Априлчета 2024 - Бледа е втората чертичка, но априлско бебче има 🐣

• 48 862
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
За жалост и аз трудно си справям с лошите мисли, опитай се да се разсейваш просто дали с работа , общуване с приятели, някаква кратка ваканция, ходи по-често на прегледи и така. Каквото зависи от теб го правиш вече, така че остава само да минава времето..

# 136

Надявах се да чуя сърчицето на моето мъниче, но е било още раничко. На 29 съм на преглед дано този път да успеем😊

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 09:56 от Mellll03

# 137
  • София
Wavelet, бързо връщане в редиците и до пухкав финал следващия път!

Mariyaa8999, аз бих потърсила веднага друг лекар. Щом от първия преглед не си доволна, занапред няма да е по-различно.

Mellll03, хайде следващия път да се похвалиш със сърчице вече.

Ние сме на море. Много ме мъчи задуха особено тук в по-влажния въздух. Поне гаденето и повръщането ги няма. Гърдите обаче едвам успявам да ги събера в сутиен, жестока болка пак се появи. Като се приберем вадя сутиените за бременни 😀 Аз края на другата седмица съм на преглед (дано всичко е наред!) в 8+2 някъде, после ще се чуя с АГ (отпуска е) да назначим час за БХС и ранна ФМ. Иии ще трябва да решавам за пренатеста. Абе хич на морето не мога да си почина, само за прегледите мисля.

# 138
Аз съм си казала, че между прегледите и да го мисля, и да не го мисля, няма как да знам как се развиват нещата. Докато се чувствам добре и няма някакъв знак, че нещо не е окей, няма смисъл да умувам дали има някакъв проблем, защото така само ще се притеснявам без основателна причина. Гледам да се радвам на всеки ден, в който продължавам да съм бременна и да съм благодарна, че съм стигнала до тук. И само да уточня, че аз по принцип съм голяма паника и редовно си набивам всякакви сценарии в главата. Та, този път си казах, че няма да го бъде така, че трябва да пазя бебчо от страховете ми и си изградих тази “стратегия” на мислене. 😃 Но на мен също ми минава мнооого бавно времето между прегледите.

# 139
Аз от днес съм в 5г.с ( май съм най-назад от всички) 😀  и от сутринта имам като леки болки в яйчниците и опъване ниско долу. Нямам спомен как беше с предишната бременност ама и аз съм си паника и сега само се следя. Дано всичко да е наред 🥰

# 140
Запис и от мен, в 8ма седмица съм. Втора бременност първата приключи МА. Втората се получи след 2 години мъки. Следя се при др Чучумишев. Имах леееко кървене което ме стресна в дните около М но отмина за сега стискаме фронта.
Термин края на март 31.
Rosewine и моят месец минава супер бавно.....😑

# 141
Аз вчера бях на лекар, видя се жълтъчно мехурче, всичко изглежда наред засега. Следващият ми преглед е на 11.09.

Мен ме мъчи гадене сутрин и аха да повърна и отминава. Миналия път нямах такива симптоми и сега ми е малко тегаво, надявам се все пак да не ескалира до ежедневно повръщане.

Иначе съм супер уморена и не ми се яде.

# 142
Аз вчера бях на лекар, видя се жълтъчно мехурче, всичко изглежда наред засега. Следващият ми преглед е на 11.09.

Мен ме мъчи гадене сутрин и аха да повърна и отминава. Миналия път нямах такива симптоми и сега ми е малко тегаво, надявам се все пак да не ескалира до ежедневно повръщане.

В коя седмица сте

# 143

В коя седмица сте

Според ПРМ съм в 5г.с.+6, но на амбулаторния лист от вчера пише 4г.с.+6. По принцип съм с редовен цикъл на 28 дни, не знам откъде дойде това разминаване.

# 144

В коя седмица сте

Според ПРМ съм в 5г.с.+6, но на амбулаторния лист от вчера пише 4г.с.+6. По принцип съм с редовен цикъл на 28 дни, не знам откъде дойде това разминаване.
И аз го имам това разминаване, АГ ми каза че съм имала късна овулация. И всичко си е било както трябва.

# 145
И при мен на прегледа ехографа показа 4г.с. и 6дни, а по календар трябваше да съм 5г.с. и 3дни. Каза късна овулация, но аз си я бях засякла с лентички, така че не мисля, че е била късна, но в началото май са нормални такива разминавания. Ще видя понеделник какво ще покаже.

# 146
Здравейте! За да пораздвижиме темата, споделете как сте, как се чувствате? Какви симптоми имате или имахте и отминаха и какви са налице? Как се развиват нещата при вас?
Аз съм в 9+5г.с. честно казано започнаха тези първаначалните симптоми да отминават- болезнените гърди, дето не можех да пипна, сега само надути. Скоро не съм имала придърпвания и боцкане в матката, започвам да се справям с безсънието, но пък умората ми е по цял ден. Появи ми се някакво минимално розово зацапване и започнах но-шна и дуфастон. В понеделник ще правиме пренатален тест- Vision в клиника Афродита и след това на 8ми септември съм на фетална морфология. Общо взето това е при мен за момента.

# 147
Привет и от мен ,

Аз съм 6+ 4 г.с., вчера бях на преглед и видяхме сакчето, ембриона и пулсации, та съм една идея по спокойна.
Аз съм с хиперстимулация и яйчниците са ми все още надути повече от колкото трябва , но съм яко на обезводняващи и се надявам скоро нещата да се нормализират. С ICSI съм.
Нямам апетит. От сладкото бягам като дявол от тамян . Пия айрян с голямо удоволствие. Всеки следобед си правя кратка дрямка 20-30 мин, понякога и повече, ако имам възможност. Гади ми се всяка сутрин и вечер, някои дни повече, други по-малко. Много съм чувствителна на миризми.
Надявам се тази бременност да завърши с щастлив финал и съм леко притеснена, но се опитвам да съм максимално положителна. Имам един МА.
Трябва да си намеря лекар за проследяване и съм в голяма чуденка.
Успех на всички ✌

# 148
Аз съм в 5г.с. + 1 ден и вчера сутринта имах много леко кафеникаво зацапване , дори без деня беше едвам забележимо и само на салфетката. Появи се и придърпване ниско долу и аз много се притесних, веднага звъннах на моя доктор, но не е в града вчера и днес и ще отида утре да ме видим. Иначе ми каза да си взема и да почвам да пия нош па, утрогестан и витамин Ц, като аз още от преди това си пия и витамийите на Elevit.
Сега от вчера лежа, няма никакво зацапване и болките намаляха ама така съм се притеснила....

# 149
  • София
Violin, пациентка ли си на Афродита или им звънна, че искаш да правиш vision при тях? Аз се следя в Токуда, но този пренатален ми е май вариантът, на който се спрях, другата седмица ще изговоря и с АГ като се чуем.

За симптоми - все още задух, бърза умора, подуване на корема, опитват някакви киселини от вчера. С тях беше някакъв ужас предния път и борих само с газирана вода. Сега съм заредила вкъщи няколко бутилки. Апетит като цяло имам като преди. Гледам обаче по-малки порции, защото бързо ми става тежко.

Общи условия

Активация на акаунт