Всичко за всички марки гел лакове - тема 50

• 26 461
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
За търсещите пили пак има 2 пили от хубавите за 50 и 52 лв. с безплатен шипинг. Гледам през телефона и всеки път ми показва цените различно-ту доларе, ту евро,ту лева. Не знам от какво зависи.
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! BGN50.05  61%OFF | 35000RPM Nail Drill Machine Rechargeable Nail File Nails Accessories Gel Nail Polish Sander Professional Tool Manicure Set
https://a.aliexpress.com/_mNfyClc
https://a.aliexpress.com/_mtbMDvY

# 136
Лелее, а аз си мислех, че имам лакове 😄
Ще покажа вашите снимки на мъж ми, да спре да ми мрънка 😄
Лаковете на ГР имат ли палитра в Лили?

# 137
Пилата ще е следващата ми покупка. Но ще е по-нататък, че стягам първокласничка. 😆
За пилата- търся такава, с която с по едно минаване да сваля, а не да минавам по 10 пъти на едно и също място. Тези препоръчаните такива ли са? Да слагам в любими, да не ви питам после пак едно и също. 😆

Последна редакция: сб, 19 авг 2023, 01:00 от Anyyyone

# 138
Според мен е и до накрайник, но до сега чак само от едно минаване не става баш, но последно като свалях позасякох и мога да кажа, че около 5 мин вече ми отива на ръка средно. Да кажем с лява на дясна може малко отгоре, но за около 10-12 мин свалям покритие, но това е без кутикулите. Като свикнеш с пилата и с удобен за теб накрайник става супер бързо и лесно. Важно е накрайника нито да е прекалено фин, но и да не е някакъв който да ти е много груб и тегав, защото аз тогава пак се бавя повече, защото пак внимавам да не препиля.
Тази която горе съм показала лично не съм я позвала, но е с хубави отзиви, Мелина имаше подобна по спомен и беше доволна, а Есмералда я поакза брандирана на hi hybrid или semilac за 100+лв.Иначе топа ми е тази спрямо цена/качство. Когато я купих беше 27 евро от същия продавач, до онзи ден беше 30 евро, сега гледам е на малко по-висока цена , но трябва да се дебне.
https://www.aliexpress.com/item/1005005511168983.html?spm=a2g0o. … 42.54681802RW67N3

# 139
Пф, 10-15 мин са си ок за сваляне. Аз съм по половин час. Слаба е моята. За свикване, свикнах. Накрайници ще купувам, че имам 3, но ползвам само един. Иначе точно като на клипчето искам и аз. 😆 И 70 лв не са много, ако се справя така, както е на него.

# 140
Anyyone, до накрайник е основно. С тези евтините пили, които разискваме и често показваме, по-бързо ще стане само с по-груб накрайник.
Аз лично явно не съм овладяла изкуството на ел.пилата, нищо че през ръцете ми са минали толкова много, и обикновено свалянето ми отнема по 10 мин на ръка. Свалям шапка на хората, които го правят по-бързо. Обикновено свалям гел лак и изравняване и винаги ми отнема това време. Даже на последния маникюр, който беше с брокат, нанесен тънко директно върху нокътя, ми отне около 30 мин, защото смених накрайника от зелен на червен за частта, където имаше само гел лак, нанесен тъничко.

Ако искаш наистина мощна пила, си вземи Маратон или Стронг, репликите от Али са доста сполучливи.

# 141
Палитра на ГД аз не видях, но можеш да видиш цвета във флакона на лака. Не са затворени, така че да не можеш да развъртиш. Но и капачката на лака е изключително близка по цвят със самия лак.
За репликата на Стронг мога да дам отзив. Имам такава със сива ръкохватка, която се води 50 000 оборота. Много е силна, няма вибрации и ми е удобна. За сваляне си е от значение най-вече накрайника, но един и същ накрайник на стронга сваля по-добре. Например тези 5 в 1 на батерийната пила сваля трудно и на черти, а на стронга е по-равномерно и бързо. Другото удобно за мен е педала. По-лесно ми е с педала да включвам и изключвам, отколкото с копче, защото става веднага като го пуснеш. Има и малко негативи в стронга, като например че копчето за frw/rvs е малко на криво сложено, но е само естетически недостатък. Последните месеци гледам, че Стронга ги продават с различни ръкохватки, има едни лъскави,  за които четох лоши отзиви. Но старите син и сив са добри. Честно казано не знам дали си заслужава да се взима по-скъпия като моя, но и аз взех него, понеже мислех, че ще ми трябва и за друго. Другото, което не ми харесва е, че си заема доста място.
А като гледам колко лака имате мен чак ме е срам да снимам моите двайсетина бройки 😂 Много ви се радвам, че имате много цветове 🙂 И също ще го използвам като защита от мъжа ми като си купувам нови 😉

Последна редакция: сб, 19 авг 2023, 08:41 от garnitura

# 142
Моята колекция никога не е била чак толкова голяма, но пак около две кутии от обувки примерно беше.
Миналата седмица изхвърлих всичко и си поръчах като за начало 10  нови цвята и база и топ Grinning

# 143
При мен това време е в изеални условия, както беше последно, без отслойки и не на всички пръсти имах 100% нанесен цвят. Ако имам някакъв проблем сигурно и повече ще отнеме, преди свалях по 30 мин и се отчайвах. Повече време даже ми отнема работа по кутикули и пилене. Иначе след като се сдобих с 5 в 1 си същратих времето за сваляне точно защото ми е удобен и нито сваля прекалено бавно(като първият ми червен такъв), но и не е прекалено груб или кофти, за да губя време в това много да внимавам да не ппрепиля или задълбая. Свалям на максимални обороти и си е равномерен резултата при мен, нямам такъв проблем като описаният от съфорумки с чертите. Това важи и са сивата и ливата пила. Скоро мернах универсален накрайник царевица в един бг сайт, но струваше 58 лв и бях "мерси". За бързото сваляне наистина са важни много накрайниците, освен да е мощна и за не вибрира.

# 144
То и техниката и опита на сваляне си е от значение. Аз със сигурност не съм кой знае колко задобряла. Няколко пъти съм си препилвала ноктите и онзи ден като свалях пак на едно място на дясната ръка се опарих. Но поне с 5 в 1 не успях да си направя дупка на нокътя. Не мога да свикна да свалям с лявата ръка и това си е. Иначе сравнително бързо свалям, за около 15 мин.

# 145
Karmilla, пак ще вадя 5 в 1 накрайниците заради теб Joy Аз точно за това не останах супер впечатлена от моя, защото сваляше доста бавно (със зелена насечка е), иначе равномерно и хубаво, не е имало черти. Обикновено свалям на около 28-30 000 оборота. Ще го пробвам пак, като си правя поддръжката на полигела.

И да, Маратон и Стронг с онези евтините ръкохватки не са добри. Преподавателката ми си взе такава и ръкохватката изгоря за отрицателно време. Ако взимаш такава пила, само със скъпата синя, сива, бяла, червена, черна или метална ръкохватка, Anyyone.

# 146
Тези Маратони са ми много грознички, а и обемни. Педали, работи, мне... не искам. Ще си взема някоя от тук хвалените, пък гледам и Елена , и други маникюристки по тикток с такива сваля, а е доста по-бързо от мен. Вярно, че тя е с години опит, но поне наполовина ако си сваля времето, ще е супер. Много ви благодаря за насоките. 😍🤗
Ще поръчам и аз такъв накрайник, както и от другите още 1-2.

# 147
Аз лично съм много доволна, но има и разочаровани от него момичета. В момента ползвам повече синият и честно казано съм доволна. По-бързо ми е точно защото не го мисля дали ще забие или ще препиля и съм бърза и уверена в движенията си. Последният царевица въпреки, ме беше жълт няколко пъти ми заби кофти, въпреки стабилна ръка и пр. и реално губех супер много време да внимавам. С този нямам тази грижа и на около две минавания си сваля супер, което повече ме устройва от предходни накрайници, коитж свалят бързо но пък се притеснявам дали да стане гаф. Нямам забивания и никъде препилено с него, че като се сетя как си бях окепазила с твърдосплавния миналата година и лошо ми става. Сигурно не на всеки ще да му стане любим, но при мен работи схемата и за мометна други накрайници не искам да пипам. А за педикюра ползвам червен и пак съм доволна. На майка свалях тънък лак пак с червена насечка и нямаше препилване или нароняване. Може би повагахи това точно, че са малко по-фини и ги водят и за " подготовка" за нокътната плочка(аз не ги ползвам за това де) и  за това така. Дори ако свалям на дясната на forward по обичайната схема ми е по-удобен от другите. Но в крайна сметка при мен това работи добре, а при друг може да шкурка или друг тип накрайник. Този, с който дойде сивата пила го пробвах веснъж лекичко да запиля нещо, че ми беше под ръка и ме мързеше да вядя вече прибраният и почистен друг, та не беше лош на порво четене. Аз лично останах мтого доволна и за това го похволиф толкова, надявам се да не съм  освела никого.

# 148
Само за протокола, Стронг и Маратон работят и без педал.

# 149

Минавам и аз да покажа сергията 😆. Последно ги преброих около 60, което за начинаещ си е сериозна цифра хахах. Около 20-тина са ми подарени от приятелки, чиито порив за домашен гел лак е секнал рано рано. Обещах си повече да не купувам, но сега ме глождят ГР лаковете и в скоро време ще взема, като се знам.

Общи условия

Активация на акаунт