Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 8

• 124 035
  • 724
  •   1
Отговори
# 600

Cera ve Hydrating cream to foam cleanser
Хареса ми много, не ми дразнеше или изсушаваше кожата, марката също започва да ми става любима. За разнообразие си взех измивното им олио, което бих казала, че дори ми харесва още повече, защото го усещам по-нежно.

Молив за вежди lamel
Пробвах този нa catrice, но свърши твърде бързо, размазваше се прекалено лесно и като цяло ми беше прекалено мек и не ми допадна. Този е по-твърд, не ми се размазва, много по - бавно свършва, а и цвета espresso доста повече ми пасна, универсален цвят. Любим ми стана.

Шампоан alfaparf за чуплива/къдрава коса
За лятото за ежедневно ползване след море ми беше супер, но когато не си мия косата всеки ден ми я прави мазна, нехарактерно за косата ми, която се омазнява бавно на поне 4-5 дена. Така че не бих повторила. Шампоанът им за обем ми хареса много повече.

Хубав шампоан, допадна ми, мирише уникално, бих си взела пак, но честно казано предпочитам шампоани за обем или билкови/натурални.

# 601
Поредна порция от насъбраните празни опаковки, този път продукти за коса.
Скрит текст:
L'oreal Exellence Creme Color 5.3 Light Brown. Много харесвам тези бои, този цвят съм го купувала няколко пъти. След лятното слънце косата ми доста изсветля, сега експериментирам с други марки и цветове. Бих купила отново, справях се лесно, покриваше ми белите коси добре, сравнително трайна. Маската за поддръжка на цвета също харесвам и съм я показвала и преди. Според мен не влияе на отмиването му, но подхранва и разплита добре.
Aussie Miracle Dry Shampoo Aussome Volume. Хубав сух шампоан, ползвала съм го при необходимост. Не е прекалено силен, косата не стои втвърдена в корените, белият филм лесто се разнасяше с пръсти. Хареса ми бих го купила отново.
Balea med pH 5,5 hautneutral Shampoo. Редовно купувам този шампоан, ползвам го за първо измиване на косата, след това продължавам с някой с по-специфично действие. Много ми харесва, добре влияе на чувствителният ми скалп, разпенва се, отмива добре, ползвала съм поне няколко опаковки вече, ще го купя отново със сигурност.
Ina Биологична Вода Салвия. Никакво действие не видях от тази вода. Все едно си пръсках чиста вода на косата. С нея и без нея все едно беше. Не я препоръчвам и няма да я купя отново.
L'oreal Botanicals Pre-shampoo Oil. Много много любимо олио за скалп. За чувствителен скалп със себорея просто чудесен, много добре се чувстваше скалпът ми с него. Лесно се отмиваше, приятен аромат на лавандула, лесен за употреба. Използвала съм няколко броя, запасила съм се с още два. За съжаление серията отдавна не се предлага, дано я подновят.
Ogx Biotin&Collagen Shampoo. Много харесах шампоана. Плътна хубава пяна, приятен аромат, добре измиваше, въпреки че е безсулфатен. Косата се чувстваше подхранена, плътна, богата някак си. Ползвала съм и други шампоани от марката и ще си купя по-нататък, когато поизхабя запасите.
Garnier Fructis Grow Strong Anti-Fall Serum. Имах големи очаквания към този серум, поради горещи препоръки. Доста неща използвах и продължавам да ползвам против косопад. Дали повлия конкретно за това не съм сигурна, но на чувствителният ми скалп не се отразяваше никак добре. Дразнеше, предизвикваше сърбеж, не ми допадна и няе бих го купила или препоръчала.
Sephora Cleansing Scalp Scrub. Много, много любим ексхолиант за скалп. Ползвах го с голяма удоволствие. Почистваше скалпът много добре, правеше хубава пяна, отмиваше чудесно всичко от косата. Не е за честа употреба, но при нужда от по-дъблоко почистване е чудесен. Последният път, когато бях в Сефора не го видях, на ако го намеря ще ви взема няколко за всеки случай.

# 602

Натурален стик против изпотяване
За първи път използвам ,но не съм впечатлена. Цапа дрехите ,не прикрива миризмата на пот. Не е от най-евтините. Няма да повторя.

# 603
  • на последния етаж
- много харесвам тази измиваща пяна за лице, ползвала съм я и преди - не изсушава, не дразни, измива добре. Бих купила отново.

# 604

Термална вода Avène
Любима ,винаги имам едно шише допълнително ,а тази я купих за раничката си.
Стик против изпотяване Wild рефил с естествен състав.
Стандартен стик ,който се подновява през деня няколко пъти. Аз го ползвам когато съм си в къщи ,така че изкарвам с него много време. Имам още 3 рефил опаковки ,които ще ми стигнат за още една година. Харесвам го ,но повече харесвам рол он или спрей.

# 605
  • на последния етаж
- не намирам разлика между този продукт и коприната. Харесва ми, но сякаш в началото ми харесваше повече. Ароматът е убийствен! Може би ще купя отново, но по-нататък.

# 606

Пачове за очи Plantifique
Използвам за първи път. Много ми харесват. Хидратират ,успокояват ,охлаждат без да са били в хладилник.
Ще ми станат любими. А ако се сложат в хладилник ,ефекта ще е още по-добър. За лятото ,ще го имам предвид.

# 607
  • на последния етаж
- останах доволна от този пилинг, ползвах го 1-2 пъти седмично и не дразнеше чувствителната ми кожа. Не успявам обаче да го открия наличен в аптеките, може би е спрян.

# 608
  • София
Да, този продукт с ретинал на Авен е спрян.

# 609
Течен сапун Алтея

Сапуните на Алтея са ми любими и конкретно този е много щадящ, не изсушава кожата, прави хубава пяна, а и е доста икономичен.

Clarins Lip Perfector

Много хубав гланц, с приятен деликатен блясък, ужааасно икономичен. Не е много траен, но се изтрива постепенно, без устата да изглежда размазана.

Хиалуронов тоник Балеа

Приятен, хидратиращ и освежаващ. Ще повторя определено.

Шампоан за обем Langhaar Madchen

Много ми хареса - придава блясък, придава видим обем, косата не се омазнява твърде бързо. Това беше мини опаковка, която съм купувала преди време, дано не са ги спрели, защото бих си взела пак.

Почистващи тампони Ebelin nature

Преди много харесвах серията, но, разбира се, я развалиха - тампоните са меки, тънки, събират се при търкане, не съм доволна.

# 610
  • Mediterraneo

Супер свеж лимонов аромат, не съм очаквала, че ще ми хареса толкова.

Нивеята е типично мъжки аромат, много траен след къпане.
Серумът е редовен вкъщи, ползва го тийнката.

Още два много хубави душ гелове. Този на Джонсън е много деликатен като консистенция, направо гали кожата, не знам как да го обясня. А другият мирише божествено на горски плодове.

# 611
  • на последния етаж
- обожавам тази серия на The Body Shop и всяка година я чакам с нетърпение. Със сигурност ще подновя догодина. Yellow Heart

# 612
  • Варна
Почистващо олио на Хада Лабо използвам го за първи път. Хареса ми, че няма аромат за разлика от предното ми на скин 1004. Почиства както и другите, емулгира се добре. Бих повторила определено.

Душ олио на Микса за атопична кожа Купувам го всяка зима, кожата ми през зимния период се лющи и това ме спасява. Преди ползвах на Юриаж, не намирам разлика между двете, освен в цената 😜.

Паста за зъби С тази паста ще откарам бременноста, единствената която понасям като вкус.

Боди лосион Доста ми беше ароматизиран и някак не добре хидратиращ, отдавна е отворен и го доизхабявам, има леки блестящи частици.
Не бих повторила.

Парфюм- тотален мой фаворит Задиг и Волтер Влюбване от пръв поглед беше. Още с лансирането му на пазара. Парфюм с характер и в същото време една мекота. Пазех си го, години, рядко и за специално поводи. Определено ще подновя съвсем скоро.

# 613
Аз също често купувах душ олиото на Микса, но според мен го развалиха.

# 614
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

(на телефон снимките изглеждат чудесно, но когато ги кача тук,се получава ужасно качество)

Бързи празни от мен:

1. Kiss my Face face factor Spf 50  Слънцезащитна грижа с фактор 50,който много време влачих по колите и накрая изхвърлям може би 3/4 изразходен. По-мазен и лъщееш ми идва,нямам представа дали с новата опаковка дали са сменили формулата. Винаги оставям по една тубичка слънцезащита в колата, вмомента имам тази на Нукс,която купих от България.

2. MZ Skin Radiance & Renewal AHA instant mask - Харесвам тази маска и малко съжалявам,че я приключих,въпреки че в даден момент ми беше писнало то нея.Икономична и усещам кожата си все едно един лек слой кожа се е махнал с маската. Озарява и ободрява.При нанасяне започва да пари,но това чувство трае около 5 секунди,засъхва (не е каолинова) и започва да опъва кожата. Бих купила повторно или пробвала други неща на бранда.

3. Nécessaire The Body Lotion  - Крем за тяло,който поръчах в кутия на ФабФитФън. Формула с витамини,пептиди и омега за кожата на тялото. Не ми харесва това,че няма аромат(а аз много държа душ геловете ми,лосионите/маслата да имат хубав,ако може флорален,аромат).Не бих поръчала повторно.Иначе да, омекотява кожата и попива бързо,но тези качества намирам в много други сходни продукти.

4. Estee Lauder Soft Clean -  Измиващ,хидратиращ гел за лице. Имам чувство,че наскоро го снимах,но го намирам в панерчето с емтиз и не мога да се сетя дали по грешка съм го метнала там,вместо на боклука.
Изключително икономичен продукт,от баня на баня си го изразходих най-накрая. Усещам кожата си чиста и прави богата пяна. Това е от тези продукти,които купувате и после една година си го ползвате и няма нужда да търсите друг.Аз лично ползвам много измивни гелове наведнъж,един под душа,друг на мивката в банята,трети в другата баня и следователно рядко включвам измивни гелове в темата (бавно свършват,освен ако не се намеси дъщеря ми и ми помогне)

Общи условия

Активация на акаунт