Всичко за всички марки гел лакове - тема 50

• 26 841
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Е не, не ви обвинявам, само споделям мнение, може пък аз да имам по-високи изисквания. Няма да ги сменям, че не ми се занимава.
По-скоро за пореден път се убеждавам, че по-евтините лакове са на късмет.
Долният слой е гел в бутилка на Коди, слагам за повече издържливост.

# 181
  • София

Поработете върху техниката. При червения цвят има неравности или балончета с въздух. Самия лак е нанесен на много дебел слой. Имате и разточване отстрани при няколко нокъта. При този с базата има разтича е към кожичките.

Благодаря.  Забравих да спомена, че са са изградени с типсове. Гризя си ноктите и боря този навик по този начин. Още малко ми остава да пораснат моите и да спра с изкуствените удължители. 
Странно на показалеца ми стана балонче при топ лака, но го видях след изпичане. Ще се опитам да съм все по старателна. Благодаря Hug

# 182
На снимката честно казано не личи за рошавост, но ми харесва овалът - с такива четки лесно се лакира до кутикула. Много е пигментиран лака и според мен е добре да се нанася на по-тънки слоеве и да се пече над 60 сек. Аз силно пигментираните ги пека 90сек. поне. Пробвай още веднъж с по-тънки слоеве и по-дълго печене.
Иначе цветовете показани до тук от съфорумки са много хубави.
Относно техниката-срвето се свиква, ръката свиква и се нареждат нещата. И въпреки, че чоовек с практиката задобрява в тази жега всичко като тече и на опитен човек може да се случи фал. За това може малко в хадилника преди лакиране да слагате лаковете за 5-10 мин преди лакиране, за да не се разтича много база/цвят/топ. Зимата пък, ако са много стегнали, сгъстили са се от студа и едвам се точат ги слагам в джоба.
Да, гел лакът и покритието много помагат при гризачи. И аз цял живот гриза, но когато съм с покритие не го правя. При мен проблем основно е, че са ми по-меки тънки ноктите и леко закачи ли ми и да съм без пила наоколо откачам и гриза до живец почти.
Относно пили. Утре тази пила ще е на цена 30 евро пише. Който иска хубава пила да изчака до утре и да я вземе. 100% си заслужава, страхотна е. Иначе из повечето сторове е 40 евро+:
https://www.aliexpress.com/item/1005005511168983.html?spm=a2g0o. … BG%21193624107%21
Тази също ще е намалена утре за 30 евро. За пръв ппът я мервам без 10-15 евро шипинг от 9 месеца насам. КОгато си купувах лилавата се колебаех м/у лилавата и тази, но ме спря тъч скринът. Не съм я пробвала, но бях чела  хубави ревюта оотносно нея:
https://www.aliexpress.com/item/1005005877897299.html?spm=a2g0o. … BG%21193624107%21

Последна редакция: нд, 20 авг 2023, 17:41 от karmilla

# 183
Аз да се похваля с един органайзер за грим, който префасонирах за нотки от Shein. И малко стикери, бляскави частици и едно лепило за фолио за маникюр  Много си ги харесах 🙂

Другите неща от поръчката ми бяха един уж гел за изграждане на Full beauty, който за нищо не става, та дори няма да го показвам и декорация за аквариум, но те не са по темата 😂

# 184
Страхотни маникюри сте качили!👌🫶
Anyyyone, прекрасно съчетание с базата на Милано и ГР. 👌♥
Като стана въпрос за четки, имате ли идея от къде мога да си купя само четка за базите на Коди от 7 мл? Незнайно как матовия ми топ се “разцъфтя”, образно казано, сякаш една част от влакната се отделиха от основата и станаха по-дълги… Подрязах с ножичка, но пак стои криво и е голям зор при нанасяне. В сайта на Елена са изчерпани. Аз и без друго съм се навила да пробвам матовия топ на Яна Нейлз, защото съм влюбена в гланцовите топове, особено в Blitz, та тъкмо си имам оправдание…хохохо. Бройте ме в клуба на анонимните ноктохолоци…🤫🤓

# 185
Animal Beetle Animal Snail Garnitura, същите стикери съм добавила в количката в алито, тези цветните и още много коледни утре ще ги платя, чакам промоцията Sunglasses

# 186
Klavi дай малко линкове да поогледам да заредя и аз коледни, че нямам много.

# 187
Klavi дай малко линкове да поогледам да заредя и аз коледни, че нямам много.
Ето от тукJust found this amazing item on AliExpress. Check it out! BGN0.82  41%OFF | 5D Red Christmas Nail Stickers Glitter Embossed Snowflake Gloves Feather Bulb Bells Winter Xmas DIY Engraved Manicure Decoration
https://a.aliexpress.com/_mOWF09M
 като имай предвид, че когато са по две бройки сумата пада с всяка бройка като добавяш, вместо обратното

# 188
Gray, цветето рисувано ли е, много ми харесва!

Рисувано е, не ползвам стикери  (нищо че имам много) Joy

# 189

Правих дъщеря ми, която е гризач. Последните месеци се заинати и пусна страаашно дълги нокти.
Формата на растежа е право нагоре, без никакъв апекс.
С много преговори я убедих малко да скъсим, за да придобият прилична форма, за компенсация се навих да се пробвам със сложния дизайн.
Леко съм изравнила с Клареса 7, носеше и на по-стабилно изравняване, но доста й пареше и гледах да не прекалявам с количеството материал.. Уж повтаряхме печенето, но ми е малко притеснено да не е останало отдолу течно.
Синьото е едно Лиликют от Алито, изобщо не ми хареса. Много рядко, трябват или три слоя, или дебел - той пък не се изпича.
За сега от китайчетата повече ми допадат UR sugar - и цветовете им са супер, и за 30 сек са бетон.

# 190
танита, браво на теб за хубавия маникюр и щерката за упоритостта! За нокти трамплин специално се измества леко укрепването, за да се изравнят и да се получи апекс. Слага се повече материал като започнем още леко от кутикула и там където е леко вдлъбнат преди да тръгне нагоре и към свободен край да има минималмо количество, за да се уравновеси и изравни. Тоест апексът е близо до кутикулата повече в сравнение с други нокти, където го местим към стрс зоната. Иначе ако и пари и кажи да вади за по 10-тина сек и пак да вкарва. После допичаш за всеки случай едни 30 сек., които примерно са загубени във вадене. Или, ако лампата има тази анстройка и пусни опцията 99 сек. за постепенно увеличаване на интезитета. Ето няколко клипчета за ноктите от нейния тип:
https://www.youtube.com/watch?v=g35nOVDPyPs
https://www.youtube.com/watch?v=A41vcpBBAxE
https://www.youtube.com/watch?v=uMX1Ljgc0K0

# 191
  • на брега на морето
Страхотни маникюри, момичета! Heart Eyes Hug
И от мен " запис" в клуба на анонимните ноктохолици.

И албумче със стикери( видяно от съфорумка:hugs:),  естествено:

При мен цари творчески хаос Joy, не е така подредени като при вас.Hug

# 192
Мелина, ти се осмели и декорациите да покажеш! Може да сложа освен предупреждение за алергиите и едно такова(което ще крадна от темата за обикновени лакове), че четенето в темата и правенето на маникюр у дома води до зарибяване, огромни колекции и закупуване на продукти като луд с картечница Grinning

# 193
  • на брега на морето
Кармила Hug, ами да, да виждат начинаещите какво следва. Joy
О, декорациите са ми страст. Нищо, че имам доста купени и никога не ползвани...Например едни големи камъни - ромбове, разни пудри тип " захар". Щото понякога си мисля, че искам да правя еди си какво, купувам някакви декорации...и после никога не го правя. Имам и още една кутия, която не показах, там стоят накрайници за пилата, шкурки и някои пудри...

# 194
Танита, много хубав маникюр си направила на дъщеря си. И моите нокти растат нагоре - ski slope nailsим казват на английски. Винаги са били така и с изравняване значително се оправят - не е 100% резултат, но дооста по-добре изглеждат, отколкото без. Както ти е казала Кармилла, се слага повече база по-близо до кутикулата, за да не направи липсващия апекс, и съвсем тъничко към свободния край.

Кармилла, направо можеш да сложиш снимките на сергиите ни към предупреждението, да си знаят начинаещите какви торби пари ще изсипят за това хоби, като се зарибят Joy

Общи условия

Активация на акаунт