Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 8

• 124 001
  • 724
  •   1
Отговори
# 615

Здравейте,ето ги и моите празни опаковки.Серията на Aussie я използваше детето,към нея имаше и шампоан,укротяваше фриза,хареса ни и на двете.От скраба на Мадмаски съм много доволна,с дребни частици,мирише уникално и прави кожата мека.Пастите за зъби са стандартни,мицеларната вода я купувам всеки път като се прибера в България.Измивният гел на Ren е нежен,подходящ за измиване на лицето сутрин и вечер,не изсушава.
Душ геловете на Ейвън са ми от редовните покупки,за цената си под 2 паунда са направо без пари.Харесвам много и техните сапуни за ръце.
Другите душ гелове са свежи,но не са нещо уау,особено черния,който твърде много ухаеше на роза.
Балсамът за коса  We are paradox е много хубав,но това количество стигна само за едно измиване на двете с детето.

# 616
Хидратиращ тонер за лице Balea Beauty Expert - прекрасен базов хидратиращ тонер с изчистен състав, без аромат и позволяващ наслояване. А цената, в сравнение с други подобни продукти, е направо смешна…

Korres Greek Yoghurt Серум за лице с пробиотици - много добър серум с интересен състав,  съдържащ пре- и пробиотици. Има приятна течна, млечно-бяла консистенция, която попива бързо, и никакъв аромат. Хидратира и омекотява осезаемо. Бих повторила с удоволствие.

Neurogena Hydro Boost нощен крем-маска - хареса ми. Запечатва и хидратира много добре, в същото време е с лека консистенция и не тежи на кожата, попива изцяло и не лепне по възглавницата. Има слаб, ненатрапчив аромат и много добър състав, богат на аминокиселини и хк. На намаление е попадение и си заслужава да се пробва.

# 617

Shows Intense plex шампоан и балсам - много силна възстановяваща серия. На протеинът ми дойде в повече и много ми пресуши косата, която реагира с ударно омазняване в корена. Балсамът е може би по-добрия продукт.
Боя за коса Live - взех розов и лилав нюанс, използвах заедно. Много добра покривност на бели коси, но на мен и основата ми е светла. Като отенък се получи добре, за първи път откакто екпериментирам с розово. Не дразни скалпа, не пресушава дължините и е относително трайна като цвят, не се изми бързо. Ще ги повторя определено.
Nuxe Reve de the лосион за тяло - много любим и икономичен, но цената му е висока. Купувам го обикновено през май и ми стига за топлите месеци.
Батист сух шампоан за обем - обем не видях, но си вършеше работата чудесно.
TO серум с аргилерин - не оставам без него, за мен е страхотен продукт за околоочния контур.
Elseve Extraordinary oil - любимо дрогерийно олио за коса, с малката опаковка изкарвам около 3 месеца.
Maybelline lifter gloss - вече го поднових с талон от ДМ. Не лепне, не прави супер обем, но ми харесва как стои, цветът е 003.
Skin1004 избелващ лосион - има малко киселини в него и го използвах вечер, но така и не видях някакъв ефект нито като хидратация, нито като избелване. Не дразни кожата. Няма да го подновя определено.
Eveline околоочен крем с ретинол - малко по-плътен е, не е воднист, но не е и тежък. Все пак не видях резултат. Нищо особено.
Golden glow маска за лице - обичам тази маска и често я купувам, добре ми се отразява, освежава лицето.

# 618

Поредна опаковка амла, просто съм уау от ефекта на натуралните продукти vs химичните такива ,дори когато отдавна не съм си правила домашна маска с нея. По принцип имам проблем с косопад , като стана сутрин особено доста пада. Отдавна не си бях правила маска с амла, вчера си направих , като я смесих и с кис.мляко, мед и кокосово олио. Тази сутрин ставам, реша се, ми не, не ми се пълни шепата, на четката 2-3 косъма.. като на магия. А по принцип ползвам и спрея на mediceuticals за косопад и не виждам такъв ефект , въпреки че не съм особено постоянна. За пореден път се убеждавам в натуралните средства, особено що се отнася до косата ми..

# 619
От къде купувате амлата?

# 620
От къде купувате амлата?
Ами на тази марка съм виждала продуктите им в най-различни магазини, тази си я взех от be fit в София, а преди това съм си поръчвала и от зоя.бг , като там имат и на други марки амла. Би трябвало да я има в повечето зелени магазини за био и натурални продукти .

# 621

Любим. Поредна опаковка. Сменям с този на Avène Cleanance.
Измива без да изсушава кожата. Сваля без проблем слънцезащита. Любим. Вече подновен.

# 622
  • на дъното
От къде купувате амлата?
Виждала съм ги в някои ДМ

# 623

Лосионът за тяло на Vaseline много ми хареса - и аромат и консистенция. Хидратира много добре.
Олиото за тяло на Rituals го използвам само когато ходя на спа и пак бих си го взела. Много добре хидратира, но не и за всекидневна употреба, прекалено ще омазнява.
Гелът за бръснене на Балеа за пореден път го показвам. Любим.

Loreal fresh wear 32h е страхотен фдт. С мазна кожа съм, обикновено го смесвам, но се получава страхотен сатенен завършек.
Маслото от авокадо го използах за косата. Слагах по краищата преди къпане.
Nuxe reve de miel също не оставам без него. Най-хубавият продукт за устни.

# 624
  • на последния етаж
- мисля, че някой в тази тема беше похвалил тази пяна и реших да я пробвам. Пълно разочарование - категорично не е подходяща за суха и чувствителна кожа. Ползвах я няколко пъти, много изсушава кожата, освен това след употреба лицето ми се зачервява и гори. Прехвърлих я на мъжа ми, но вероятно и той няма да я хареса и отива пълна в кофата.

# 625

Скрит текст:
Поредна опаковка амла, просто съм уау от ефекта на натуралните продукти vs химичните такива ,дори когато отдавна не съм си правила домашна маска с нея. По принцип имам проблем с косопад , като стана сутрин особено доста пада. Отдавна не си бях правила маска с амла, вчера си направих , като я смесих и с кис.мляко, мед и кокосово олио. Тази сутрин ставам, реша се, ми не, не ми се пълни шепата, на четката 2-3 косъма.. като на магия. А по принцип ползвам и спрея на mediceuticals за косопад и не виждам такъв ефект , въпреки че не съм особено постоянна. За пореден път се убеждавам в натуралните средства, особено що се отнася до косата ми..

Много полезно, благодаря.
А цялото пакетче ли използвате за еднократна маска, или разделяте?

# 626
  • Mediterraneo

Много приятен и траен аромат, а за цената си около евро е просто страхотен.

Продуктите на Ив Роше са крайно деликатни към кожата, подхранват и имат много хубави аромати. Към кремчето за ръце нямам забележки, другото е лосион за тяло, който се нанася много трудно и това би била причината да не потърся продукта в основна опаковка( тези са ми от адвент календара)

Почиства добре, не дразни очите, хубава консистенция( нито течно, нито гъсто).

# 627
Primaveral, пакетчето е за няколко нанасяния , аз слагам на око около 1-2 суп. лъжици и я разтварям с гореща вода първо ( може и топла или хладка, не знам дали има значение) 🙂

Nivea baby cream
Бях на бебешка вълна по едно време откъм козметика за тяло, това кремче за нула време го изхабих като се мажех след баня, много ми допадна , а аромата му го помня от едно време като бях дете и исках да го усетя отново. Тогава не отбелязах ,но изхабих и една опаковка mustela лосион за тяло и е топ , усещането за хидратация беше осезаемо , а аромата му ме кара да си го взема пак. В началото свежо бебешко, но след това се разгръща една деликатна сладникава бебешка пудра и ми е страхотно.
Iunik propolis vitamin synergy serum
Много приятен и нежен, лек серум. Бих си взела отново , но засега ще тествам нещо ново .
Hydrolina розова вода
Хубава флорална вода , с невероятен розов аромат, ползвах я като тоник след измиване, а също и за краищата на косата за омекотяване и подхранване.
Тонер madagascar centella skin 1004
Страхотен, изглажда ми кожата, задължително ще подновя.
Cera ve moisturising lotion
Мини версия, беше ми подарък към покупка, много добро кремче, нежно и леко попива, не омазнява изобщо, ползвах го за лице ,сега бих им пробвала крема , но и голямата разфасовка на този лосион бих си взела.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 22:58 от *moonstone*

# 628
  • на последния етаж
- въпреки суперлативите за марката, на мен този скраб за тяло не ми допадна - оставяше кожата ми много мазна след употреба. Няма да купя отново. Моля за препоръки за хубав скраб за тяло със средно груби или груби частици. Simple Smile

# 629
На мен този ми е любим. Страхотен аромат има , но честно казано върши същата работа като този на Балеа с морска сол на цена от 8 лв. ( по спомен)

Общи условия

Активация на акаунт