💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Двама непознати" и "Ако обичаш силно" /Тема 22/

• 47 174
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
Ето го и рейтинга на Адба, тук сме добре ( дори и с нов хаштаг Stuck Out Tongue Winking Eye )

Yellow Heart

Gift Heart

# 541
Уф бе, не ги разбирам тия нашите съседи….
А конкуренцията пък мен грам не ме грабна, няколко пъти се насилих да го гледам…

# 542
Май с романтиката бяхме дотук.. следва отмъщението на Атеш..

# 543
Ето и актьорския състав на #BamkazanBiri Simple Smile

Ново от сета на "Друг човек"

Purple Heart

Ханде и Бурак

преди - сега Simple Smile

# 544

Здравейте момичета,
преди да сменят екипа в уикипедия за дата на последния епизод на "Ya ÇokSeversen" беше посочена датата
19.09.23 г. после я изтриха, в момента няма крайна дата.

Прекрасен ден! Cupid

# 545
Дано да се задържи най- малкото до края на септември ,  но имам лошо предчувствие,  че 10 или 11 еп. ще са последни. 🙄
И Керем изглежда странно в клипчетата и снимките зад кадър.  Не знам , защото е болен ли или вече не му се занимава като вижда,  че трудът му не е оценен. Просто се губи мотивация. Един такъв меланхоличен ми е.. не е жизнения и вечно усмихнат Керем когото познаваме.

Последна редакция: пт, 25 авг 2023, 11:32 от tina-latina

# 546
Здравейте Animal Bee

Слънце, Атеш разбра, че Лейля е върнала изчезналата рокля на майка му. Щом я е върнала, значи тя я е взела или е знаела къде е. Но основният въпрос е, че го е излъгала. Не знам колко пъти каза, че мрази лъжата. След това на вечерята го излъга за пореден път и сама си сложи въжето на шията. Не разбрах защо не е успяла да му разкаже историята си в тази една седмица дето мина...

Нося ви подаръци:

Искам да се чувствам у дома с теб.
https://m.ok.ru/video/6674937088523

Не ме интересува какво говорят хората.
https://m.ok.ru/video/6674939775499

Лъгала ли си ме някога?
http://ok.ru/video/6674148493835

❤❤❤

# 547
Мики,

Ще ни разглезите 😀

# 548
Тина, снощи в 2ч видях, че са превели тези три сцени, а трябваше да лягам. Сън не спах да стане сутрин, че да ги преведа. Grinning

Щях да ви казвам за тези, които не са гледали "Любовта не разбира от думи" - там също имахме подобен сюжет. Главната героиня лъжеше героя за името си, представяше се под чуждо име, с чужда биография, когато главният героя разбра , той .... й предложи да се оженят. Grinning Ожениха се и след това й каза, че е знаел всичко и имаше мъки и страдания 7-8 серии, докато й прости. Накрая толкова лошо се отнесе с нея, че тя трябваше да му прощава, не той на нея. Joy С всичко това не исках да обвинявам сценаристите в плагиатство, а да ви покажа, че е често срещан такъв тип сюжет.
Ще бъде добър урок за Лейля, ако се оженят и той я изостави, сватбата да се окаже фалшива,  но по-забавно е, когато остават да живеят заедно и се тормозят взаимно. Grinning

# 549
И от Сомера:

Yellow Heart

Мики, Hug

# 550
Има инцидент в семейството на сватовете - https://dariknews.bg/novini/sviat/chlenove-na-edna-ot-naj-bogati … -na-iahta-2357550

Дано да се оправят хората иначе ще има разместване на  властовите позиции.

# 551
Снимки от епизода

# 552
# 553
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Мики, благодаря за откъсите с бг буквички.
Може и аз да направя някой откъс, по моя си начин. Stuck Out Tongue Closed Eyes
По съвета на Слънцето, няма да обръщам внимание на рейтинга. Mask

За играта на Хафса.
Актрисата пресъздава образ на млада жена, която опитвайки се да открие коя е в действителност и да намери семейството си, по стечение на лоши обстоятелства попада / не е ясно доброволно или по принуда/в отровната мрежа на лъжеца-измамник Якуб. И се превръща също в измамница, въпреки че се самооправдава, че това е временно, че го прави с причина, че когато постигне целта си, ще се откаже и ще се махне от групата.
Срещайки случайно Атеш и попадайки в семейство с деца, които имат нужда от утеха, грижа и любов, тя се изправя пред големи и тежки предизвикателства, които я принуждават да се опитва да не нарани Атеш и семейството му, но да не издаде досегашните си съучастници и да стане причина тя или те да отидат в затвора. Започвайки да изпитва чувства към Атеш се опитва да се съпротивлява и парира решенията на Якуб да измамят по познатия начин Атеш, открива откраднатата от Якуб рокля й я връща на Атеш. Привидно се съгласява да изпълни заповедите на Фюсун да намери доказателства срещу Атеш, с което да му отнемат попечителството над децата, фирмата и имението, но и в  същото време с помощта на Мерием и Баръш се опитва да открие нещо, с което да дискредитира Фусун и дя я принуди да не издава миналите им занимания. И във всички тези сложни взаимоотношения и битки тя е сама, няма с кого да се посъветва и да поиска подкрепа. Мерием е най-близкият й човек, но нейните хоризонти са други, тя е склонна да се откаже да търси промяна, позовавайки се на лош късмет и съдба и в същност Лейля е тази, която в трудни и тежки моменти помага и повдига духа на Мерием.
Е, при цялата тази сложност на живота и битките, които води от една страна и все по-голямото и неустоимо желание да живее нормален живот, да обича, да бъде обичана, изцяло погълната от любовта, която изпитва към Атеш, страха, че може да го изгуби, ако той научи истината за нея, желанието да му каже, да бъде искрена с него, от друга страна и сестринските, на моменти почти майчинските чувства, които изпитва към Берит, Айдос и дори към Илгаз, разбирайки я повече като по-голяма сестра, която се стреми да защитити и опази семейството си.
Как да бъде изиграна тази роля?
Лейля не е истински престъпник, за да бъде спокойна, да обмисля храднокръвно решенията си и да ги изпълнява без емоции. Нормално и естествено е тя да бъде припряна, разпиляна, трескава в търсенето на решение за конкретния проблем, непрекъснато ще бърза нанякъде, за нещо, да се опитва да балансира, да парира и отклонява въпроси, да се усмихва, когато и на когото трябва. Лейля е наистина себе си, може би единство, когато е с Берит. Тогава може да се натъжи на спомен и да пролее сълза, защото детето ще я разбере без да пита и ще я прегърне истински, защото я обича. Нея може да гушка и прегръща, както сигурно би искала да е била приласкавана в детството си.
Лично аз съм доволна от начина, по който Хафса дава живот на Лейля. Харесва ми енергията, която вдъхва на образа. И вярата и оптимизма в добрия край. Въпреки всичко. Sparkling Heart

Последна редакция: пт, 25 авг 2023, 17:11 от Dilemi

# 554
Дано всичко е наред с Керем. За десерт днес ще си гледам серията, но от снимки и клипове наистина ми изглежда потиснат. Дали заради рейтинга, дали заради нещо друго… дано да е здрав, другото само ще си дойде! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт