Нашите second hand находки- тема 48

• 81 673
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Якето е много хубаво и ти стои съвсем по тренда, ама да ме извиняват много Мания.
В Глами и сродните му е на цена 45лв.

Нещо голяма обърквация имат с премиум марките, лова за находки и като цяло с препродажбата на аутлет стоки и дрехите втора употреба.
Така и с този магазин - нямам усещане, че искам да го посетя.

# 571
  • Под Сините камъни
Якето е много хубаво и ти стои съвсем по тренда, ама да ме извиняват много Мания.
В Глами и сродните му е на цена 45лв.

Нещо голяма обърквация имат с премиум марките, лова за находки и като цяло с препродажбата на аутлет стоки и дрехите втора употреба.
Така и с този магазин - нямам усещане, че искам да го посетя.
Така е докато бях в магазина, момичето което работи там коментира с клиентка, че доста са си вдигнали цените.
Незнам на какво отгоре, скоро май ще спра да го посещавам.

# 572
  • Пловдив
За якета и жилетки гледам закопчаването , за да знам мъжко или женско е.На мъжките копчетата са от дясно, илиците в ляво.

# 573
влизала съм в софийски мании един, два пъти от любопитство и бях възмутена - новите неща са по-скъпи отколкото в магазините за нови стоки и дори няма кой знае какви интересни модели..
старите дрехи бяха абсолютни парцаля, предимно изкуствени материи или фрапиращи, демоде модели, с много дефекти, отново на високи цени според качеството..
повече няма и да влезна..

# 574
Да, в ремикс е по същия начин. Уж нови дрехи, дето ги има по сайтовете същите, но на по-високи цени или винаги дефектни. Липсващо копче, счупен цип, а вчера видях шлифер без колан на цена 100+ лв. И масово продават шлифери и палта с липсващи колани. Как може изобщо това?

Мин седмица си бях харесала дънки на review, от любопитство ги потърсих в интернет и бяха с 20-тина лв.по-евтини

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 11:20 от Анонимен

# 575
  • ...живея на последния етаж...
В събота си купих абсолютно същия чорапогащник за 9 лева от магазин за бельо.
И се чудя от какъв зор някой ще си го поръча  от Ремикс?

# 576
На мен якето ми изглежда вталено на снимката, та го определям като дамско.

# 577
Напоследък купувам дрехи от аутлета във физическите мании.Стига да са изгодни разбира се.За чисто нови говоря.Вече нито в лова,нито във ву ме грабва нещо.Скоро ще сложа снимки.

# 578
  • София
Някой посети ли новата мания на банята ? Да каже има ли дрехи на КГ или само с копче ? Мерси

# 579
  • Mostly in my mind
Чудесно е якето! Честито!

И от мен находка! От Мания,зала Б, чисто нова, била е в лов находки.

# 580
На мен ми е наблизо Манията на Банята, но съвсем забравих, че днес откриват. По-късно щя е посетя и ще пиша какво има

# 581
4бр чисто нови, едните Триумф, за под 7 лв. От подлеза на Моста на влюбените

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 20:41 от Г-жа Рамацоти

# 582
Днес пък на Опълченска в Манията имаше в дрехите с магнит дамска шушлякова парка на Only отзад скъсана на две места и шита с игла на ръка, като бодовете бяха през 0,5-1см. Grinning Безумно.... хем дефектно, хем искат 50-60лв. на кг. за нея. Излагат се.

# 583
Така, минаха 5 дни, парите във виртуален портфейл не са преведени, за ремикс става дума. 😅. Пазарувах вчера от мпулс и много съм доволна. По късно ще снимам.

# 584
Remix може и до 14тия ден да ви бавят

Общи условия

Активация на акаунт