Всичко за всички марки гел лакове - тема 50

• 26 775
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Преди няколко теми дъхорумка де беше оплакала, че след 2 ползвания почва да се точи като сопол. Преди го хвалеха, после имаше оплаквания от него, дали са сменили формулата не знам. И относно тях имаше тякакъв рехортаж, че предизвиквали алергични реакции род формата на онихолизис, тук пак не мога да кажа на 100% дали е така. Иначе преди са били много хвалени в темата.

# 646
И от мен един септемврийски маникюр, преди няколко дни го направих. Бях гледала техниката за преливане с конец и реших да я пробвам, тъй като с четка не се справям добре. Така много ми допада. 

# 647
Супер са станали.

Аз взех такъв Blossom Gel (ако сте фенове на китайското де...): https://www.aliexpress.com/item/1005003270190771.html?spm=a2g0o. … 972860000054281_1

Пробвах го на мостра и стана много лесно и хубаво. С него си помагам и за омбре с четка, защото разрежда някак много равномерно лака.

# 648
Сикретли са ми неоправдано скъпи. И миришат изключително силно, което за мен е червена лампа.

# 649
Аз дълго време ползвах Mister Nails само. Напоследък взех да пробвам и други марки, по- скоро от любопитство, не че не съм доволна.
Специално тези на Сикретли са намалени и за това реших да пробвам. Базата, която пробвах (фибро-база), почти не мирише или поне мирише по- малко от Коди и Мистър-а.
Ще споделя и аз впечатления като дойдат и ги пробвам.

# 650
Аз съм с ужасен маникюр, израстнал, но чакам Спиди да ми донесе пратка от Shein с две нови фрези. Едната 5 в 1, другата обикновена. И понеже искам да пробвам 5 в 1, стоя и чакам, за да сваля с нея и после ще се лакирам. 😆 Замислила съм и аз едно бледо розово, млечно бяло и златно фолио тук там. Ще видим какво ще стане точно. 🤪

# 651
Обмислях да поръчам някои от лаковете на Индиго от есенната колекция, но се продавала само цялата и то за 278лв… та се отказах, въпреки че някои от цветовете много ми допаднаха.
Специално тези Avangarda и Autumn Fatum така ми харесаха, ако някой има подобни на друга марка, нека сподели.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 14:56 от Rimmona

# 652
Някой има ли гел лакове на Chiodo pro? Гледам, че са заредили в makeup  и са намалени на 6 лв в момента.

# 653
Така, аз идвам да се похваля!
Пристигна ми новата лампа на батерия, и на първо четене съм повече от даволна. Изглежда изключително добре, лъскава, елегантна, тежка, огледална отвърте и отвън, сензорни бутони, красив дисплей, розова светлина, въобще всичко й е топ! Даже дойде напълно заредена. Голямо удоволствие е отлепянето на защитното фолио от металното дъно. Grinning

Скрит текст:

Нямаше как и да не тествам и изпичането и направих набързо една проба. Това за мен е ultimate test за добро изпичане - тъмен цвят и топ без лепкав слой директно на пръста. Така усещам и топлината, и скоростта с която се затопля. Моля, не ме съдете и не правете като мен Joy

Скрит текст:

Много добре се изпече, според мен е силна лампата. Ще видим тепърва дали с намаляването на заряда на батерията ще намалява и мощността.

Освен това ми пристигна и аерографа и при първа възможност ще го пробвам за едно омбре, също е на батерия, метален, добре изглежда:

Скрит текст:

П.С. Римона, наистина са страхотни цветовете, бих казала почти цялата колекция - без първия, втория и петия.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 17:28 от HoneyBee33

# 654
Rimona, влюбих св в тази палитра.
Момичета, за много от вас ще задам изключително тъп въпрос, но преди да направя глупост, искам да се допитам.
Как се използват подобен тип продукти?

Ясно е, че се нанасят с четка, но преди това се прави същата подготовка на нокътя, както като се нанася цветен гел лак, нали?
Този гел за изграждане ли е или може да се използва и само като цветен гел лак?
И ако е и за изграждане, с него може ли да се “залепи” счупен нокът, вместо да се използва метода със салфетката/пакетчето чай?
Четката със специален разтвор ли се почиства, за да се съхрани или може и с течност за сваляне на гел лак?
И не на последно място има ли някаква особеност при свалянето на подобен продукт?

# 655

И новите фрези:

Ползвах 5 в 1, много добре ми се стори. Свалих по-бързо една идея.

# 656

Това е от днес.Предният пак издържа едва 11 дена с две поправки на пети и седми ден.Днес пак сложих база от същата марка с надеждата тя поне да издържи две седмици

# 657
Пробва ли да сложиш един слой гел под цвета, или ако правиш укрепване, да го правиш с гел?
 Аз откакто започнах са слагам гел, проблема с беленето изчезна Blush

# 658
Не,вече два пъти ползвам само базите с укрепване и се чудя базата ли да обвинявам или себе си.Беше чисто лакирано обаче,изобщо не беше до кожичките.Другият вариант е предните пъти да съм оставила повече материал върху ноктите понеже от скоро съм с пила и не зная колко да махна и колко да оставя.Поне това е моя логика де,но имаше много отслоявания като махах днес.

# 659
Ох, моят мъж ще ме напусне вече… казах му, че поръчах колекцията на Индиго с 14те лака. Просто много ми харесаха всичките, да се чудиш как ще ги ползваме с майка ми всичките за тази есен и зима, ама ще видим, ще останат и за следващата. Joy

Общи условия

Активация на акаунт