останах потресена като го видях. За съжаление дори и сред азиатската козметика има боклуци, колкото и да е хубава и качествена по принцип.
Затова чета вече осторожно. Засега се доверявам на предписаното от дерматолога за ежедневна грижа за моята кожа. Излиза ми скъпо, ама пък и това, което си причиних на лицето, не е за приказка.

# 659
Сърдечни благодарности на *moonstone за препоръката за Амла. Не си падам по такива маски, но се видях в чудо с този косопад и реших да пробвам. Снощи направих маска и действително сутринта имах два-три косъма по четката. Аз смесих само с вода, но следващия път ще опитам и нейната комбинация с кокосово масло и кисело мляко.

Общи условия

Активация на акаунт