Априлчета 2024 - Бледа е втората чертичка, но априлско бебче има 🐣

• 45 447
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Моят доктор направо си ми каза да направя. На 35 съм, но имам години опити инвитро, за първи път успешен до тук, така че предпочитам и за мое спокойствие да знам, че сме със здраво бебенце. Та в тозо смисъл не беше нужно да ме убеждава.

# 526
Момичета вие кога се успокоихте напълно. Аз влязох в 13та с и пак влизам във филма да не стане нещо с бебето...  Знам,че след 13 риска е по малък вече

# 527
Момичета вие кога се успокоихте напълно. Аз влязох в 13та с и пак влизам във филма да не стане нещо с бебето...  Знам,че след 13 риска е по малък вече

Ако това ще те успокой … аз още откачам постоянно. Бях много чил последните две седмици , след последния ми преглед. Сега се очакваше следващият ми да е Феталната на 4ти … и ето днес пак влязох във филма и докато се усетя вече запазвах час за преглед за утре 😖 Иначе съм 11+4 г.с. Чакам и аз с нетърпение ФМ и края на тая прословута 13та седмица ☹

# 528
Благодаря за отговорите  момичета. Дано всички сме със здрави бебета!

За притеснението- сигурно е тъпо, или аз ще изляза неподозирано перде, ама и този ,и предния път се притеснявах само за втория преглед (с точен цикъл съм, разбирам рано, така че това е този при който се разбира има ли развит ембрион и съответно сърдечни пулсации )

# 529
Защо края на 13та ако може да ме светнеш. Чувала съм истории за загуби в 4ти месец и влизам във филма. Май ще трябва да спра да чета за известно време...

Ако това ще те успокой … аз още откачам постоянно. Бях много чил последните две седмици , след последния ми преглед. Сега се очакваше следващият ми да е Феталната на 4ти … и ето днес пак влязох във филма и докато се усетя вече запазвах час за преглед за утре 😖 Иначе съм 11+4 г.с. Чакам и аз с нетърпение ФМ и края на тая прословута 13та седмица ☹

# 530
Защо края на 13та ако може да ме светнеш. Чувала съм истории за загуби в 4ти месец и влизам във филма. Май ще трябва да спра да чета за известно време...

Казвам края на 13та , защото това е и краят на първия триместър (дано не греша)… 🤨

# 531
Ох да, благодаря 🤣. Нещо изключих 🤣

# 532
  • София
Реално гаранция нямаш в нито един месец, нито на самото раждане, че всичко ще е ок. Просто до 12-13гс вече се смята, че е мнооооого нисък шанс нещо да се случи.
Аз някак след днешния преглед се поуспокоих, но до края на октомври мога и да изтрещя до прегледа.

Гледам да съм позитивна. Правя каквото се иска от мен, ходя редовно на прегледи и изследвания и така. Останалото зависи от природата и АГ. Мисля вече и раждането, нищо че е далеч. Притеснявам се как ще минат нещата, как ще го приеме малкия това и подобни неща.

# 533
Така е права си. Просто това бебе го чаках 2 години, минах през много с един аборт в 7гс.. Изтръпвам при най - малкото нещо. Аз ходя при двама др Чучумишев и др Дойчиновски редувам ги.

# 534
Аз вече нямам спомен дали писах тук,но все пак ....
Мина и моята ФМ , всичко с бебето е наред , доки каза ,че се развива чудесно. Имаше предположения за пол, но ще изчакаме до следващият път за да каже със сигурност.
Чакам си изследванията от БХС и вече нямам търпение, а стават доста бавно.
АГ каза да си пусна пак желязо+феритин ,тъй като предходните според него не са Ок.
Изписа ми магнезий и за съжаление ми намери полип (не малък), който според него в от преди да забременея. Малко се ошашках ,но за сега само го следим..... Има ли някоя дама преминала през такава ситуация или нещо повече да знае за тези гадости ?

# 535
Момичета вие кога се успокоихте напълно. Аз влязох в 13та с и пак влизам във филма да не стане нещо с бебето...  Знам,че след 13 риска е по малък вече
С предишната бременност много се притеснявах. Малко се успокоих, когато започнах да усещам ритниците. На всеки половин час ми напомняше, че е добре и прави гимнастика в корема ми. Simple Smile

Със сегашната бременност нямам толкова време да ги премислям нещата.

# 536
Момичета вие кога се успокоихте напълно. Аз влязох в 13та с и пак влизам във филма да не стане нещо с бебето...  Знам,че след 13 риска е по малък вече
С предишната бременност много се притеснявах. Малко се успокоих, когато започнах да усещам ритниците. На всеки половин час ми напомняше, че е добре и прави гимнастика в корема ми. Simple Smile

Със сегашната бременност нямам толкова време да ги премислям нещата.

И аз съм така, миналия път много се притеснявах, сега вече знам какво да очаквам и като цяло ми е по-спокойно, доверявам се на лекарите.

Някой беше питал за тестовете по-назад. Чакам ФМ другата седмица и ако споделят нещо притеснително, тогава ще обмисля тест тип Вижън/Пренатест. Нито миналия път, нито сега тези тестове не ми е споменавани като нещо, което да направя превантивно. Ако има съмнения на ФМ, разбира се, че ще го направя.

# 537
  • София
При мен "успокоението" дойде в последните месеци. Преди това обмислях дори покупка на портативен доплер от Амазон за да слушам сърцето на бебето 🙈  След като отмина този страх започнах да мисля за раждането и да си представям как ще протече. Четях много истории от 'Майко мила' и така се подготовях за положителен развой на събитията. Не се получи точно както си го бях решила, но плана беше изпълнен на 95%.

# 538
Момичета, има ли още от вас, които да имат зацапвания? Как се справяте психически и физически с тях?

# 539
Момичета, има ли още от вас, които да имат зацапвания? Как се справяте психически и физически с тях?

Директно звъннах на АГ ми и съм на Утрогестан. Слава Богу от първото насам няма нищо, но определено се бях шашнала. Първите 3 дни бях непрестанно в тоалетната да проверявам всичко наред ли е.

Общи условия

Активация на акаунт