Осмокласници - 2023/2024 - Тема 1

• 65 609
  • 816
  •   1
Отговори
# 525
Ние имаме един ден 9 часа, един ден 8 часа и останалите по 7 .
Леле....моето има 3 дни Х 7 часа и 2 дни Х 6 часа.

# 526
Ако все още не са качени ФУЧ/ИУЧ, може и да не се запазят тези графици...

# 527
А ние нищо нямаме още, на 18.09.2023 ще си разберат програмата. Мина родителската среща и се запознахме само с класната, която ще им води 18 часа език. Не мога да преценя дали е взискателна или не, ще го видим. Не ни наплаши, не каза, че ще се учат по 100+ думи дневно. Хареса ми изказването, че те вече са гимназисти и от тях зависи дали ще научат езика, от нея - да го харесат. Наборката няма от стария клас никой в новия, но има познати две деца покрай нейна приятелка от началното училище, с които се е засичала няколко пъти през годините. В школо не ми се появява още новото училище.
Успешна да е учебната година за наборите, да са доволни с избора, който са направили и много нови приятели да открият.

# 528
  • София
При нас девойката е 4 дни със 7ч и един с 6. За младежа нямам програма, довечера съм на РС, да видим. Тя се появи в Школо в новото училище, но и двамата ѝ братя изчезнаха. Подозирам, че техните училища ще минат на НЕИСПУО. Аз ще ходя с девойката, а баща им с младежа утре.

# 529

И при моето е така. Поне няма да се преуморява, че се е записала пак на 100 допълнителни неща.

# 530
  • София
Hope for Two, при вас е супер. Мислех си, че 91 НЕГ са с една от най-лежерните програми - досега 4 години са били все 34 или 35 ч/седм. Чакам да видя тази година (12 кл ще е баткото), но не вярвам да надхвърлят.
Наборката програма още няма, но от това, което сме видели в уч.план май ще отиват към 38.
За Школо и изчезналите др деца - реално и при мен за тази учебна година виждам само номер 3 (5 кл ще е). Бутонът Роля, който Айла показа просто го няма в момента, защото няма прехвърлени др деца. Като изгрее баткото от Немската (ама там всичко става бавно...), ще се появи. А наборката ще мине към друг дневник. Админ плюс. Досега не съм имала дете там, та ще уча нещо ново и аз Simple Smile Но ако сменя сега от горе ляво учебната година от сегашната на миналата, ми се появяват всичките деца и училища. Даже и това, в което бяха първите години момичетата, а миналата съм нямала дете там.
Та тези с изчезналите деца - вижте дали в миналата година ги има. Ако - да, според мен трябва да се изчака прехвърляне от училището. Ако не - по-добре се консултирайте с Школо какво да предприемете.

Ние имаме един ден 9 часа, един ден 8 часа и останалите по 7.
С какъв профил е паралелката?

Между другото в доста от другите наборни теми си правят един списък за първи пост, който седи в Скрит текст с посочен ник на родител и училище на дете.  Така ще се знаем кои сме за една и съща род среща Simple Smile Ако искате , да си направим и ние за следващата тема примерно? Вписва се само, който иска, разбира се. Не знам кой ще пуска темата/ите - в това не ме бива, но мога да помогна за изготвянето на списъка. Ако въобще се одобри идеята.

# 531
Hope for Two, при вас е супер. Мислех си, че 91 НЕГ са с една от най-лежерните програми - досега 4 години са били все 34 или 35 ч/седм. Чакам да видя тази година (12 кл ще е баткото), но не вярвам да надхвърлят.
Наборката програма още няма, но от това, което сме видели в уч.план май ще отиват към 38.
За Школо и изчезналите др деца - реално и при мен за тази учебна година виждам само номер 3 (5 кл ще е). Бутонът Роля, който Айла показа просто го няма в момента, защото няма прехвърлени др деца. Като изгрее баткото от Немската (ама там всичко става бавно...), ще се появи. А наборката ще мине към друг дневник. Админ плюс. Досега не съм имала дете там, та ще уча нещо ново и аз Simple Smile Но ако сменя сега от горе ляво учебната година от сегашната на миналата, ми се появяват всичките деца и училища. Даже и това, в което бяха първите години момичетата, а миналата съм нямала дете там.
Та тези с изчезналите деца - вижте дали в миналата година ги има. Ако - да, според мен трябва да се изчака прехвърляне от училището. Ако не - по-добре се консултирайте с Школо какво да предприемете.

Ние имаме един ден 9 часа, един ден 8 часа и останалите по 7.
С какъв профил е паралелката?

Между другото в доста от другите наборни теми си правят един списък за първи пост, който седи в Скрит текст с посочен ник на родител и училище на дете.  Така ще се знаем кои сме за една и съща род среща Simple Smile Ако искате , да си направим и ние за следващата тема примерно? Вписва се само, който иска, разбира се. Не знам кой ще пуска темата/ите - в това не ме бива, но мога да помогна за изготвянето на списъка. Ако въобще се одобри идеята.

Математика-информатика с АЕ

# 532
  • София
Да добавя и аз, че от отчетната преди четири години си направихме такава среща в Халбите и бяхме сигурно 40 човека. Една мама ни беше направила табелка с ник, име на детето и гимназията. И до ден днешен си се срещаме и си пишем редовно.

Колкото до първия учебен ден - на щерката ходих, защото се запознахме на живо с един куп любими вече френски мами от мамата, но сега няма такава бойна организация, уви. Питах мъжото дали не иска да ходим заедно, като възпитаник, но той пък чак толкова не се вълнува. За всеки случай питахме синковец, който каза, че няма проблем, стига да не му правим фъррр Simple Smile
Но отпада идеята, и без друго сигурно ще дадат по телевизията някой и друг кадър заради премиерът.

На добър час на всички деца! Да се чувстват добре и утре и цяла година след това!

# 533
Аааа супер идея е това да си се знаем Simple Smile
За всякакви подобни инициативи съм на линия!
Бай дъ уей още не съм поляла завършването на 7 клас както трябваше, но не ми пречи да отбележим началото на 8 клас подобаващо…

# 534
  • София
Аз също съм навита Simple Smile

# 535
  • София
И аз съм ЗА...

# 536
И аз съм за, от опит в друга наборна тема - полезно е.

# 537
  • София
За йединье и пийнье и мен ме пишете Simple Smile

# 538
За кръчма покани не отказвам.

# 539
  • Сливен
А дистанционно присъствие може ли за тези извън София? Grinning
Аз не съм очарована от част от учителите, за съжаление и по основни предмети. Дано ме опровергаят, ха дано ама надали.
Тук вариантите не са много и уви, дори и в т. нар. "хубави" училища е въпрос на късмет за екипа преподаватели.
Успешна и спокойна година ви пожелавам! Всички деца да са щастливи с новите си познанства и да не губят темпото от миналата година!

Общи условия

Активация на акаунт