Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 8

• 123 999
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
  • Mediterraneo
Моят отзив за скраба на Колистар е същият, ужасен е за употреба. Купих го в комплект с антицелулитния крио гел, едни хубави пари, хвърлени на вятъра. Един от единичните случаи, когато давам пари с ясното съзнание, че този продукт няма как да има описаните действия Simple Smile

# 631

Душ-олио Балеа
Много ми харесва. Вече използвам трета опаковка. Много хубаво измива ,овлажнява и оставя кожата хидратирана. Вече съм подновила.
За мен това е много бюджетен продукт ,който не отстъпва по нищо пред скъпи продукти.Вече го слагам в графа любими.

# 632
Аз и със скраба на Rituals от зелената серия Карма мисля че беше не се разбрах. Прекалено мазен ми беше.
Любимите ми скрабове за тяло са на Дав.

# 633
аз скоро купих този крем, но след кратко ползване започнаха да ми излизат ужасни подкожни пъпки, спрях го и всичко приключи и ми минаха, сега се чудя къде да го измажа, сигурно ще го ползвам за лосион за тяло или нещо подобно, добре че беше само 7 евро (от TK Max)....   снимката е от интернет, понеже имам само вътре самото бурканче Joy мисля дали аз имам много чувствителна кожа или повече да не рискувам с тази марка?!

# 634
  • Street of Dreams
Ефектът от захарни скраб на Ритуалс е същият като описания на Колистар. Много ми е неприятно и стъргането и мазното усещане, отлежава си в банята. Беше ми подарък към поръчка, аз скрабове за тяло не ползвам.

Имам няколко шишенца за снимка, но  не съм си у дома. Днес приключих този парфюм

Хареса ми. По начало харесвам парфюми със специфичен характер, но при този няма. Определям го като женствен, универсален, лек, ухае на цветове и цитрус. Бих го ползвала пак на пролет.

# 635
  • София
аз скоро купих този крем, но след кратко ползване започнаха да ми излизат ужасни подкожни пъпки, спрях го и всичко приключи и ми минаха, сега се чудя къде да го измажа, сигурно ще го ползвам за лосион за тяло или нещо подобно, добре че беше само 7 евро (от TK Max)....   снимката е от интернет, понеже имам само вътре самото бурканче Joy мисля дали аз имам много чувствителна кожа или повече да не рискувам с тази марка?!
Скрит текст:
Трябва да се върна назад в темата, но мисля, че точно от тази марка крем стигнах до дерматолог миналата година.

# 636
Продуктите на Hada Labo (поне тази серия) имат отвратителен състав - алкохол и още куп глупости на челно място. Останах потресена като го видях. За съжаление дори и сред азиатската козметика има боклуци, колкото и да е хубава и качествена по принцип.

# 637
  • на последния етаж
- изхабен и подновен. Yellow Heart

# 638
Balea лак за коса за силен вятър, степен на фиксация 7 - не фиксира по-добре от други лакове с по-ниска фиксация, за сметка на това прави косата на ужасни клечки, дори и с по-умерено количество. Няма да повторя.
Скрит текст:

Matrix Miracle Creator 20 in 1 - получих мини вариант като подарък към поръчка на марката и съм във възторг. Нанесен преди или без издухване прави дължините подредени и гладки без излишен обем и хвърчащи косми. Определено ще повторя.
Скрит текст:

# 639
Лита,на мен ми харесва скраба на Mudmusky,снимала съм го по-рано в празните опаковки.Следи българските абонаментни кутии,ако го пуснат там.Хубав скраб имаше в Белебокс на марка Куеши

# 640
Кремът на Пептароник се отрази добре на моята смесена кожа, за по- мазна кожа надали е подходящ.
По- тежък ще дойде. Трудно ми попива,може би заради серамидите, не знам дали бих повторила.
Сега ползвам един на д-р Хаушка с роза- оказа се за суха кожа и е адски напарфюмиран и мазен.
С удоволствие бих го изхвърлила, но не беше евтин и ще го измъча някак докрай ...

# 641
Reddish Brown,с каква коса си, къдрава или права? Аз съм с права, но ми стърчат растящите косъмчета. Този Матрикс омазнява ли?

# 642
Reddish Brown,с каква коса си, къдрава или права? Аз съм с права, но ми стърчат растящите косъмчета. Този Матрикс омазнява ли?
Не, не омазнява, но и внимавам колко слагам. С права коса съм, но дължините ми след миене седят някак диви и неподредени без продукт по тях или изправяне. Понякога и се начупват.

# 643
  • на последния етаж
- много хубав, добре хидратиращ български околоочен крем с пчелно млечице. С удоволсвие бих купила отново, но за съжаление и той вече е спрян. Confused

# 644
  • София
Скрит текст:
Лист маските на Balea – невероятна гадост! Чак не мога да повярвам. Листът е твърд, неприятен и трудно пасващ на лицето – нагъва се върху него и остава следи по кожата след употреба. Серумът също е отврат – ароматизиран, оскъден и дразнещ кожата. Язък за хубавата концепция да имаш 7 маски в икономична опаковка. След първата ползвана – ги отделих за хвърляне.
Околоочният на MediPeel – преди ми харесваше, а сега се чудя защо. Точеща се текстура, не прави нищо особено с околоочната зона. Разделям се с него също почти пълен.
Хидратиращият серум на Bioderma – наистина хидратира, но и става на парцали. Ползвах го за деколте, защото имам достатъчно други подобни серуми. Това беше подарък от състезание може би и не бих купила.
Маските от бои за коса – на Шварцкопф е страхотна, защото възстановява от боядисването и дава блясък на косата. Доволно количество за 2 употреби. Тониращият балсам на Лореал в тъмно лилаво – също много приятен откъм хидратация и подреждане на косата, леко я матира, но не знам колко неутрализира медните тонове.
Слънцезащитата на Skin 1004 ми е любима за по-хладните сезони. Писала съм за нея и ще я подновя като изхабя наличностите от други марки.
Душ-гелът на Tesori d’Oriente Persian Dream ухае хубаво.
Fenjal без алуминий е типичен безалуминиев дезодорант – не дразни, не предпазва от изпотяване, но и не мирише потта.

Скрит текст:
Дуг-гелът с овес на Alverde – нищо особено. Имам чувството, че на марката всички продукти са едни и същи и като консистенция, и като аромат.
Кремът за ръце Home spa на Doulas – лек, приятен, умерено хидратиращ и хубаво ухаещ. Подходящ за по-топлите сезони, когато ръцете имат нужда от лека поддръжка, но за зимата не би ми бил достатъчен.
Поредната отврат слънцезащита на Avene – мислех, че само тонираната е гадна, но и тази не отстъпва. Става на парцали, каквото и да ползваш под нея. Мъчих я до половина, но не успях да я преборя.

Скрит текст:
За All Clean на Heimish съм писала – хубави са и се радвам, че ги има и в пътнически разфасовки.
Олиото на Hask за коса го взех също за пътувания – с нищо не се отличава от останалите олиа. Не са моят продукт като цяло, но ги ползвам, когато косата ми е изложена на слънце и солена вода.

Общи условия

Активация на акаунт