Осмокласници - 2023/2024 - Тема 1

• 65 610
  • 816
  •   1
Отговори
# 510
Подадох заявления на място при социалните в последния ден на август, без бележки. Казаха ми, че щом няма бележка ще си получат информацията служебно и ще се обработят по-късно, съответно по-късно и парите. Подадох за две деца.
Днес получих едни 150 лв., не знам за кое дете 😀

# 511
  • София
И моят няма нужда от мен на 15, но ще съм в двора с второкласничката, та ще го видя отдалече. Няма да го караме, ще си отиде с метрото и вероятно ще се срещне с някои съученици по трасето.

# 512
  • София
Аз ще съпроводя сина до училището. Ще сменя линии на метрото и да му покажа откъде Simple Smile ще поседя сигурно 10-15 мин. да се убедя, че се слял с новия си клас и ще си ходя.

# 513
  • София

Бележка за социалните не ви трябва. Ако имате ПИК на НОИ, можете онлайн да подадете. Ако нямате, вади се много бързо, може и дистанционно.

Как става подаването, ако имаш ПИК? Необходимо ли е пак да имаш електронен подпис?

# 514
  • Някъде там...
Не, само ПИК е достатъчен. Логваш се с него в ссев и подаваш там. Изтегля се файл, попълва се, не му се променя името, качваш и готово.

# 515
  • София
Живеем сравнително близо до новото училище на щерката и на 15-ти сутринта ще я закарам. Ще имат час на класа. После ще се върна за официалното откриване в двора. Хич не съм я питала дали иска или не, аз също имам нужда да видя новото училище, да усетя атмосферата.

В старото училище не работеха с Школо и нито аз нито щерката имаме профили. Сутринта направих регистрации, пратих заявки до новото училище, но още не са ги одобрили. Дано до 15-ти получим достъп, защото платформата е основният начин за комуникация - вече имало качена учебната програмата, допълнителни сборници, помагала.

# 516
  • София
Много сладко, вчера на родителската среща един татко се опита да ми покаже как да се появи новото училище в Школо. Появи се. Обаче изчезнаха останалите деца (от старото училище).
Господин осмокласникът не желае да идвам с него и смятам да му уважа желанието. Това си е негов ден вече.

Последна редакция: пт, 15 сеп 2023, 05:27 от зелено човече

# 517
И нашият осмокласник, каза да го закарам и оставя.
Все ми се иска да постоя, но пък времево хич не ми е удобно.

# 518
  • София
Много сладко, вчера на родителската среща един татко се опита д ами покаже как да се появи новото училище в Школо. Появи се. Обаче изчезнаха останалите деца (от старото училище).
Господин осмокласникът не желае да идвам с него и смятам д аму уважа желанието. Това си е негов ден вече.
Когато са повече деца в различни училища, може от горе да смениш роля и да избереш за кое училище искаш да ползваш в момента Школо.
Тъй като Алианс е държавна школа за чужди езици за мое учудване миналата година и тя се появи. Simple Smile

Скрит текст:

# 519
А аз не мога да се регистрирам дори още като родител. Старото училище не ползваше Школо.

# 520
  • София
И аз в отбора от доволните след родителската среща, има доста нови и млади учители, които да поемат щафетата от тези на които предстои да се пенсионират, и всичките са много симпатични и лъчезарни, и разбира се взискателни. Иначе моята девойка хич не иска да свършва ваканцията. Освен да чете задължителната литература, само с Дон Кихот не успя да се пребори, е мързелувала цяло лято. Сега мъдри на какви допълнителни неща да се запише.
Утре ще отида, но тъй като двора е малък ще стоя отвън, все ще има някой с когото да си приказвам за час и половина, докато е тържеството и часа на класа.

# 521
Осмокласникът ми е актуализиран с новото училище, но петокласникът изчезна от Школо. Аз се притеснявам, защото сме в ново училище, в друг град, от училището два пъти казват, че не са получили документи от старото училище, ама всичко било наред, не трябва нищо да правим. Днес е 14-и, дори класната му новата не ни е звъннала.

# 522
Осмокласникът ми е актуализиран с новото училище, но петокласникът изчезна от Школо. Аз се притеснявам, защото сме в ново училище, в друг град, от училището два пъти казват, че не са получили документи от старото училище, ама всичко било наред, не трябва нищо да правим. Днес е 14-и, дори класната му новата не ни е звъннала.
Виж скрийн шота на Aila в скрития текст, така се виждат другите деца в други училища... Иначе се виждат като са в едно училище (едно под друго в "Дневник", в различни училиша трябва да се сменя отгоре) Hands V

# 523
  • София
Моят и на детето профили в Школо бяха потвърдени от училището. Разгледах сайта и все още ми е объркано. 10 минути се борих да намеря програмата, накрая прочетох упътването 😂 три дни в седмицата са с 8 часа, по един с шест и седем.

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 17:16 от rosi_ta

# 524
Ние имаме един ден 9 часа, един ден 8 часа и останалите по 7 .

Общи условия

Активация на акаунт