Всичко за всички марки гел лакове - тема 50

• 26 409
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Stiliyana, защо така не държи не мога да се светна?! Опиши пак стъпка по стъпка какво правиш с придружени уточнения на хродукти и марки.
Rimmona, ако нещо не ги ползваш или не ти допадат поне можеш да ги продадеш после, убедена съм ще има бая желаки за индиго без сертификат.

# 661
Ами първо свалям с пилата.Режа кожичките с клещички,почиствам около кутикулата с римувър,ако има нещо залепнало, обезмаслявам хубаво след това с течност,после обезмаслител в шишенце като гел лак.Следтова слагам бонда.После слагам,втривам по-точно базата на PNB hema free,пека.После слагам новата база Weex на тънък слой,без да пека слагам капка и изравнявам. Пека я 2 минути.И накрая слагам топ на Нейс,който пека минута.Преди тази база обаче всичко ми държеше спокойно 2 седмици,то можеше и още,но аз не търпя.А тази база на Weex толкова много ми хареса,че не исках да я махам,но на пети ден забелязах по близко около кутикулата бяло петънце и подпъхнах леко портокаловата пръчица да видя какво става и то се отлепи с лекота.На седмия ден на друг пръст,същото.И днес на палеца забелязах отново бяло,тоест отлепено и накрая махнах всичко.Днес обаче нали съм идната,реших да пробвам другата база,която взех на Weex и сега треперя, защото ми писна по 3 часа да се правя и накрая така да става.С две малки деца съм,непрекъснато работя,защото в работата няма хора и ми е много,ама много трудно да намеря време за нокти и за това се ядосвам много.Другото,което ме притеснява е честото печене.Все ме е страх да не си причиня отново онихолиза.Та това е в общи линии,което правя.Интересното е,че на Lana Gato същата база и държи до последно,а на мен,не.

# 662
Колко време печеш базата на PNB? По указания от фирмата трябва да се пече 90 сек. Аз със скоч базата им имам отлепване само, където не съм почистила добре и на свободния край на един нокът, защото бях забравила да го укрепя, моите са много меки и винаги се отлепва ако не сложа полигел. Само с Кодито нямах отлепване никъде, но то пък ми докарва онихолиза.

# 663
Rimmona,  супер избор, цветовете са топ. Чакам да видя маникюрите ти с тях.

Стиляна, правиш всичко точно. Може би просто тази база не е за теб. И аз с някои бази имам отлепвания по краищата на някои нокти, не всички бази държат еднакво добре.

# 664
Rimmona, страхотни цветове, ако има някои, които не ти допадат толкова с удоволствие бих закупила Blush

Иначе, имам питане относно купуване на лакове от физически магазини. От тази година и аз сама си правя маникюра (както и за пръв път пиша тук, привет!) и засега съм само продукти на Bluesky, тъй като маникюристката ми използва такива и не съм имала никакви оплаквания. Честно казано доста съм нерешителна и големия избор цветове ме напряга, та въпросът ми е има ли някъде шоу руум или физически магазин с богат избор в София на марката или на подобно качество/ценови диапазон?

А това са последните маникюри, които съм си направила Relaxed

# 665
Блускай имат шоурум в Младост, може да видиш точния адрес на сайта им.
Коди имат 2 шоурума - Elena art и BQueen, Фокс има шоурум, Клареса се продава в Бютимол в Парадайс. Има и още, разбира се, но тези са едни от най-популярните марки, които не изискват сертификат, за да купиш от тях.

# 666
А дали някой има впечатления или инфо за базите на Siller? Гледам ги в Нейлмастер, много са интересни някои цветове/потали..

# 667
Базата на PNB я пека 1 минута,но преди не ми е правила проблем.За съжаление,да.Може и да не е за мен.А какво ви е мнението за Mack's,чудя им се?Все пак ще я пека вече по минута и половина да видим.

# 668
Ако преди базата на PNB ти е държала, а сега като си включила Weex база за изравняване имаш отлепване, вероятно новите ти бази са проблема.

# 669
Явно това е извода.А коя база може да ми препоръчате,да е с частички вътре,потал и т.н.,но да не е Коди?

# 670
  • София
Имате ли сайт от който пазарувате инструменти? Искам да си купя хубава, съвсем фина ножичка за кожички. Гледах една в мейк ъп, но няма достатъчно снимки и не съм сигурна, че е такава каквото искам. В Елена арт си харесах една, тя пък 65лв Scream Още не мога да дам толкова пари за ножичка.

# 671
Аз си купих точно от make up една на сталекс и е разкошна. Дълго време и се чудих, но накрая сравнявах с Елена арт и поръчах тази която ми се стори същата в make up
  и
Имате ли сайт от който пазарувате инструменти? Искам да си купя хубава, съвсем фина ножичка за кожички. Гледах една в мейк ъп, но няма достатъчно снимки и не съм сигурна, че е такава каквото искам. В Елена арт си харесах една, тя пък 65лв Scream Още не мога да дам толкова пари за ножичка.

# 672
И аз най- накрая си поръчах ножичката на Сталекс от Мейкъп, Есмералда ми я похвали, а аз на нея й имам доверие. Близо месец я нямаше в наличност, чак днес я пуснаха, и веднага си я поръчах. Като дойде ще дам отзив.
Това е ножницата 16лв

# 673
Моята също е от  makeup. Ето тази е, да добиеш представа колко е тънка. На мен ми е удобна, защото е супер тънка и остра.
Видях, че я има в сайта отново.

https://makeup.bg/product/547985/?gclid=EAIaIQobChMIovLGsbOggQMV … EYASADEgIQs_D_BwE

# 674
Вземи си ножичка на Сталекс от мейкъп, на по-добри цени са там. Аз лично от моята SC 11/1 съм много доволна, а като цена е повече от супер. Препоръчах я и на една приятелка маникюристка, която си взе 2 и също е много доволна. Добре, че пак са ги заредили.

Общи условия

Активация на акаунт