💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Двама непознати" и "Ако обичаш силно" /Тема 22/

• 47 178
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
Якуп казва, че е на усугите на Фюсун, каквото и да пожелаела можел да го свърши. Това го разбрах и аз с моя турски. Joy

Любовните сцени започнаха. Heart Eyes
Песента са я пускали и в други серии, имаше я и във фрагмана.

Айдос си намери нова любима, на неговата възраст. Grinning

Последна редакция: чт, 24 авг 2023, 22:26 от mikipoli

# 526
# 527
Баръш ще разкрие Фюсун. Намери в колата изрезките от скиците, където пише името на Жулиде. Ще изравнят силите май с лелята. Тайна за тайна. 😏

# 528
Flowers Herb Ох, ... и любовните сцени не се получиха ... изкуствена разминаваща се целувка при залеза, търсеха неутрални места окло устните... единствено Хафса с опипващите ръце на яхтата беше около привличането... Жалко! Филма се играе от децата, малко от Керем и актрисата играеща Биге.

# 529
Лейля фалшифицира подписа на Атеш на документа за пращане на децата в интернат и го даде на лелята.
Станала е по-дразнеща и от измамниците накуп. Satisfied

Последна редакция: чт, 24 авг 2023, 23:18 от midnight__sun

# 530
Момичета, чета ви ама си чакам гадния английски превод с безброй реклами, ама така е като съм невежа с турския и руския…
Поли, хубаво си го написала, да не е чак на неговите години, но една на моите години(29) ще му стои добре, хахах

# 531
Така...Атеш хвана Лейля в лъжа и дадоха 1 седмица по - късно. През тази една седмица го дават как седи на дивана и мисли. Grinning На финала предложи брак на Лейля и тя прие, но той не беше щастлив. Със сигурност това беше изпит за Лейля, който тя не взе. Прие предложението му , но не беше искрена с него. Може би ще имаме ретроспекция да видим какво е станало през тази 1 седмица. Вероятно Атеш е проучил Лейля и сам си е научил всичко, едвали е толкова трудно за човек с възможности.

# 532
  • София
Така...Атеш хвана Лейля в лъжа и дадоха 1 седмица по - късно. През тази една седмица го дават как седи на дивана и мисли. Grinning На финала предложи брак на Лейля и тя прие, но той не беше щастлив. Със сигурност това беше изпит за Лейля, който тя не взе. Прие предложението му , но не беше искрена с него. Може би ще имаме ретроспекция да видим какво е станало през тази 1 седмица. Вероятно Атеш е проучил Лейля и сам си е научил всичко, едвали е толкова трудно за човек с възможности.

Той не случайно й зададе въпрос дали го е лъгала, и може би това беше нейният шанс да каже поне част от истината. Но тя пак го излъга. Но защо той й предложи брак? Да не би да планира да я остави, когато са на сватбаната маса? За да я изложи, да я накаже за всичките излъгани от нея младоженци? Но защо си причинява това? Пък и на децата. Thinking
Ще чакаме следващите серии, да видим какво са измислили сценаристите.  Ще съумеят ли да "изчистят" Лейля.Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 25 авг 2023, 00:10 от Dilemi

# 533
За нетърпеливите линка на 8- ми епизод "Ya Çok Seversen"  в  YouTube с бг субтитри /включване на опцията субтитри/ автоматичен превод!

https://www.youtube.com/watch?v=MGvOTwDXbJQ

Спокойна нощ!

# 534
Имах малко време...

Историята на Берит от 5ти епизод. Любима сцена. Animal Hatching Chick
http://ok.ru/video/6674086300171

Лейля и Атеш - началото на 7ми епизод. Heart Exl Това е най-хубавата сцена на двойката до момента за мен, затова си поиграх с удоволствие.
http://ok.ru/video/6674091936267

Лека нощ и сладки сънища. Nature Dizzy

# 535
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Yellow Heart

Gift Heart

Мики, страхотна си  Kissing Heart

# 536
Здравейте, 🌞

Мики, много ти благодаря ! ⚘
Хубав беше епизодът. Новият екип се опитва да раздвижи нещата и му се получава.
Хубав ден на всички 😀

# 537
Ето го и рейтинга:

и конкуренцията:
Скрит текст:
Според DiziWorld  #Ya ÇokSeversen е Най-коментираният сериал в света със 765K🥇 на 24 август 2023 г.

Yellow Heart

# 538
Не са добре нещата, оффф..

# 539
Здравейте! Flowers Hibiscus

Мики Flowers Hibiscus

Атеш разбра, че Лейля го лъже за всичко. Видя някакво видео, на което тя търсеше нещо в кашони. Не ми стана ясно точно какво стана, понеже и снощи прекъсваше епизода. Изобщо не схванах, защо трябва да й предлага брак. Satisfied Най-малкото заради децата, заобичаха ги, но нали филм трябва да става. Satisfied

Тина, не се тормози за рейтинга. Не зависят от нас нещата. С тези притеснения си разваляш удоволствието от гледането на сериала. Според мен са си договорили епизоди до края на септември. Не знам, така си мисля. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт