Всичко за всички марки гел лакове - тема 50

• 26 457
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
В нашия магазин, от който купих ГР, имаше палитра налакирана с тях. Но наистина капачките са много близо до самия цвят. Аз тоси го взех само по капачката, без да отварям и гледам, от наредените там ми хареса, а и нямах такъв нюанс.

# 151

Минавам и аз да покажа сергията 😆. Последно ги преброих около 60, което за начинаещ си е сериозна цифра хахах. Около 20-тина са ми подарени от приятелки, чиито порив за домашен гел лак е секнал рано рано. Обещах си повече да не купувам, но сега ме глождят ГР лаковете и в скоро време ще взема, като се знам.
#Mini me, откъде са тези кутии за съхранение? Особено тази най- вляво ми изглежда много удобна.

# 152
Аз имам такава кутия като тази вляво и е от Пепко, май се води за подправки.

# 153
Момичета, тази лампа става ли за лакиране? Да я ползвам вечер? Като е ЛЕД да не ми изпича докато се лакирам и да ми прецака и лаковете?

# 154
Става лампата. Няма да ги прецака.

# 155

На снимките изобщо не се вижда цвета. Много бледо розово с блестулки,това е цветна база на Палу.Сложих и малко конфети, след това съжалих,но карай.
Много съм доволна от накрайника 5 в 1,благодаря ти Кармила, за което. Много лесно свалих старото покритие

# 156
  • Пловдив
Чудя се, къде изчезнахте, а то имало нова тема...
Благодарско, Кармила, както винаги топ! Heart
Отдавна не бях чупила нокът, но сутринта супер нелепо едното ми кутре замина...Ама яко, от средата и до кръвДайте съвет как да го закрепя или да го режа? Много е дълбоко и малко ме е страх да слагам някакви продукти върху "рана", но пък с лепенка само да го докосна и подскачам от болка...

# 157
Момичета, как разбирате, че сте препили ли ноктите?
Свалям с пила вече няколко пъти, но този път ноктите ми са чувствителни под топла вода. Не е кой знае какво, но се усеща. Няма дупки или видими проблеми и и а съм много внимателна. Дали съм ги препилила?

# 158
Свалям с пила вече няколко пъти, но този път ноктите ми са чувствителни под топла вода. Не е кой знае какво, но се усеща. Няма дупки или видими проблеми и и а съм много внимателна. Дали съм ги препилила?

Вероятно са препилени, щом усещаш това. Също така стоят розови като на петна.

# 159

Мисля, че са точно такива. Трябва ли да изчакам, преди да лакирам отново?

# 160
Здравейте, искам да си удължа ноктите сама вкъщи с помощта на удължители, след което отгоре искам да сложа някакъв уплътняващ продукт, защото нямам апекс. Бихте ли препоръчали какви продукти да си взема и от кои сайтове? Гледах Елена арт, там има типсове, но няма лепило. Отделно отгоре какъв продукт е подходящо да сложа?

# 161

Мисля, че са точно такива. Трябва ли да изчакам, преди да лакирам отново?
На препилени нокти гел лака понякога не се задържа дълго. Има специални бази за такива нокти. Освен това препилените нокти са склонни към онихолиза. Така че по-добре си вземи заздравител за нокти и ги остави две-три седмици без гел лак. Само със заздравител.

# 162
Здравейте, искам да си удължа ноктите сама вкъщи с помощта на удължители, след което отгоре искам да сложа някакъв уплътняващ продукт, защото нямам апекс. Бихте ли препоръчали какви продукти да си взема и от кои сайтове? Гледах Елена арт, там има типсове, но няма лепило. Отделно отгоре какъв продукт е подходящо да сложа?
За типсовете Елена Арт е направила цяло видео във фб профила ѝ как ги слага и то е с каучукова база, май може и с лепило, но не знам каква е разликата откъм издръжливост.
Аз изграждам с полигел и горни форми, като така се оказа, че ми е най-лесно. Всичко е до навик, но е добре и видеа да изгледате в ютюб има доста.

# 163
Здравейте!
След повече от 3 месеца възстановяване, се връщам отново в темата. След последния ми пост тук, нещата се влошиха, ноктите ми бяха травмирани и в резултат на това развих онихолиза. Не е имало големи участъци с отлепване, затова израснаха бързо, но беше неприятно.
Споделям положително мнение за два продукта на Евелин, които много ми помогнаха - балсам (стои като обикновен прозрачен лак), който се води точно за възстановяване след хибриден лак и масло за нокти и кожички.
Скрит текст:
Използвам поста да попитам за неоновите пигменти - много искам да ги пробвам, опитах, но резултатът не беше това, което исках. Как се ползват? Тук, във форума, прочетох, че за да държат повече, след пигмента се слага ултрабонд и тогава топ. Не стана, явно греша някъде Confused

# 164
След пигмента се слага база и после топ. Не се слага ултрабонд

Общи условия

Активация на акаунт