Нашите second hand находки- тема 48

• 81 263
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Преди малко поръчах тези боти от Ремикс. Не съм носила досега Gabor, надявам се да са удобни. Даде ми и отстъпка 20%.

# 631
McKitty благодаря!На живо е още по-красиво.Вталено е,много добре стои.Ваучерите са от ''мания'',където се трупат точки.Преди месец пак пазарувах от аутлет зоната.Имаха намаления и се сдобих с доста дрехи и боти.Така събрах 4-5 ваучера.Едните боти ми излязоха без пари.Писах тогава,че ще снимам и все не се организирам.До края на седмицата ще го направя.Странно е да правиш големи сметки в магазин за ВУ,но дотам стигнахме.За съжаление вече са много  парцаливи  стоките и на високи цени.В шик-шик същата работа. Sad
На мен  Gabor са ми много удобни.От фаворитите са ми за обувки.

# 632
В шик шик влязох преди 2 седмици и излязох без дори да ровя, имаше само вехтории. Много зле беше положението.

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 00:03 от Анонимен

# 633
Аз бях така миналата седмица с мПулс. Пълно разочарование.
JustMama, много са яки. Дори мъжът ми зарибих по Ремикс. Последния път си напоръча маратонки, много се накефи. Направо за без пари, а чисто нови

# 634
Да покажа и ботите от големият пазар в аутлет зоната.Има още едни черни същият модел като кафявите.
Скрит текст:

# 635
Аз купих от новата Мания якенце на дъщеря ми за 18 лв. Беше в секънд хенд зоната, но е като ново, водо и вятъро устойчиво. Имаше и други интересни неща.
Харесах и обувки за сняг на сина, но не беше с мен да ги пробва и се отказах, защото не можело да ги върна, ако не му станат, само ако са дефектни.

# 636
Не е ли нарушение на закона да не приемат връщане на стока в някакъв определен срок?! Странна работа.

Silverstone, ей сега вече ме е яд, защото точно такъв тип палто си търся! Шегувам се, разбира се, много ти е хубаво, носи си го със здраве. Аз ще продължавам да търся навсякъде, защото и по редовните магазини не откривам 'моето' палто.
Ботите Ралф Лорън също са много хубави.

# 637
И аз имам едни боти на Gabor, бях ги взела от физически магазин на Мания, изключително удобни са ми.

# 638
Момичета, харесах боти на HM от естествен велур в Ремикс,но се питам дали ще са качествени.Каро цяло съм срещала техни обувки от изкуствени материали,съмнителни са ми нещо...Какво ще кажете?

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 16:59 от believe_

# 639
Тази красива коледна покривка си купих вчера за 2 лева.Бродерии има в четирите ъгъла, на живо е много красива.

# 640
Аз каквото харесвам, поръчвам от Ремикс. После връщането е лесно.  Само ме дразнят, че постоянно сменят условията по връщането. Едната седмица куриера взема от адрес, другата трябва да нося до офис на Спиди. Миналата седмица така мъкнах един кашон напред - назад

# 641
Тази красива коледна покривка си купих вчера за 2 лева.Бродерии има в четирите ъгъла, на живо е много красива.

Тя и на снимка е страхотна!

# 642
Бях поръчала тези боти от Ремиксза 26 лв, но нещо не бях сигурна, че ги искам и ги заявих за връщане. Дадоха ми оферта да си ги оставя като ми ги таксуваха за 19лв и ми дадоха ваучер за следващо пазаруване за 7 лв.

# 643
  • Sofia
Много щедри 😀

# 644
Аз каквото харесвам, поръчвам от Ремикс. После връщането е лесно.  Само ме дразнят, че постоянно сменят условията по връщането. Едната седмица куриера взема от адрес, другата трябва да нося до офис на Спиди. Миналата седмица така мъкнах един кашон напред - назад
На мен никога не ми показва опция за куриер. Все до офис трябва да ходя. Може би зависи от населеното място и квартала.

Общи условия

Активация на акаунт