ЕДИНАДЕСЕТИ клас 2023/2024

• 61 771
  • 810
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Аз търся инфо за евентуални допълнителни занимания по физика. Очертава са ПП да е доста проформа. Колко проформа ще е, може да придобиете представа от факта, че ще карат ПП часовете в кабинета по музика, докато единият поток история ще са в STEM кабинета по физика...
Миналата година е имало занимания за ученици във Физическия факултет на СУ, но за тази година не се знае.
Някой ако има инфо, ще се радвам да сподели.

# 286
  • София
Тъкмо се чудех и аз да пиша ли, да не пиша ли. Можем повече от това 😳

Надявам се и аз.

Моят е с отвратителна програма - в понеделник е от 8- 18ч. В другите дни има свободни часове, започва по- късно, съответно свършва пак в късния следобед. За учебниците все още е тишина, ама вече съм им свикнала на тях. Успях поне осмокласниците да подготвя.

# 287
Не знам как ще се оправям с родителските срещи, но това да е проблемът.
Ел, обикновено досега са били в различни дни родителските срещи на 11-12 клас и на останалите.

# 288
  • у дома...
Ние дори вече имахме РС. Запознахме се с всички учители по профилите, плюс учителя по БЕЛ. Тръгват с много амбиции, но казаха, че няма да има глезене, а много учене и работа. По инфо от по-големите и бивши ученици, с тези 4-ма учители е точно така. Това реване, припадане и тръшкане за оценки при тях не минавало. Чупенето на фасони и подмазването също не минавало. Яко учене било. Аз съм доволна.😁

# 289
Момичета,да ви попитам - някой виждал ли е учебник по философия за ПП модул 2 на Клет? Когато питам по щандовете никой нищо не знае и получавам особени погледи.Ще съм благодарна за всякаква информация по въпроса.

# 290
  • София
Момичета,да ви попитам - някой виждал ли е учебник по философия за ПП модул 2 на Клет? Когато питам по щандовете никой нищо не знае и получавам особени погледи.Ще съм благодарна за всякаква информация по въпроса.
Има го наличен в store.bg.

# 291
Има го наличен в store.bg.
               За съжаление го няма в store.bg. Пропуснах да кажа ,че е за 11 клас, но пиша в темата и реших ,че се подразбира.Ако някой го има и не му трябва го купувам.

# 292
  • София
Колкото и да е странно, в 11.клас по ПП по Философия се изучават Модули 1, 3 и 4.
Модул 2 се изучава в 12.клас.
Прикачвам снимка от Школо, от предметите на един от 11-те ми класове.

# 293
12 клас, първи учебен ден, май месец, много неща са излишни, щото така ги правят. Изтърпяваме ги, естествено:), после в живота ехей...да не е всичко в ред.
Green down, моят също е профил физика, със строгата учителка щели да бъдат и даже някои сега са подали да се местят. Ще поддържаме връзка и ще обменяме опит.

# 294
Дали да не звъннеш в издателството. Миналата година издирвах едно тяхно помагало, коете беше се изчерпало и после ми се обадиха, че е малично. А самото издателство е до Сити център.

# 295
Колкото и да е странно, в 11.клас по ПП по Философия се изучават Модули 1, 3 и 4.
Модул 2 се изучава в 12.клас.
Скрит текст:
Прикачвам снимка от Школо, от предметите на един от 11-те ми класове.
              Ганис,благодаря! Добре,че ми обърна внимание.Поразрових и стигнах до същия извод.Как го е включила в списъка си госпожицата идея нямам.С твоя помощ приключих моите обиколки из борси и книжарници!
              clevermary , за мое спокойствие ще звънна и в издателството.

# 296
  • София
Наистина са разбити учебниците и частите между 11 и 12 клас.Отвори списъка и за 12 клас и ще снабдиш и за догодина И Неда ли е в профил философия

# 297
А мен все по често ме налягат носталгични мисли…
С голям син , почти задомен, с техни ангажименти и ежедневие …… ние сме някъде - ако има време.
Усещам началото на края на съжителството ни и с малкия …
И само ММ иска не иска е вечно мой😂

# 298
Че ние и на мъжете учители подаряваме цветя. Ама и не сме само ние, щом държат букети и от други деца. Вие защо не им подарявате?

# 299
  • София
Че ние и на мъжете учители подаряваме цветя. Ама и не сме само ние, щом държат букети и от други деца. Вие защо не им подарявате?
Не, знам, при нас е така и няма драма в това.

Общи условия

Активация на акаунт