Априлчета 2024 - Бледа е втората чертичка, но априлско бебче има 🐣

• 48 898
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
Не съм пациент на Афродита, обадих им се по телефона и си запазих час, бяха много мили и отзивчиви. Просто от различни лекари и на мои приятелки, това е най-препоръчвания пренатален тест в момента и затова се спрях на него.

# 151
8+1 съм, имам гадене, главоболие, световъртеж, умора, спад на либидото, понякога повръщам, онзи ден ми прокървиха венците може би отново от бременността понеже съм със здрави венци. Общо взето всичко си имам хихих!

# 152
И аз от няколко дни съм с гадене, не съм повръщала но е нещо моменто като хапна нещо леко и минава.
Аз мисля моята фетална морфология да я прави др Чучумишев но сега ще излизат в ремонт клиниката до 18ти. А тогава ще вляза в 12та гс. Не знам как ще издържа 😂

# 153
Привет и от мен Simple Smile
8+1 г.с. следя се при д-р Вецев и го препоръчвам с две ръце !
Относно симптоми с тази бременност имам колкото искаш : Гадене нон стоп, болезнени гърди , чувствителност към миризми , супер вяла съм и буквално имам чувството че ще падна ако ме духне вятъра. Не знам какво е това чудо !? Не ми се яде , а в същото време съм гладна  ... И не на последно място - подут корем. Дано да мине всичко това скоро 🤞

# 154
Аз съм в 7+6г.с., основно ме болят гърдите и ми се спи. Вечер лягам и веднага съм заспала. 😂 Гадене и повръщане за щастие имах точно един ден и то защото нещо си разстроих стомаха май. Продължавам да си имам една тежест в стомаха всеки ден почти, но е по-добре, когато ям по по-малко. Което пък е трудно, защото постоянни мисля за храна. 🤦🏼♀ И все тестяно, тлъсто ми се яде, нещо с много въглехидрати. 😂 С дрехите и аз имам този проблем, стават ми, но не са ми удобни. Чувствам се като балон на моменти.

# 155
Аз съм в 6с. и 5дни, симптоми си имам в изобилие, много болезнени и подути гърди, световъртеж, почти постоянно, никаква енергия, иска ми се да лежа постоянно, добре че за момента имам тази възможност. Гаденето е почти през целия ден, понякога е придружено и с повръщане.. Като цяло не е много цветущо положението, но пък му се наслаждавам максимално, като знам, че в мен расте нов живот.

# 156
И аз да споделя в 5 г.с. + 6 дена съм и освен болезнени гърди и болки в корема нищо друго ми няма. Когато разбрах преди 10 дена имах повече симптоми или аз така съм си втълпила, много ми дразнят цигарите на околните, но и аз пуших до преди 25 дена и нямам база за сравнение като непушач 😄 . Утре на 25.08 ще е първият преглед дано всичко е наред 🤞

# 157
Пристъпвам плахо и аз, банда Blush
Предполагаем термин: 14 април. Доказана бременност на 15 август. Следващ преглед, на който се надявам да чуем сърчице: 5 септември. Heart
Първа бременност ми е, та ще са ми от полза всякакви мнения и съвети Hug
Като изключим гърдите, които едва побирам в наличните сутиени (на почивка сме втора седмица), други симптоми нямам.
Чакам групата във FB. Blush

Последна редакция: пт, 25 авг 2023, 16:23 от Flora5

# 158
Момичета ,какво мислите за масажите ?
Дали е Ок да отида сега ,като все още мога да лежа по корем?

С предходната бременност имах проблеми с гърба и ходих доста често но след 7ми месец и бях седнала на специален стол.

# 159
  • София
По-скоро може би вече за бременни?
Аз лично отдавна по корем не мога да легна, само първата седмица след теста ми беше ок Grinning Не мога да си представя масаж и някой да ми натиска гърба, но и при мен има доста дискомфорт при корема вече.

# 160
Момичета ,какво мислите за масажите ?
Дали е Ок да отида сега ,като все още мога да лежа по корем?

С предходната бременност имах проблеми с гърба и ходих доста често но след 7ми месец и бях седнала на специален стол.

И аз от вчера съм в чуденка за масажите🤔 Пристрастена съм към тях, но очевидно ще се наложи или да ги преустановя временно, или да се ориентирам към такива за бременни.
Ако някоя има отзиви за такива в София и сподели, ще съм много благодарна. 🤗

# 161
Аз съм с подут корем и постоянна умора, болката в гърдите вече ми мина.
Момичета, да ви питам, вие вдигате ли тежко и колко? Баткото на 4г. много се гушка и често го нося, а се чудя трябва ли 🤔

# 162
  • София
Аз не вдигам тежко. Малкият знае, че не мога да го нося (17кг) и не се опитва да пита. Дори гледам да внимавам колко са тежки торбите като пазарувам.

# 163
Аз постоянно вдигам тежко, малкият е на 3 години и не разбира..гледам да застана удобно и това е.

# 164
Аз гледам да внимавам, преди няколко дни си пазарувах от близкия магазин 2 не пълни торби с храта и така ми натежаха, че едвам се прибрах, а реално погледнато не бяха тежки, просто адски се уморих. Но като имате и други деца е неизбежно да вдигнете тежко, обяснявайте им и ограничете до колкото е възможно.

Общи условия

Активация на акаунт