Всичко за всички марки гел лакове - тема 50

• 26 813
  • 735
  •   2
Отговори
# 570
Тези имам в момента и всичките са хубави, само номер 300 трябва да се нанася сууупер тънко и да се пече повече, защото е много светло лилаво и иначе се набръчква.

# 571
И аз се чудя за есенни цветове вече. Поръчах някакви нюд на Клареса и е пудя за оранжаво, тъмно синьо, маслено зелено. Но последно сложих пак розово. Кожите са сухи на снимката,че тъкмо нях мила.

# 572
Е, много е нежно ! ❤

# 573
Статията е на гръцки , но я пращам заради снимките! Искам лате,бордото, тъмното синьо и  нюда 😍

https://www.ediva.gr/megalyteres-taseis-nychia-fthinoporo-2023

Някой може ли да препоръча хубаво Бордо?

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 22:10 от mamaLina

# 574
Пробвах новият прахоуловител и е супер! Валко ви трябва впемедо свикна къде до си държа ръката, но е въпрос на навик. Нищо не сложих под него и иваше минимално прах по него и малко по пилата, но основно събра боклука. За правене на друг човек ще е супер, защото фванах хри мен прах хвърчи на горе предвид позицията на ръката ми. Ноправих един маникюр на бързо по база само, защото нямам никакво време тия дни. Утре ще пътувам, преди това работа, а докато се прибера мноого време ще ми стане съд стария. База китйче на UT sugar,  но отново съм приятно изненадана. М.ечто бяло с лекирозовеникови тип опал отцлясъци, супер лесно се работи с нея. Малко с декорацията предобрих и не съм доволна, но вече бях напляскала стикерите, та пак кот'-тако'а. Като цяло бърз маникюр, без очакватия и визия, колкото да не съм със стария. Пробвах и полиращите накрайници - хубав завършек, но не ме изкефи как гумата пуска гума и цвят и ня лявата ръка около кутикулите изглежда все едно не са почистени. Ще падне като измия едни чинии, но това не ме изкефи. Покозвам нагредно на последната снимка. Точно след ролиране е и стъпчш гума и има много ясно изявена гума като птеригиум на валкия и среден пръст. Може би като за пръв път не съм го направила като хората и това допускам, но съм дъд смесени чувства.

# 575
Karmilla, маникюрът е топ, много ми харесва.
Иначе накрайникът за полиране вероятно ти е лош, затова пуска материал. И аз имах един такъв, после взех друг, който си работи перфектно и нищо не пуска.

# 576
  • София
Esmeralda, благодаря за информацията, може и да се запъна, търговец е.Принципно много се дразня на некоректни отношения и си гоня нещата, но сега съм толкова преуморена и сдъвкана, че не знам имам ли енергия и за тази битка. А за токовия удар- да, няма как пък точно в този миг, точно и единствено всички лед лампи да изгорят.

Кармила, аз също вярвам в тази мантра- всичко се връща. Прабаба ми казваше някога: "Ще дойде мачка ще погачка", напоследък често си го повтарям.

Днес ходих до Джъмбо да пазарувам за децата тетрадки и химикалки и си купих поредните брокати и пудра с леко бляскав ефект. И по- рано съм взимала, в розов оттенък, тази е със синкав. За без пари са, не помня точно, ама примерно 2 лева. Хем леко ретро ми стои този перлен ефект, хем  това лято си беше хит определено и някои нюанси доста красиво стоят.

# 577
Следя няколко рускини (украинки) в Инста и това ми попадна днес, за изграждане с полигел:
https://www.instagram.com/p/CwshT3eMIkt/

# 578
  • София
Нещо и от мен. Дойде време за морето ни и исках някаква циганийка Joy. Омръзна ми да се лакирам през нощта, но с бебето нямам избор. На сутринта откривам много недостатъци,  налага се да се примиря

# 579
Хубав е, как направи преливащите люспички? 😊

# 580
Благодаря ти, Есмералда!
Много странно с тия накрайници, аз мислих че е в мен проблема. Иначе хубаво заглаждат и полират, но това пускане на материал ме шокира. След като прикючих беше погром и маникюрът беше потрес - все едно съм оляла кутикули и непотичстила плочката. КОето да кажем у дома с един душ и едно миене на чинии се разкара, но ако работя в салон е недопустимо да пусна така клиент. Имаш ли линк за хубави такива накрайници? Аз този го взех от aswenia за проба, но го избрах да е от по-бюджетните и може това да ми е грешката.
CruellaDeVil , много як миден и "русалски" ефект! И аз да питам люспите как ги направи?

# 581
  • София
Хубав е, как направи преливащите люспички? 😊
Това са цели водни лепенки, нямам време да рисувам. Отгоре е с пигмент русалка, за да не се набива толкова на очи

# 582
Кармилла, моите са такива - номера 03 и 04.
https://a.aliexpress.com/_mL8LCCE

Онова, което се ронеше, беше синьо на цвят и заострено. Не взимай заострени, защото от тях е по-вероятна да се отрони материал. Освен това и зависи колко са висели по складовете, все пак е вид гума и с времето започва да се рони, ако е стара.

# 583
Отново много благодаря! Аз баш със заострен съм се сдобила, ясна работата! Сега като съчетавам поръчка и ще ги пробвам!

# 584
Минавам да похваля базата на Гелиш, която се чудех дали да пробвам преди около две седмици. Както тогава писах ноктите ми почти нищо не държат. Сложих Гелиш върху дехидрататор и ултрабонд на Коди. Нямаха проблем със съвместимостта. Базата ми хареса много като консистенция, но не съм променяла архитектурата на плочката, имам си добре изразен апекс. Вероятно няма да е подходяща за изравняване както писахте. Бях на море, на спа, общо взето непрекъснато мокрене и по-добра издръжливост не съм получавала с нищо досега. От топа обаче очаквах повече имайки предвид добрите му оценки. Съвместимостта му не беше съвсем добра с цвета на клареса, който ползвах и започна да се събира, та пекох пръст по пръст и към 6-7 ден ми се матира по връхчетата и тук там забелязах драскотини. Общо взето базата ме изненада много приятно.  За 32 лв. си бяха супер попадение и двете.

Общи условия

Активация на акаунт