Пъзели 57

• 26 791
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Страхотни сте, момичета! Успех утре!
Бухтичка, благодаря за линковете! Hug Ще хвърлям по едно око от работа утре Grinning

# 646
  • София
А, 'ми аз да не спамя, vox-че... Днес вече съм мнооого по-добре (проспах следобеда обаче, за целта)! Температура нямам от вчера, гърлото само ме мъчи доста, но днес мога да ям полутвърда храна (след малко ще ям домати, урааа) Simple Smile И кашлям от глупавото гърло, но поне не слиза надолу кашлицата (старая се да свивам горна част на корема, долу юнакът ще се сърди иначе). Антибиотика ще си го изпия обаче, доки настоява.

Някой верно да покаже тениските, моля ви Simple Smile

# 647
Супер сте! Изглеждате много заредени, а Евето въпреки усмивката, излъчва "ще ви размажем" 😃
Успех! Ало успея, ще поглеждам, иначе ще чакаме ъпдейти 😊

# 648
  • София
Хахахах, Евето gangsta ли е Grinning

# 649

Поздрави Heart

# 650
Тони, много се радвам, все по-добре да се чувстваш.
Скрит текст:
Малко непоискан съвет, но на мен за болки в гърлото много ми помага гаргара с вода и клеева тинктура(правя си домашна клеева тинктура и целогодишно гледам да имам в хладилника) и/или да изям резен лимон поръсен със сода за хляб. Моите хора в нас се спасяват с Бисептол, но аз съм алергична към това лекарство и не смея да го пия, затова още при първи симптоми започвам с гаргарата. Доказано има ефект.
П.п. Дописвам още нещо, за което съм чела много положителни отзиви, но аз не съм пробвала. Компрес с извара.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 20:35 от vox

# 651
Прекрасни! Айде, след няколко дни снимка на същото място, но с купите! Heart

# 652
Ами знам ли, такава асоциация направих Simple Smile))

# 653
  • София
Аз се хваля с още един нареден Blush
Възползвам се от състезанието, за да разчистя запасите и да завърша количката в Озон

# 654
  • Варна
Момичета, прекрасни сте! Разбийте конкуренцията.
Утре ще съм вкъщи, ще ви гледам и стискам палци за късмет.

# 655
  • София
Моят мъж коментира снимката  "Добре, добре! Отборът е сериозен" Grinning

# 656
  • София
Моят ходи да им слага сърчица във Фейсбук, добре, че си знам хората Grinning
Видях тениските на конкуренцията - добре са, но нашите момичета засенчват всичко! И нещо майс е надпреварват коя ще покаже по-хубава снимка Simple Smile
Днес подхванах един Трефл crazy shapes - припомних си как ме озори предния Grinning Ама е яко да редиш с цялото време на света на разположение.

vox,
Скрит текст:
хванах му цаката - горещ чай ми помага на мен Simple Smile Гаргари правих, мазах с мед/лимон/сода... всичко се прпбва преди изобщо да занимавам докторите. Усетих се, че нещо не е както трябва, когато Тантум верде не помогна, ами се влоших - това при мен е странно, винаги се закрепям с тоя спрей. Както и да е, глася се като си дойдат състезателките да съм първа пушка вече Simple Smile

# 657
Другият български отбор са се снимали с Алехандро, много им се зарадвах Grinning
(Няма нужда от делене на "наши" и "врагове", всички участници в това състезание са обединени от любовта си към пъзелите.)

# 658
Тук съъъм, съжалявам, че малко ви пренебрегнах.
Днес беше супер, започнахме с обилна закуска

После се отдадохме на тренировки и следобед тръгнахме към залата, не знам как да я нарека. Там имахме тур, показаха и ни разказаха разни интересни неща

И после се върнахме за откриването

Куполът отвътре

Намерихме момичетата от челинджа на ютюбърите, тук само Джуби я няма на снимката, сега е с къса лилава коса

Хванахме си и Карън за малко

Най-накрая се запознах и наживо с другия български отбор. Ще гледаме да се снимаме всички някой ден.

А Алехандро кой мислите го хвана - Весето, почна да го разпитва веднага каква му била тайната за редене

Пак Весето успя и Кристин да ни хване, та тук сме с двамата миналогодишни шампиони 😀

И след всичкото това се прибрахме и редихме още. Айде, време е за сън, да видим какво ще ни се падне утре.

# 659
Колко яко, всичките знаменитости сте хванали, няма празно!

Общи условия

Активация на акаунт