Не, няма други деца. То идеята е, че идва да си види внучето, да му се радва, а не толкова за помощта, понеже ние при тях ходим веднъж годишно, както писах вече.
Относно готвенето, аз мога и да не обядвам, ама тя не пропуска ядене. За детето има кухня, но за нас не и се започва с „ами какво ще ядем за обяд, аз не знам кое къде ти е и не смея да пипам”, при което аз правя винаги ядене, тя седи при детето. Това е помощ пак, но ако бях сама просто щях да си почивам, а не да готвя. Да изям набързо една салата и така. За нея салатата не е ядене или киселото мляко. Казва за мен, че съм била все на диета, защото не ѝ ям сладките неща, които прави. Просто са свръх тестени и сладки, а аз от доста време не ям почти нищо сладко, изключение бонбон (понеже тренирам активно), ако ме черпят за нещо, но не, за нея съм била на диета. И хляб не ям и затова също съм била на диета…
Боряна, ходя да тренирам по принцип през ден, обаче това ти е макс час и нещо, после се притеснявам, че тя нито може да нахрани детето, нито да го измие, ако нещо е станало. Въобще тя създава едно усещане аз нищо не мога и нищо не знам къде е у вас.