Пъзели 57

• 26 793
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Равенсите всички са с много прах. Ама и аз ужасно много ги харесвам и съм се примирила.

# 631
  • Срещу планината:)
Много приятно да отовря темата след толкова месеци и да видя, че систезанието е на дневен ред.  Успех и да се забавлявате момичета Relieved
Ще трябва да ви покажа какво сме наредили последните месеци в офиса Smiley

# 632
  • София
След много дълго прекъсване в реденето (но не и в следенето на темата), идвам с нареден пъзел.

Jan Van Haasteren,
1000 части

Благодаря на евето, че ми даде поставката за редене на пъзел, че в хаоса у нас сред кашоните не мога да намеря ъгълче за редене.

Скрит текст:
Ние сме добре, от две седмици сме се преместили, но имаме много довършителни работи да направим по апартамента. Липсват ни мебели на места, някои неща затова стоят в кашони още.

# 633
  • София
Аз пък обичам да сортирам, това ми е част от изживяването. Но за да не губя време, в работата си ги сортирам, отделям крайчета и после вкъщи редя. За съжаление нямам възможност да редя на работа, но поне в обедната почивка успявам да сортирам.

# 634
Нищо не сортирам аз. Хвърлям в 2 кутии големите, обръщам и почвам като вадя по цвят и сглобявам. Нямам нерви за пипкави неща.

# 635
Evencee, все едно аз съм го писала🤭

# 636
За утре явно лайвовете ще са два, всяка група е по час и половина с половин час почивка (и една по-голяма между сутрешните и следобедните групи)

Утре от 11 - почва Весето, после Мими и накрая Евето. Явно това ще е линкът и ще излъчват постоянно -
https://www.youtube.com/live/ngoz3D38Qc4?si=glpnKg7QNk8dHsPg

Това е линкът за следобедните, започвам аз в 18 часа - https://www.youtube.com/live/FdakaA9JELQ?si=IiER16hIwcNx_qlG

# 637
Един Арт, който мислех че ще ме затрудни, а се оказа супер лесен. Този е със сглобка бетон и дебели хубав мат парчета, само да не са толкова еднородни ... но за тия пари толкова.
И двата Арт, които взех, ми харесаха.

# 638
# 639
  • Варна
Сладурани! Хайде наш'те!

# 640
  • София
Момичета, страхотни усмивки сте!
Много се радвам на хора, който правят любимото си нещо, то просто щастието им личи!

# 641
  • гр. София
Успех, момичета! Simple Smile

Конкурентният български отбор също са си направили тениски. Видях ги във фейсбук.

# 642
  • Варна
И аз ги видях, не са толкоз готини.

# 643
  • София
А колко сте хубави и каква светлина струи от общите ви снимки! Айдееее, утре засядам да гледам!
Бухтич, мерси за линковете!

Къде са тия конкурентни тениски?

# 644
Hola, chicas!
Толкова сте слънчеви!
Хайде не остана, успех утре! Flowers Four Leaf Clover

Тони, добре че се разписа. Мислех те как си. Hug

Общи условия

Активация на акаунт