Пъзели 57

• 26 794
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Лек път и успех!

# 616
Тони, бързо и леко да го изкараш Blue Heart

Успех момичета, стискаме ви палци Flowers Hibiscus и лек път

# 617
Черпя с ябълков пай-за успех на състезателите и голямо парче за Тони- да оздравява!  🍂🍎🥧🧩 CobbleHill 500 Apple Pie Kitchen

# 618
  • Свищов
Обещанието си е обещание. Най-накрая наредих пъзел. Хубаво качество, втора употреба, мисля, че от някоя от вас го купих. Забелязах, че клавиатурата е на кирилица и ми стана едно готино.
Раят на автора

П.С. Успех, момичета!

# 619
  • София
В Мадрид са, събраха се! Тръгват за Валядолид и утре се започва! Май ще правя нова тема като по поръчка за световното Simple Smile

# 620
  • София
В Мадрид са, събраха се! Тръгват за Валядолид и утре се започва! Май ще правя нова тема като по поръчка за световното Simple Smile
Започване на 21 утре само откриването

# 621
  • гр. София
Страхотни сте. Още веднъж успех! Simple Smile С нетърпение чакам да ви видя, облечени с тениските Simple Smile

# 622
  • София
Ама то нищо, че е откриването, вие нали няма да ни оставите тука без снимки и без ъпдейти? 8 страници и да отварям нова тема тъкмо за сустезанието Wink
Страшни сладури сте и четирите (и онази там с трудното име - Мимок ли беше, Бухтичка ли беше - и тя, че и другите три сте ми чуднички) Heart

# 623
Най-готиният отбор!!!
Успех и им покажете на какво са способни българките Hands Plus1Hands Plus1Hands Plus1

# 624
  • София
Е,  да ме прощава конкуренцията, но от нашите по-хубави няма!
Момичета, какви са тези работи - на 21-и само откриване, пък после само закриване, така и до Коледа ще откарате Joy

# 625
Добавям един маникюр за запълване на темата Smile

# 626
  • София
Хахаха, разбран човек Grinning Много ме кефи, че имаш и две ъглови парченца! Ама я и другите дапокажат Wink

# 627
Въх, и аз искам такъв.Joy
Може и с нестандартни парченца.Grinning

# 628
  • София
Айде да постна маникюра

Утре разходки, тренировка бира Simple Smile
На снимката от ляво на дясно сме Аз, Весето, Мимок и Бухтичка

# 629
Тони, бързо оздравяване и леко да мине!
Бухтичка, малката красавица оправи ли се?
Трети ден детето е градина и сега бебето спи по три часа на обяд, като му е тихо и аз успях и пъзел, и книга да завърша, та и домакинската работа си свърших.

Отворих едни Ravensburger, има прахоляка направо ме побърква, а толкова ги харесвам. Аз ли все улучвам кофти партида…. И се чудя, няма ли най-накрая някой да се сети да произвежда сортирани пъзели Joy

Общи условия

Активация на акаунт