Професионални серии за коса - Тема 161

• 80 714
  • 881
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна

PD95
по-скоро една възстановяваща терапия ти е нужна при така описаните проблеми. Кремът на Олиесета е протеинов. С олиесета и Макадамия ти е бил Ок,но след редкен може и да и идва в повече на косата. Хидратиращ финиш ти трябва. Нектар термик,хайвереното мляко на Алтерна,СС-кремът техният са вариантите. Термозащитата на Олиесета също е хидратираща и добре запечатва.

Bizzie аз много харесвам ароматът на G&G,но има и други работещи алтернативи разбира се. Медисютикълс Целаген е изключително добро работещо нещо,Кингсли Density Stimulating Scalp Toner също, Серумът на епруваж,Напура ампулите анаген и стамиген.....

# 646
Виждам ги в Амазон.
Честно казано гел за коса + онези малки четки за бебешките коси вършат същo работа. Стар трик е и четка за зъби + гел за коса.
Благодаря, намерих нещо в арлен на лореал, ще взема при следваща поръчка. Гелове не понасям хич.

# 647
Момичета, имам бебешки коси, които избухват в определени периоди. Гледам по разни видеа се използват ролони или нещо от сорта, за приглаждане (или поне така изглежда). Някой срещал ли е такова чудо?
Мисля, че тук става въпрос за такъв тип продукт : Bakca 3a Koca Tigi Bed Head Styling. Наскоро го имаше в xpert beauty. Даже е много харесван сред блогъри и тем подобни.

# 648
Момичета, имам бебешки коси, които избухват в определени периоди. Гледам по разни видеа се използват ролони или нещо от сорта, за приглаждане (или поне така изглежда). Някой срещал ли е такова чудо?
Цял живот страдам от "бебешки косички", най-често просто ползвам лек лак (слаба фиксация) или серум (минимално количество). Опитвала съм помади и гелове, но на моята тънка коса ефектът е повече дефект - или продукта си личи или изглежда мръсна.

# 649
  • виртуално
В Рибката с код  art20 получавате -20% отстъпка, при мен хвана и намалени Ш и Б на Филип Кингсли, които са станали безобразно скъпи...
Много благодаря, веднага поръчах още един Еластисайзър Bluebell за 43лв
Да знаете, че кодът може да се използва само по веднъж на акаунт

# 650
Благодаря, Нели, ще го потърся 🤗

Агент, и аз така - гел и подобни ми стоят ужасно. Взела съм супер лека фиксация, даже е нещо на ДМ. Но това на стик ме изкушава да пробвам.

# 651
оФ НАИСТИНА МИСЛЯ ДА СПРА ДА ПОСЕЩАВАМ ТЕМАТА

Съфорумка ми прати код за лукпърфект, да пробвам балма на Сам дето Принцесата ме надъха и малък размер на маската на Алтерна Wink Много ме ядосаха, че не ми пратиха код, мислех да им пиша да пратят някой тестер на маската на Sam ама свърши.
BrandNewDay пък с този код за Рибите дето хвана и намалени неща ....
( благодарско девойки )

Край до черния петък ще пасувам

То не останаха пари за Дрехи, обувки и чанти за новият сезон Satisfied

# 652
  • Варна
Casual За съжаление Сам нямат тестери Confused Кой балм поръча Хепито ли?Grinning.  Той кода на Ради си важи все още мисля  SAM10HH дава 10%

# 653
Скрит текст:
Някой успя ли да поръча ампулата на Лалга от естонския сайт?
Аз. Утре пристига пакетът, ще пиша.

ПП
Скрит текст:
Поръчах тази за фин косъм. През уикенда ще я пробвам и пиша първите впечатления. Взела съм няколко, дано ми хареса Simple Smile
Вързаха ме днес да чакам, а нищо не ми доставиха, та ще се забавя с ревюто. Е, нямах търпение, значи. Първо беше 12-ти, после промениха на 13-ти.. Местните пощи имам предвид, компанията прати на други ден още.

# 654
  • Варна
Никакъв проблем няма с доставките. Две мацки от Германия поръчаха,една в Австрия и една в Англия. За БГ не съм ги броила,но няколко момичеъа поръчаха цялата CPR серия,че и някакъв код допълнителен бяха хванали.

# 655
Аз писах на австрийския Нотино за тези продукти - благодариха ми за имейла и казаха, че ще проучат GrinningHug

# 656

Bizzie аз много харесвам ароматът на G&G,но има и други работещи алтернативи разбира се. Медисютикълс Целаген е изключително добро работещо нещо,Кингсли Density Stimulating Scalp Toner също, Серумът на епруваж,Напура ампулите анаген и стамиген.....

prinzesata, благодаря много, тъкмо разглеждам. Simple Smile На Mediceuticals намерих един Cellagen Revitalalizing лийв-ин продукт. За това ли става въпрос или може би има и серум? Thickening lotion?

На мен ароматът на G&G ми идва толкова силен, че чак се бие с нормалния парфюм. Затова предпочитам да сменя, като го изразходвам с нещо по-неутрално.

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 19:56 от Анонимен

# 657
  • Бургас
На мен пък Целаген не ми харесва как мирише и аз се усещам, че това е причина да не го ползвам често. Няма да е зле за потърсиш някъде за проба, дали от приятелка, дали в магазин.

# 658
  • Варна
Целаген на мен ми понамирисва на лекарство,но ароматът несе задържа за разлика от G&G.

# 659

Общи условия

Активация на акаунт