Всичко за всички марки гел лакове - тема 50

• 26 407
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Точно межи 50/3 и 11/1  съм се ориентирала сякаш. Може ли да помоля garnitura за снимка на ножичката в профил, ако е удобно. Много ми харесват тези дето само връхчето им е извито.

# 676
Ето я

По-извитите ножички мисля, че са smart серията.

# 677
  • София
Много ти благодаря Flowers Hibiscus

# 678
Момичета, това ли е hema free base PNB?

# 679
Да, това е базата.
Стилияна, при мен пък много добре държи и нямам проблеми никакви с нея. Всичко си правиш като хората, но значи някой продукт не държи и може да е базата. При мен ака редовно имаше отлепвания и поправки с Бляскай, както няколко пъти съм разказвала тук. Като смених базата и нещата се оправиха, но при теб не знам какво да препоръчам предвид проблема ти, което хем да е щадящо, хем да държи.
Може би прозрачната база на марката препоръчана от Лана(забравих и името в моемнта) да разучиш като състав и киселинност и да видиш добре ли ще ти бъде. Много гадно така. Единствено сега се сещам за Семилак Hema free серията да им пробваш базата.
dobi01, много хубави мнаикюри, но внимавай с Блускай в дом. обастановка. По-алергизиращи са, китайчета, коиъо за мен са на завишена цена. Със същия успех можеш да си купуваш ursugar, които обаче са 1-2 евро. Иначе за на живо Есмерада е написала физически магазини. Подобна цена, но много по-добро качество са Коди, PNB, Komilfo. Които даже, ако искаш да поръчаш голямо количество, от сайта наа нейлмастер са по 5 долара, имат 10 долара доставка за поръчки по 100долара или безплатна доставка над 100долара. Иначе марки, които според мен са по-добри, и са на половин цена на блускай. Hi Hybrid, silcare flexy серията, клареса с условие, че при някои съфорумки определени цветове са проблемни, аз не съм имала. От полските марки на същата цена, но по-добро качество и имат и изчистени серии без Hema на Neonail и Semilac. Не ангажирам никого с мнеието си относно блускай, но няколко пъти сме имали тук пишещи с алергия и при зададен въпрос с коя марка се правят или са ги правили е един и същи отговора - Блускай. Може да не са лоши, но определено има същото качество продукти, китайски и европейски, на значително по-ниска цена.

Последна редакция: пн, 11 сеп 2023, 10:37 от karmilla

# 680
  • София
Поръчах по - евтината ножичка Grinning

Не мога да си се нагледам на цвета. :joy Не знам внушавам ли си или наистина като кача снимката сякаш и пада качеството. 

# 681
Не си внушаваш. И аз като кача на телефона в галерията са ми едни цветовете и качеството, а тук се "смазва", изменя цвета и е по-зле.
Забравих да напиша отзив-нали ви казах, че лакирах баба ми с Moon French Base 11, за която се оплаках че ужасно се работеше с нея, стана на черти, разтича се и изобщо не се самоизравнява. Е, освен тези екстри не издъдържа и седмица. Бяхме на спа до вчера, но тя се топи по-малко от мен в басейните(при мен китайчето ursugar не е мръднало) и беше направила повече кални бани, не е мила чинии и не е чистила и единият пръст е тотал щета, друг още при заминаване леко беше чукнат и още един е тръгнал. За разлика от базата на Kira nails opal base, която без проблем издържа 4 седмици при натоварване с чистене, готвене, мокрене и повече работа с ръцете, Определено това ще замине в кофата, колкото и да ми жал че съм дала някакви пари...

Последна редакция: пн, 11 сеп 2023, 11:30 от karmilla

# 682
А потал базите на Moon как са? Май някой тук беше взимал.

# 683
Аз имам и добре се работеше с нея, издържа 2 седмици на баба ми с условие, че тогава е ходила на лозе т.е. ползвала ръкавици няколко дни нон-стоп + чистене. Имам предвид пак издържа по-малко от други бази, но не беше пак такъв погром и се чудех дали е заради дейностите и. Иначе Part of me също беше взела от същата серия, но друг цвят май и каза, че е много доволна при нея е издържала 4 седмици базата, това по спомен го казвам може и нещо да мърда в диапазона на време, но тя ги похвали.

# 684
Дойдоха ми два нюд цвята на клареса. Единят много ми хареса, плътен ,лесно се нанася. На палците даже един тънък пласт само сложих и е добре. На безименния и малкият съм с другият цвят(малко по-светъл). Той е ужасен, седеше на черти, на места тънко, на места дебело. Поръсих с брокат и не личи, но без брокат или нещо друго от горе не може да се ползва.
Бялото е някакво с тънка четка за рисуване на PNB, но четката е като метла,изобщо не става. Ползвах си друга четка, цвета е много наситен и идеален за декорации.

# 685
А потал базите на Moon как са? Май някой тук беше взимал.
Аз. Изкара ми 3 седмици и нямах време да я свалям и само махнах топа и запълних пак с нея израстналото само и отгоре сложих топ. Та изкара още 3 седмици. Общо 6 седмици без да я махам. Или си е до определени номера на продукта или до нокти. При мен беше бетон. Другата розовата също е супер. По-добро изравняване не съм си правила никога. Винаги като си гледам маникюра на слънце забелязвам , че не съм го изгладила перфектно преди да го лакирам, а с тази розовата база е като стъкълце гладък нокътя 😃 Та доста хора се оплакаха, май само при мен са ок. Почвам да се чудя моите нокти ли не са в ред😀

# 686
Ти коя розова имаш?

# 687
MOON FULL French Base Premium №35, а твоята коя е да не се прецаквам да я поръчвам, ако го няма този номер? https://makeup.bg/product/739393/
А потала е тази 2020

Последна редакция: пн, 11 сеп 2023, 17:06 от Part_Of_Me

# 688
Моята е от същата серия Фул Френч номер 11. Единствено бих и дала шанс на себе си, да не би да е от ноктите на баба ми, защото и това го има, така както на Стилияна не и държи pnb базата, а при мен е супер.
Те вече по 25 лв. ли ги вдигнаха?! Ако е така сори, но са се оляли. Не са им лоши поталите, но не са за 25лв. Божеее!

Последна редакция: пн, 11 сеп 2023, 17:21 от karmilla

# 689
И аз преди се стреснах. Не знам защо на скрийншота излиза 25лв. Викам си много са ги вдигнали. Сега пак ги проверих даже сега са на 12.90. Аз ги взех на 13 и нещо.

Общи условия

Активация на акаунт