Нашите second hand находки- тема 48

• 81 677
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Някой да има код за подаряване за Ремикс?
Ще съм много благодарна!

# 541
Наскоро поръчах блузка от Ремикс на марката River Island. Блузата пристигна с етикет на съвсем друга марка (някаква турска неизвестна), залепен с нещо като двойно залепващо тиксо. Дори не беше зашит. Отлепих етикетът-менте и отдолу се разкри оригиналния етикет на блузката - беше изрязан, така че да не се вижда марката. River Island е сравнително нискобюджетна марка и не виждам смисъл защо биха лепили друг етикет отгоре. А може и блузката да не е била на River Island изобщо, а така да са я писали, за да я продадат с някой лев по-скъпо. Така или иначе я харесах и я запазих, но не разбирам защо им е да го правят цялото това упражнение, толкова безумно ми се стори... Прави ми впечатление, че в сайта много често се появяват и изчезват едни и същи чанти на Furla и Valentino. Чудя се дали хората не ги връщат, ако се е оказало, че не са оригинални...

По казуса с обувките - най-хубаво е да се намери модела на обувката в официалния сайт и от там да се гледа размера на стелката. Наскоро бях писала, че в Ремикс абсолютно всички боти от 39-ти номер са описани като 25,3см. А тези от 38-ми номер като 24,7см. Имам две много успешни покупки на обувки от там и около пет-шест неуспешни.

# 542
Днес има код за 15% отстъпка в Ремикс.

# 543
  • Враца
Последните ми две плюс размер тунико-рокли от Четири сезона, шаренката ми стана любима, по-тъмна е в действителност.

# 544
Някой да има код за подаряване за Ремикс?
Ще съм много благодарна!
Ваучер код:
B4XMAS45

# 545
Аз ползвах urgiftis

Последна редакция: сб, 11 ное 2023, 14:33 от PeacockLove

# 546
И аз ползвах ваучер за Ремикс -27%

# 547
А откъде получавате кодовете за Ремикс? На мен сайта ми предлага някакъв стандартен за 11%, защото днес е 11. ноември. Но той едва ще ми покрие доставката.

# 548
Кодовете се получават индивидуално в профила в сайта - там където пише "Персонални ваучери". Ако не сте получили конкретен код на даден профил, няма да можете да го използвате. Аз си имам един основен профил, който ползвам всеки ден, редовно разглеждам и добавям в любими. Обаче в него почти никога не получавам персонални кодове, или ако получавам са някакви мижави по 10-15%. Преди време случайно открих, че имам два стари профила, които не ползвам - е, на тях се спукват да ми пращат кодове, и то за по 30%, та обикновено правя поръчката през тях. Явно в сайта засичат когато не се използва много-много даден профил и започват да изпращат кодове по имейла. Сега обаче не знам дали е разрешено да се правят по няколко профила, моите са правени много отдавна, още в зората на сайта.

# 549
И при мен се получи така. На основния профил само 11% се зареждаха. На другия имам 40%. А съвсем бях забравила, че го имам този профил.

# 550
Моят профил в Ремикса е един и почти от създаването му. Никога не съм получавала повече от 20% . Явно зависи колко често пазаруваш. Аз се сещам да вляза, само ако не намеря нещо в редовните магазини или реалните ВТ и то 90% са дрехи за работа.

# 551
  • Sofia
Май на всички е пратен код за -27%,но важи за поръчка над 50лв.
Аз сега ползвах моя 🤑

# 552
А безплатната доставка е над 129 лв

# 553
  • Sofia
И сигурно пак +2лв за наложен платеж 🤨

# 554
Аз от Ремикс пазарувам много често, само един профил имам, персонални кодове получавам изключително рядко, не повече от 20% , май само веднъж. И вчера, и днес нямам кодове,  поръчах си днес неща, които бях набелязала, ползвах само стандартния код от 10%.

Общи условия

Активация на акаунт