Всичко за всички марки гел лакове - тема 50

• 26 846
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Мога ли като изравнявам с база, ако нещо не ми харесва, да изпиля и да продължа с лака? С гел така си процедирам, но с база незнам дали ще стане.
Може и ще стане, действай и после да покажеш. 😊

# 541
Благодаря Blush

# 542
Този е единият от моите и излиза на оферта в Super deals за 21 евро и безплатна доставка.
https://a.aliexpress.com/_mNLUH62

# 543
Първата ми декорация. 😃 Нищо особено, ама клиентката като каза, че иска декорация и се стреснах. Може да послужи като идея на някого. Може да се направи основният цвят да е тюркоазен, вместо корал. Пак има какво да се желае, но...това е. Още се мъча с гъстата консистенция на ши лаковете. Става ми някак грапаво близо до страничните гънки, особено, ако са по-пухкави, а нокътя е по-дълбоко, ако се сещате. Тук случаят не е такъв, но пак! Не съм напълно доволна.

# 544
Много добре се е получило, аз мъчих да правя подобен, май съм го казвала и тук, ами, ти си на светлинни години пред мен, браво Blush

# 545
Ооо, много благодаря, чак на светлинни. Изглежда лесно, ама като хванеш четката е някак...друго. Даже ако трябва да съм честна, в този салон клиентелата е доста отбрана и се притеснявам. Колежките много са вдигнали нивото и очакванията им. И сега същите като се налага да идват и при мен...😅

# 546
  • Sofia
Много добре се справяш Море. Казах ти,че искат да те тестват. Много добра работа за начинаещ.

# 547
Много благодаря за окуражаващите думи! 🤗

# 548
Давай смело, Море !
Щом ти харесва, ще постигнеш всичко !

# 549

Здравейте! Нещо ново и от мен Blush
Успех Море, добре се справяш!

# 550
Какви лакове препоръчате да си взема за печати? Преди си правих печати когато ползвах обикновен лак, и сега ми се прииска да пробвам с гел. Знам, че трябва да са наситени, пигментирани цветовете, но нямам идея за марки
 Нещо бюджетно ми се иска да е, предвид, че най-много два три пъти да го ползвам (бързо ми минава ентусиазма 😀)

# 551
  • на брега на морето
Лакове за печати на Борн Прити. Перфектни са.

# 552
Може ли линк ?

# 553
  • Шумен
Море аз миналата година си бях правила подобен,много добре се е получил твоя 😍

А аз утре ще си правя новия маникюр,днес свалих стария и оправих кожичките,но после отидохме на гости и довършването остана за утре 😅

# 554
Онзи ден си правих педикюр, техниката с торбичката чай и изравняване с база са просто незаменими. Счупи ми се част от нокътя, изградих и грам не си личи. Ползвах обаче синята фреза и съвсем друго беше, не ми запари, и реших да сравня, а не на сляпо да купувам. Ами зелената фреза е много по-едра. Повече изобщо няма да я ползвам. Ако някой има нужда точно от такава ще му я пратя.
Към края на седмицата ще се подновявам, искам да си взема есенен цвят, какво е модерно сега, момичета ?

Общи условия

Активация на акаунт