Пазарът на недвижими имоти в България, какво се случва реално - тема 74

• 33 956
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Ето какво означава спекула обяснена ясно от Васил Божков:
https://gpbl.bg/pozicii-politika-izbori-2021-bg/spekula/

# 631
Eфибуш доста е ясно. Това че не ти изнася е друг въпрос. Но има няколко мнения  , които обясняват това и не са само мои. И не казвам че не си разбрала, защото много добре си разбрала. Казвам че не ти изнася . И затова няма да влезна в тези обяснения защото няма смисъл и ще се завъртим като кучето подир опашката си и ще си приказваме едно и също. Няма смисъл. 
Измъкваш се 😁
а, не , ще се надприказваме до припадък 😁

# 632
  • София
В Дивия Запад в ръцете на по-силния. Т.е. ако нямаш много пари и връзки са големи количества на зелено , то ще плащаш скъпо за едно дребно. Спекулация и див капитализъм . Вече и на запад го няма, само на изток и постком.

Венсеремос! SmileySmileySmileySmiley

# 633
Ето какво означава спекула обяснена ясно от Васил Божков:
https://gpbl.bg/pozicii-politika-izbori-2021-bg/spekula/

Я някой да ми обясни какво е "определена цена"! Или законно допустимо възнаграждение...
Тези членове, ако ги има наистина, са някакъв атавизъм от социализма, когато имаше централно определени цени и възнаграждения.

# 634
В Дивия Запад в ръцете на по-силния. Т.е. ако нямаш много пари и връзки са големи количества на зелено , то ще плащаш скъпо за едно дребно. Спекулация и див капитализъм . Вече и на запад го няма, само на изток и постком.

Венсеремос! SmileySmileySmileySmiley

да, смешно е много Simple Smile oсобено когато се огледаш по улиците и тротоарите по които вървиш и пътната настилка по която караш и направо се задавяш от смях Simple Smile Да не включваме друго , че много ще ти дойде . Смях имам в предвид SmileySmileySmileySmiley

# 635
  • София
И връзката с цената на имотите е? Като вземат имот от мен и го дадат на теб, това как ще подобри настилката? Или аз трябва да не си купувам имот, за да има за теб? Обясни ако можеш.

# 636
aunt Ogg аз съм обяснила вече и доста. И никъде не стои това, което ти пишеш. Затова нямам какво да ти отговоря повече. Прочети ако искаш.

# 637
  • София
О, нямам никакво намерение да се ровя в постовете ти. Щом не можеш-не можеш, значи не е важно.

# 638
"Компанията за жилища под наем Cleves разпродава апартаментите си
След 16 години на българския пазар компанията планирано се оттегля от него.

Cleves разпродава поединично около 70 апартамента във високия клас, част от които в момента са наети от чужденци, с помощта на две агенции.
Над половината от активите вече имат нови собственици, апартаментите в "Есте" са възложени на Unique Estates, а останалите в Cleves Blvd Residence - на Galardo."

Страхотен тайминг.

# 639
Те ги продават кажи-речи от нова година, но с тия барокови обзавеждания вътре..за цените изобщо не споменавам..

Последна редакция: пт, 15 сеп 2023, 14:08 от second

# 640
Защо? Нали щеше да има големи ландлордове в бг? Какво стана и с билд то рент модела? Май 300к без лихви не е оферта при 500е наем.

# 641
Гого, баровците си купуват къща с двор, басейн, гараж, охрана.
Луксозен блок, насред панели не е много фешън.

# 642
aunt Ogg аз съм обяснила вече и доста.
Превод: "нямам отговор" Hands Plus1

# 643
Ирония на съдбата.
Вчера дискутирахме, че нямало интерес към панелни гарсониери за влагане на пари.
На приятел му се налага сега да купува гарсониера.  Съгласен е и на панел. Каква цена да очаква, мисля си за какво да се готви. Готов е и на пролетарски район "- Надежда" и пр.

# 644
  • София
В Младостите: Около 74-5 за тотал щета, към 100-пооправено, 110 с хубав ремонт и неживяно в нея. Говоря за панел/епк. Предлагането е почти никакво.

Общи условия

Активация на акаунт