Всичко за всички марки гел лакове - тема 50

• 26 821
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • на брега на морето
https://a.aliexpress.com/_mNzt0CS

Born pretty stamping polish

# 556
  • Шумен
Готова съм с творението 😅😅 а утре или в сряда в ред на дъщеря ми и ако се получи прилично ще кача и нейния 😆цвета на снимката излиза една идея по блед 🤔

# 557
Хора, идвам да кажа-за търсещите пила в момента има супер пила на супер оферта. Обикновено върви по средно 50 евро в али. Нямам я лично нея, но пилата се води малко по-висок клас от сивата. В момента е намалена на 30 евро и като я нацъках в количката ми илиза 26 евро без някакви купони да съм взимала+итстъпка с coins. Наисстина си заслужава тазли пила, а цената е топ. Бялата е по-евтина,а шарената е с около няма и евро повече. Офертата ще важи още ден някъде:
https://www.aliexpress.com/item/1005005787016403.html?spm=a2g0o. … 8938da6msWUM&mp=1

# 558
Днес има промоция 2 евро отстъпка на всеки 15 евро, затова излиза така изгодно.
Между другото, пристигна ми новата лампа на батерия, много е готина. Освен това изглежда доста солидна и тежи (за разлика от масовите евтини модели, вероятно и заради батерията). Ще я тествам и ще дам допълнително отзив, но за момента изглежда супер. Като единствен минус е това, че нямо диоди в дъното на страничната част, а само отгоре, затова не трябва ръката да се слага супер много навътре.

# 559
Хора, идвам да кажа-за търсещите пила в момента има супер пила на супер оферта. Обикновено върви по средно 50 евро в али. Нямам я лично нея, но пилата се води малко по-висок клас от сивата. В момента е намалена на 30 евро и като я нацъках в количката ми илиза 26 евро без някакви купони да съм взимала+итстъпка с coins. Наисстина си заслужава тазли пила, а цената е топ. Бялата е по-евтина,а шарената е с около няма и евро повече. Офертата ще важи още ден някъде:
https://www.aliexpress.com/item/1005005787016403.html?spm=a2g0o. … 8938da6msWUM&mp=1

Заключва ли се ръкохватката? Не виждам никъде да е описано

# 560
  • София
Esmeralda, чакам с нетърпение да споделиш за лампата. Аз здраво се наиграх днес- поръчах резервна лампа Sun X Plus от olx, защото ми трябваше спешно. Дойде, пуснах я вкъщи и се оказа, че броячът работи, но лампите не светят. Писах на жената, от която я купих, тя ми каза, че е токов удар или употреба на разклонител проблемът. Което са пълни глупости, естествено. Но аз си го направих, изобщо не трябваше да поръчвам от олх. Яд ме е, че така се прави бизнес, яд ме е, че не виждам в олх къде да оставя коментар за търговеца, но най- много ме яд на ме, че се подхлъзнах така.

# 561
Естествено, че се заключва, иначе нямаше да я показвам тук  Simple Smile На някои си личи и на снимките на ръкохватката като има катинарче.
Есмералда, честита и със здраве да я ползваш.

# 562
Ох как се изкушавам с тази пила. 😆 Ще я помисля.
Много кофти с лампата от олх, но за това трябва да поръчвате с преглед и тест. Ако си я включила още в офис на куриер, щеше да видиш, че не светят и да я върнеш. То пак се набутваш с доставките де. По-добре от Емаг да се поръчва.
В тази връзка,
Скрит текст:
Имам за продажба такава лампа, нова, с 12 месеца гаранция. Ако някой има интерес, лс. 😊

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 16:37 от Anyyyone

# 563
Кофти определено. Terpsyhora, търговец ли е или физическо лице? Ако е търговец, при онлайн поръчка е дръжен да приеме връщане до 14 дни. Бих го заплашила със сигнал до КЗП и НАП, ако не иска да си получи обратно дефектния продукт и да ти върне парите. Ако ти се занимава де. Между другото, ако беше токов удар, нямаше да свети циферблатът на лампата.

# 564
Каквито и да е онлайн поръчки - само от фирма.

# 565
# 566
Много неприятно така. Аз с риск да съм мрънкачко и олх не харесвам, че не е ясно кой какво. Аз бих умряла от срам, ако продам нещо и да не работи. То и да подаря, ако не е ок и ми е неприятно, да не говорим да взема парите на хората. Ако не се разберете,.то поне има карма и такива гадории се връщат.

# 567
Есмералда, честито. И аз чакам моята безжична лампа с нетърпение и ще пиша като дойде. Междувременно ще очаквам и отзиви за твоята.

# 568
Ето моя маникюр, не успях да хвана цвета. Този също е на Клареса и се нанася перфектно. 
Ето и дясната ръка вътре на лампа, исках да хвана блика.

# 569
Esmeralda, можеш ли да ми посочиш любими твои цветове от hi hybrid?

Общи условия

Активация на акаунт