Априлчета 2024 - Бледа е втората чертичка, но априлско бебче има 🐣

• 48 919
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
Как се справяте с главоболието, снощи на няколко пъти се събуждах от него.. Понякога минава и от само себе си, но е доста неприятно..

# 166
Как се справяте с главоболието, снощи на няколко пъти се събуждах от него.. Понякога минава и от само себе си, но е доста неприятно..
Аз никак. Носът ми също е постоянно запушен, не се чувствам добре особено докато спя, странно е, но това е.

# 167
Аз все още не мога да повярвам, че съм бременна. Затова и рядко пиша тук.Може би защото си чакам прегледа на 30, за да видим дали има ембрион и сърдечна дейност. На първия преглед в 6-та се видя само сакче. Би трябвало да съм в началото на 8-ма седмица и вече всичко да стане ясно. След една биохимична супер много се притеснявам да не се окаже кухо яйце.

Аз симптоми почти нямам. Нямам апетит, отслабнала съм около килограм. Гадене нямам, не съм повръщала. Болят ме гърдите, ама с това вече свикнах. Даже корема не ми е подут. Снощи за първи път се почувствах зле и ми падна кръвното. Но не бях яла и това допринесе за ситуацията.
От положителния тест съм "забранила" секса от страх дали всичко е наред. Спя много, но аз и преди това си спях повече от нормалното.
Хайде малко остана вече да се похвалим и успокоим с добри новини 🤞

# 168
Аз все още не мога да повярвам, че съм бременна. Затова и рядко пиша тук.Може би защото си чакам прегледа на 30, за да видим дали има ембрион и сърдечна дейност. На първия преглед в 6-та се видя само сакче. Би трябвало да съм в началото на 8-ма седмица и вече всичко да стане ясно. След една биохимична супер много се притеснявам да не се окаже кухо яйце.

Аз симптоми почти нямам. Нямам апетит, отслабнала съм около килограм. Гадене нямам, не съм повръщала. Болят ме гърдите, ама с това вече свикнах. Даже корема не ми е подут. Снощи за първи път се почувствах зле и ми падна кръвното. Но не бях яла и това допринесе за ситуацията.
От положителния тест съм "забранила" секса от страх дали всичко е наред. Спя много, но аз и преди това си спях повече от нормалното.
Хайде малко остана вече да се похвалим и успокоим с добри новини 🤞

И аз се притеснявам, имам преди години и аз много неприятни изживявания и съм на тръни постоянно, аз съм на 8ми септември на преглед, тогава ще чакаме да чуем пулс, колко много време има дотогава.. Живот и здраве и тогава ще кажем на бабите и дядовците. Сега са най-опасните седмици, като прочетох онзи ден в едното от приложенията, че сега е make it or break it моментът и изтръпнах честно казано, макар че го знам.
За външния вид - доста зле изглеждам, като килограми и размер на корема все едно, че съм пети месец и не преувеличавам изобщо.. Пия си редовно добавките - фолиевата, магнезия, витамин Д, също и Биозин мама.

# 169
Delightful D аз от Биозин Мама 1вата бременност много се надух. Ама на мен повечето витаминни комплекси така ми действат.

# 170
Идвам и аз да помрънкам...
Подут ми е корема, трудно ходя до тоалетна и за капак днес цял ден съм отпаднала.
За апетита - гладна съм, но ми се гади от храна, всякаква храна... Ям колкото да не припадна.
С първото ми дете изобщо нямах такива неразположения и сега се виждам в чудо.
В 7г.с. съм и в понеделник съм на първи преглед.

# 171
Идвам и аз да помрънкам...
Подут ми е корема, трудно ходя до тоалетна и за капак днес цял ден съм отпаднала.
За апетита - гладна съм, но ми се гади от храна, всякаква храна... Ям колкото да не припадна.
С първото ми дете изобщо нямах такива неразположения и сега се виждам в чудо.
В 7г.с. съм и в понеделник съм на първи преглед.

И аз като теб , нито първата, нито втората бременност ми е било толкова гадно, но се надявам още някоя друга седмица и това с гаденето да отмине.

# 172
Присъединявам се към вас. Два положителни теста, на преглед съм на 07.09. Нямам симптоми освен болезнени гърди. Още ми в странно и не мога да го възприема. Първа бременност и съм на годинки - 35. Наложи се да кажем на родителите от едната страна заради смърт на близък, но на другите ще им кажа след прегледа. Страх ме е да не ги разочаровам /моите/. Бях убедена, че ще ми дойде. Реших да направя тест на 10 ден закъснение и изобщо не очаквах да е положителен....

# 173
Delightful D аз от Биозин Мама 1вата бременност много се надух. Ама на мен повечето витаминни комплекси така ми действат.
Tufituri на мен не ми е виновен биозинът, просто съм с наднормени килограми, но ще го имам предвид.
Честито, Arwen88, лека и безпроблемна бременност ти желая със здраво бебе на финала. Честито на всички нови мами в групата!
Досега никой не се е похвалил с близнаци 😁

# 174
Днес на прегледа съм в 9гс вече, видя се и плацентата. Бях на Пролутекс вече ще съм през ден и го спирам, остават ми утрогестан х1 вечер като поддържаща терапия. Но имам 1 загуба точно заради нисък прогестерон и ме е шубе. Казват, че като се оформи плацентата започва бебето да си го произвежда само.
Последно беше 84 nmol.

# 175
Подутият корем и ниското кръвно направо ме съсипва. Цял ден ми се спи, вечер не излизам от тоалетната. Но всичко си заслужава. Април месец имах спонтанен аборт на кухо яйце доста бях се сринала, но сега чакам прегледа ми във вторник и Дай Боже да чуя сърчицето на мъничето😊
Пожелавам на всички само хубави неща ❤

# 176
Аз вчера бях на лекар, човекът е вече 2,5 см и си отговаря на седмицата. В понеделник ще направим пренатален генетичен тест, дано ми излязат по-бързо резултатите, че ще откача сигурно.

# 177
И при мен подут корем, от време на време гадене сутрин и ниско кръвно. Предната бременност даже припадах 2 пъти в 4 месец от ниско кръвно, дано сега да е по-добре. 🙏

# 178
Здравейте дами и аз се включвам с термин 7.04 и вече минат първи преглед и чуто сърчице Heart . До скоро нямах почти никакви неприятни симптоми, освен гърдите и честото пишкане. Но от близо 10 дни имам такива болки в стомаха … Sweat Smile без гадене, без киселини, само тъпа болка по цял ден, напомняща малко на гастрит и го карам на супи, хлебчета и кисело мляко/айрян. Не знам до колкото е нормално това и чакам следващия преглед да си задам вече списъка с въпроси. Rolling Eyes Някоя от вас да има/имала този проблем?

# 179
Здравейте!
Включвам се и аз с термин 7 април. Преди няколко дни чухме сърчице.
Аз от 2 седмици съм с непрестанно гадене и повръщане по няколко пъти на ден. Чувствам се изключително изморена, но важна е крайната цел. Simple Smile
Леко бременеене на всички!

Общи условия

Активация на акаунт