ЕДИНАДЕСЕТИ клас 2023/2024

• 61 753
  • 810
  •   1
Отговори
# 225
Аз тая глупост я плюх подобаващо още преди време като я съобщи Денков...сега ме вълнува чисто практически какво що, какво са показали изобщо...

# 226
Аз тая глупост я плюх подобаващо още преди време като я съобщи Денков...сега ме вълнува чисто практически какво що, какво са показали изобщо...
Чисто практически само натискаш enter и улеснява мигновенно всички по веригата. ЛЛ я изпратил в грешния елекронен дневник, учителят я чака и не може да си приключи месеца, а родителят, като най-облекчен, седи по средата и люпи семки, докато наблюдава представлението.

# 227
  • Някъде в Европа...
Чисто практически само натискаш enter и улеснява мигновенно всички по веригата. ЛЛ я изпратил в грешния елекронен дневник, учителят я чака и не може да си приключи месеца, а родителят, като най-облекчен, седи по средата и люпи семки, докато наблюдава представлението.
...и ако случайно взема "многото" пари "детски", ги вижда "през крив макарон" ...

# 228
Значи бележки от клуба...те поне са хартиени...

# 229
  • Някъде в Европа...
Значи бележки от клуба...те поне са хартиени...
Ще се сетиш 😁😁😁😁😁
Е, трябва да им го признаем на "мислителите" - изведнъж подобриха и спортната култура на учениците 🤣🤣🤣

# 230
Цена на ЛС:joy:
Е ся забогатях вече...

# 231
  • Някъде в Европа...
Цена на ЛС:joy:
Е ся забогатях вече...
Късно се сети 😁 - пазарът е разпределен вече 😁

# 232
  • София
Не електронни, ами и космически да ги направят, все тая. Поредната тъпотия представена като невероятна революция. Да не ви казвам тук как ги издават, в това число и болничните листове. Имат темплейт, слагат името, дати и готово. Е дали има измами…има, естествено. Но като седиш в болнични вкъщи, ако не си си натрупал часове за платен, ще седиш в неплатен, а ако отсъства детето от училище много, то ще се явява да наваксва яко, тъй че файда от скатаване няма.

# 233
  • София
Ох, почна се...дори и в 11 клас пак аз помагам в реденето на уроците...извънкласните..Уж го оставих сам да се оправя поне с немския...тц...пак трябваше да се намеся, за да се наместят по-удобно часове
Тази втора смяна е лошо нещо...въобще не знам кога ще му остане време да се подготвя...освен ако не става много рано или не учи късно вечер...да видим

# 234
Моята девойка започва първа смяна.
Цяло лято спане до обяд, а сега ще става в 6 ч.🙂

# 235
Аз отдавна за нищо не помагам и той сам си определя кога ще ходи на уроци.
Моята теория е, че вече е достатъчно голям, за да се справя сам. След 6 месеца ще стане на 18 г.  - мъж за женене както се казва. Аз съм от майките, които полагат съзнателни и целенасочени усилия да не са прекалено обгрижващи към момчетата си. Критикувана съм за това от приятелки с обратното поведение, но си имам причини да съм такава.

Това лято синът ми работи и изкара доста добри пари, които е решил да спести за кола. Беше и на лятна академия за личностно развитие Джагадамба, която препоръчвам с две ръце!
Работата и академията му се отразиха изключително благотворно - на самочувствието, на поведението, на осъзнаването и на полагането на бъдещи цели.

# 236
Zigizagi, разкажи малко повече за тази академия, моля🙂 Стана ми интересно.

# 237
Академията е лагер, в къща за гости Дъбравата на много хубаво място. Хранят ги с чиста, местна храна, вегетарианска. Имат занимания по цял ден като са без телефони - дават им ги за един час вечер.
Имат практически обучения чрез игри за меки умения, лидерски качества, емоционална интелигентност, кариерно ориентиране. Преподавателите са много готини! Преди да започне лагера, имахме среща, за да представим децата си и да споделим какви очаквания имаме за нещата, които ще научат. След края му, имаше среща за обратна връзка, в която те споделиха положителните качества и умения, представянето на децата и слабите страни, над които да работим.
Академиите са по възрасти. Нашите деца са в последното ниво, в което има три програми, като последната се проведе за пръв път това лято и беше с фокус финансова грамотност и кариерно ориентиране.
За тях разбрах от приятелски семейства като имах възможност лично да се убедя в смисъла от такава академия, тъй като отидохме на почивка с едното семейство веднага след лагера миналата година. Детето им ми разказа какво са учили и видях колко благотворно му се отрази на пубертета Simple Smile.

Имат сайт и фейсбук, но не знам дали не е против правила на форума да слагам линк и не искам да рискувам да ми изтрият поста Simple Smile.

# 238
Зигизаги, благодаря за споделена информация!
Заинтигува ме🙂

# 239
Радвам се!
Не е кой знае колко по-скъпо от всеки друг лагер, а знанията и уменията, които придобиват там са много ценни.
Той иска да отиде и догодина. Създаде приятелства с деца от други градове и се надявам да му останат във времето.

Общи условия

Активация на акаунт