Всичко за всички марки гел лакове - тема 50

• 26 776
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Уау, тази лампа е звяр, има 66 диода Flushed Би трябвало да полимеризира много добре. Ще чакам да чуя отзив, не че преди 3 дни не дойде моята нова лампа Grinning

# 631
Уау, тази лампа е звяр, има 66 диода Flushed Би трябвало да полимеризира много добре. Ще чакам да чуя отзив, не че преди 3 дни не дойде моята нова лампа Grinning

Имах лампа с 66 диода, не беше същия модел, подобна. Продадох я.
Сън 4ката ми с 36 диода печеше по-силно. И аз се засилих че ще е нещо уау, ама не беше. Тъмните цветове по 60 секунди и пак пускаха пигмент, в сън4 ги пека по 30 секунди и не ми цапат топ лака. Да не говорим, че беше евтинджос пластмаса, чак скърцаше. Може пък да съм попаднала на дефектна.

# 632
За SUNUV 4 ли говориш? Тази?
https://a.aliexpress.com/_mKfISs6

Ако е тази, и аз я имах и е страхотна. Качеството на SUNUV не може да се достигне от другите по-евтинш лампи. Моят фаворит е SUNUV 2C, но вече е над 50 евро в Али, та не я препоръчвам често.

# 633
Да, тази. Купувала съм я навремето от дистрибутор на Блускай от салон, беше към 180 лева ако не се лъжа. На всичкото отгоре е и черната, и пак пече сто пъти по-добре от тази с 66-те диода, която бях купила.

Интересното е обаче че масово лампите са с марка Sun, тази конкретно Сън 15х лакс не знам какво си, а тази която аз бях купила въпросната с 66 диода беше Сън 12 макс.
Явно SunUV и Sun е различно, или и аз не знам, различно пише на всяка лампа, но китайска марка да има китайски имитации... Grinning Срещала съм SunOne за 85 лева и SunOne за 25 лева, привидно абсолютно еднакви.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 13:59 от HoneyBee33

# 634
  • Русе
Здравейте, признавам си не съм ви чела редовно от дълго време, но сега разгледах предишните теми. Благодаря и аз на🌸Кармила за прекрасното оформление, много е удобно така да се разгледат всички красиви маникюри и да се вдъхнови човек 🌞 Ето и някои от моите от изминалите месеци:

# 635
  • Шумен
Дойде ред и на нейния маникюр 😅😅 утре започват училище и искаше да е възможно най-прясно направен 🤣🤣 нямахме идея какво да е и накрая един флаш(нали така се казваше) този път съм много доволна и формата я докарах възможно най-добре и кожите успях да почистя възможно най-добре,защото тя има много сухи и дълбоки ако мога така да ги нарека кутикули  😂

# 636
Misspis , много шик! Това лепенки ли са и от къде( простете за невежеството, но съм абсолютно начинаеща)

# 637
Включвам се с първи маникюр за септември, още не ми е есенно, за това по-неутрални и нежни тонове.

Снимала съм се над едно спящо върху мен д*пе 😀 За първи път ползвам цветна база на Коди и съм доволна. Още ми е леко трудно изравняването и след изпичане намирам по някоя неравност, но е 1 на ръка, което за сега приемам.
Една бърза чуденка - мисля Есмералда беше писала за филтрите на прахоуловителя, който нападнахме и колко издържа и т.н, но не намирам коментара. Може ли да ме ориентирате къде да го намеря? Иначе съм много доволна от него и се радвам, че го грабнах на без пари. Нямаше никакви прашинки наоколо, чистота 🥰

# 638
" Филтърът се изтупва след всяка употреба. Не трябва да се мие с вода. Може да се мине с прахосмукачка вместо да се изтупва. При професионална употреба се препоръчва филтърът да се сменя на всеки 2-3 месеца (което са около 200-300 ползвания, ако се работят по 5 клиентки на ден), за лична употреба един филтър ще издържи страшно много време преди да е необходима смяна. Стария ми прахоуловител го ползвах две години на мен, мама и приятелки и чак тогава смених филтъра, а дори не беше толкова зле, можеше да изкара и още.
Някои слагат тънка салфетка/мокра кърпичка над филтъра, за да обира прахта и да не се налага да го чистят, аз също съм го правила няколко пъти, но не го препоръчвам, защото през салфетката дърпа доста по-слабо.

Ето и резурвен филтър за този модел от друг продавач, но както казах, няма да ви потрябва скоро.
https://a.aliexpress.com/_mPQwXDY "

# 639
" Филтърът се изтупва след всяка употреба. Не трябва да се мие с вода. Може да се мине с прахосмукачка вместо да се изтупва. При професионална употреба се препоръчва филтърът да се сменя на всеки 2-3 месеца (което са около 200-300 ползвания, ако се работят по 5 клиентки на ден), за лична употреба един филтър ще издържи страшно много време преди да е необходима смяна. Стария ми прахоуловител го ползвах две години на мен, мама и приятелки и чак тогава смених филтъра, а дори не беше толкова зле, можеше да изкара и още.
Някои слагат тънка салфетка/мокра кърпичка над филтъра, за да обира прахта и да не се налага да го чистят, аз също съм го правила няколко пъти, но не го препоръчвам, защото през салфетката дърпа доста по-слабо.

Ето и резурвен филтър за този модел от друг продавач, но както казах, няма да ви потрябва скоро.
https://a.aliexpress.com/_mPQwXDY "
Хиляди благодарности! Направих си скрийншот, за да си напомням 🥰❤

# 640
Измъчих се днес . Дано с времето стана по - бърза. Изцяло с ел.пила работих, която ми подари кармила. Десничарка съм във всичко, обаче с дясната ръка върху лявата не можах и един пръст да обработя с пилата. Не знам защо. Отчаях се много и я накиснах с ацетон. Докато чаках да разкисва, ей така както бях с щипките отгоре, хванах пилата и оправих един нокът на дясната ръка. После минах и другите и се върнах на ацетоновата ръка с пилата да дооправя и там. Надявам се втория ми опит да е по-бърз и успешен.

# 641
  • Русе
Misspis , много шик! Това лепенки ли са и от къде( простете за невежеството, но съм абсолютно начинаеща)

Рисувам с водни боички върху топ лака и после запечатвам с още един слой топ лак 🙂

# 642
Измъчих се днес . Дано с времето стана по - бърза. Изцяло с ел.пила работих, която ми подари кармила. Десничарка съм във всичко, обаче с дясната ръка върху лявата не можах и един пръст да обработя с пилата. Не знам защо. Отчаях се много и я накиснах с ацетон. Докато чаках да разкисва, ей така както бях с щипките отгоре, хванах пилата и оправих един нокът на дясната ръка. После минах и другите и се върнах на ацетоновата ръка с пилата да дооправя и там. Надявам се втория ми опит да е по-бърз и успешен.

И аз нямам многогодишен опит с пилите, но се свиква.
Можеш да пробваш всичко - върти ръцете, посоката на въртене на пилата, виж как ти се получава най- лесно. Аз даже за някои пръсти от една ръка ми е напред ръката, за други - срещу мен. Фрезите също сменям - основно обработвам с пламък, после сменям с друга (тип пръчка или триъгълник), и последно крайчетата, които застъпват естествения нокът ги минавам с фрези за кожички. 
С търпение и много внимание и ще стане.

# 643
Най-накрая истинския цвят на дневна светлина. Много , много ми харесва.

# 644
Много е красив! Браво!

И аз заложих на едноцветно - открих септември с червено, но не умея да се самоснимам добре. Бях се изчерпала от идеи и питах моя мъж какъв цвят нокти да си направя и не можете да се сетите какво отговори Grinning

Някой ползвал ли е този топ на Secretly: https://emocosmetics.com/top-gel-lak-secretly-thick-top-coat-15-ml.html

Отдавна го гледам да го взема намален и все не беше наличен. Поръчах си него и матовия да ги пробвам, но ще се радвам да споделите, ако сте пробвали.
От скоро слагам и една фибро база на Secretly и много ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт