Всичко за всички марки гел лакове - тема 50

• 26 828
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Кутията ми е от Пепко, както и тази най-вдясно.

Последна редакция: сб, 19 авг 2023, 19:30 от Mini Me

# 166

Здравейте, ето нещо ново и от мен. Скоро ще има някакво на намаление в алито и смятам да си купя нова пила, защото много време махам лака с тази.

# 167
  • Бургас
Лисичка, аз неонови пигменти не съм ползвала, само тип русалка и др блясъци. Имай предвид обаче, че е много вероятно да "изцапаш" четката на продукта, който ползваш след пигмента.

# 168
Мацки купих си палитра пластмасови нокти , за да мога да си пробвам цветовете и техника за нанасяне преди да си сложа на мен. Имам въпроси;
1. Трябва ли да ги пиля? Пробвах без ,сложих гел лак и пекох 2 мин с лампа sunx5max. След това сложих лак пекох 60с и накрая топ лак Матов за 60 с пак.
2. Как да разбера дали е изпечена базата и цвета ?
3. По колко минути трябва всъщност да се пекат базата и лака?
4. На изкуствения нокът праймър не съм сложила , а трябва ли?
Бази и лакове съм взела на клареса.

# 169
Изсочи ми като моята лампа на промоция 29лв. Не съм поръчвала от този сайт, но си заслужава. Ако някоя си търси още, споделям линка https://akimbo.bg/product/sun-led-lamp-54w/?fbclid=IwAR1CdJfHBSf … 6Zap-yoszE__kxhlu

# 170
Мацки купих си палитра пластмасови нокти , за да мога да си пробвам цветовете и техника за нанасяне преди да си сложа на мен. Имам въпроси;
1. Трябва ли да ги пиля? Пробвах без ,сложих гел лак и пекох 2 мин с лампа sunx5max. След това сложих лак пекох 60с и накрая топ лак Матов за 60 с пак.
2. Как да разбера дали е изпечена базата и цвета ?
3. По колко минути трябва всъщност да се пекат базата и лака?
4. На изкуствения нокът праймър не съм сложила , а трябва ли?
Бази и лакове съм взела на клареса.
На палитра не е необходимо да слагаш праймер или да запилваш. Слагаш само цвят един или два слоя, както ти харесва и после топ. Цветовете и базите обикновено се пекат 1 мин., само тъмните цветове може да им трябва повече време. Проверка дали е изпечен правиш като сложиш тънък слой на станиол и след печенето отлепваш и гледаш от долу дали има не изпечено. По принцип на всяка база или цвят си има на етикета колко време се пече продукта.

# 171
След отзивите ви за лаковете на Голдън Роуз, вчера грабнах два цвята и съжалих. Направих си ноктите със светло розовото, изобщо не ми хареса. Наистина много покривен цвят, но четката е ужасна, рошава, не може да се нанесе много тънко, за да се изпече, откъм кожите едва го изравних да не е рошаво. Днес ще го свалям, тъй като забелязах 2-3 места останало дебело и не се е изпекло. Другият цвят ми изглежда леко прозрачен на 2 слоя. Въобще грешно дадени 20 лв за мен.

# 172
Според вас, момичета, коя пила е по - добра?
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! BGN46.19  64%OFF | 35000RPM Nail Drill Machine Rechargeable Nail File Nails Accessories Gel Nail Polish Sander Professional Tool Manicure Set
https://a.aliexpress.com/_msB1whM
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! BGN41.10  60%OFF | YOKEFELLOW Electric Nail Drill Machine 35000RPM Professional Electric Nail File Kit for Acrylic Gel Nail Manicure Pedicure Efile
https://a.aliexpress.com/_mLOsuru

# 173
След отзивите ви за лаковете на Голдън Роуз, вчера грабнах два цвята и съжалих. Направих си ноктите със светло розовото, изобщо не ми хареса. Наистина много покривен цвят, но четката е ужасна, рошава, не може да се нанесе много тънко, за да се изпече, откъм кожите едва го изравних да не е рошаво. Днес ще го свалям, тъй като забелязах 2-3 места останало дебело и не се е изпекло. Другият цвят ми изглежда леко прозрачен на 2 слоя. Въобще грешно дадени 20 лв за мен.

Може ли да снимаш четката да я видим и маникюра преди да го махнеш? Да не би да си попаднала на дефектна четка? Ако е така можеш да направиш рекламация.

Клави първата пила има добри отзиви, но май никой тук не я е поръчвал (не съм сигурна), а втората щом е само ръкохватка без тяло не става. Има на същата фирма, същата пила, но е с тяло и е добра. Има я сива, черна, розова, но е по скъпа.

# 174
Само ръкохватка не бих взела аз, този поне се заключва, защото има една без заключване. Дружата е по-добре. Мелина има същата или почти дъщата и каза, че е доволна. Нямала вибрации, тиха. Отзивите са добри, а този модел брандиран на semilac или hi hybrid го продават тук за 100+ лв.
 Лак на мостри слагам директно, само обезмаслявам слез като тук прочетох в стари теми, че съфорумка лакирала и били като мазни и нещо не хванало. Невена оцясни, че имало нещо по някои мостри и е добре да се обезмаслянат, за да хваща и да не си скапем новите лакове. Не помня подробности, но съм цапомнила да обезмаслявам преди лак и имам един скапан топ, който мажа от жоре, за да сахблестящи и да не лепнат.

# 175
  • София
Моите лакове са точно 20 (цветните).

Показвам и новия маникюр. Много искам и аз пила, но ще е след като премина офанзивата "първи учебен ден".

Преди това бях само по база. Много е приятна - Sunone pink diamond 16.  С много деликатен златист брокат.

# 176
  • Sofia
Моите лакове са точно 20 (цветните).

Показвам и новия маникюр. Много искам и аз пила, но ще е след като премина офанзивата "първи учебен ден".

Преди това бях само по база. Много е приятна - Sunone pink diamond 16.  С много деликатен златист брокат.

Поработете върху техниката. При червения цвят има неравности или балончета с въздух. Самия лак е нанесен на много дебел слой. Имате и разточване отстрани при няколко нокъта. При този с базата има разтича е към кожичките.

# 177
Ето четката, но не знам колко ясно ще се види:

Ето и маникюра един слой цвят, пекох по 60 сек, на сутринта видях набръчкване на показалеца и средния:

# 178
Пробвай да го смениш. Моите четки са доста по-добри. Само на жълтия е малко по-груба, но се нанася добре с нея.

# 179
Каква база ползвахте? Да не би да е тази несъвместимост, за която някой писа?
И моите четки са си ок. Даже така прецизно май до сега не се бях лакирала.
Съжалявам, ако аз съм Ви подвела с моето мнение.

Общи условия

Активация на акаунт