Осмокласници - 2023/2024 - Тема 1

• 65 617
  • 816
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Благодаря Simple Smile

# 481
Къде?
Ако е бележката за социално подпомагане - ако искате си я носете, иначе те ще получат достъп до информацията по електронен път...
Ако е бележката, че е записан в училището, която важи за "отписване" от старото, сложете  си я в рамка Simple Smile не се издават, не се изискват вече такива...

# 482
  • София
Второто е, и аз отначало помислих, че е за помощите, но не - упоменато е изрично старото училище.

# 483
Казвам ти, в рамка и в архива Smiling Imp Антикварна стойност ще има...

# 484
  • София
Директора каза, че бележки НЯМА да издават и той няма да подпише, защото подписва с неговия електронен подпис списъка на записаните ученици, както и ежемесечните стравки за присъствие... Социално подпомагане получават (имат достъп, могат да направят справка по дете) нужната информация и "както зам министъра каза..."
Подадох електронно през egov.bg с ПИК на НАП, прие ми без прикачане на документи, ще видим как ще мине и дали нещо ще ми искат.
В кое училище сте?

# 485
НПМГ

Подадох днес през egov и получих отговр, че ще удължават срока за обработка до получаване на служебна информация от МОН или индивидуално предоставяне на служебна бележка Hands V

# 486
В понеделник ще подам аз, през egov, дано са си получили информацията дотогава.

# 487
  • София
Подадох онлайн Заявление за помощта през Системата за електронни връчвания в края на юли, като бележката от училището ми я изпратиха на мейла, и пак на мейла я пратих на социалните. Днес получих първия транш на помощта. Без да мърдам от бюрото си.

# 488
В нашето школо в момента не може да се влезе, явно преливат данните. Ще ходите ли на първия учебен ден, класната ни покани всички родители за тържеството в двора? Но за много деца училището не е ново, а е поредна учебна година и вероятно няма да отидат. Иначе дъщеря ми ме иска. Само за класната ли ще купите цвете? Аз мисля, че вероятно директорката ще поздрави новите осмокласници и може би е добре и за нея да се предвиди.

# 489
  • Sofia
Аз ще ходя на първия учебен ден, защото се вълнувам. Откриването е рано и се надавям, че ще успеем да съчетаем с откриването на малкия ми син, макар че там още не са обявили часа.
Цветя няма да носим, защото е мъж и категорично вчера ни каза, че не иска нищо.

# 490
Аз не успях да подам през evog изписва ми "Възникна проблем при регистриране на заявлението Receiver is missing, Моля опитайте отново" и така цял ден от сутринта.
Бележка от училище казаха, че няма да издават.

# 491
Напишете до кой офис на Социално подпомагане адресирате

# 492
. Ще ходите ли на първия учебен ден, класната ни покани всички родители за тържеството в двора? Но за много деца училището не е ново, а е поредна учебна година и вероятно няма да отидат. Иначе дъщеря ми ме иска. Само за класната ли ще купите цвете? Аз мисля, че вероятно директорката ще поздрави новите осмокласници и може би е добре и за нея да се предвиди.
Много ми се иска да отида но децата ги викат в 9, а откриването е в 10 часа. Тоест един час трябва да вися някъде. Пък и училището е голямо и със сигурност родителите на по-малките се вълнуват повече. Ако пък ММ го закара, той открива учебната години при тях в 11, така че той няма как да изчака тържеството. Пък и по традиция, баба му и дядо му го взимат и той ги води на ресторант а те плащат. Така хората опознаха хубавите ресторанти на София.
Ще го мислим утре вечер, явно Simple Smile

# 493
  • София
Мен със сигурност не ме искат. Големи деца са, а и училището е от 1-ви до 12-ти клс. Представям си всички родители да са там. Обикновено за малките е по-вълнуващо, / а аз винаги рева - и на първия и на последния учебен ден, така че по-добре да не ходя/.  Мисля, че и при каката едно време спрях да ходя към 5-6 клас. За новата класна мисля да вземем букет.

# 494
Напишете до кой офис на Социално подпомагане адресирате
Благодаря! Изобщо не видях опция да задам до кого , ще търся пак

Видях сега, в самото заявление наистина не съм посочила.

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 16:04 от silvery

Общи условия

Активация на акаунт