Коремът вече си личи, ДЕКЕМВРИйче в него спи. - ТЕМА 10 (2023)

• 52 962
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Ок ти е PPP.

И аз правих днес ама лъснах с ГД, мисля че е за сега леко все още, ама ще го изговорим с док в сряда. При мен беше очаквано, аз съм с ИР, с баткото ми се размина ама бях и по-млада тогава. Надявам се с диетичка да се справя и да не се налага инсулин.

Можеш ли да споделиш какви бяха резултатите ти от ОГТТ, Маце?

# 481
  • София

Ето моите. Не съм се още консултирала с АГ и ендото, ще видим какво ще кажат. Предполагам за момента ще е диета и глюломер. Аз така или иначе не ям сладко от февруари.

# 482
Мисля, че може се контролира само с храненето, досега как ти е била глюкозата на гладно при еднократно тестване през бременността?
Маце, ти вчера в Щерев ли беше за обременяването? Мисля, че май се засякохме, но не бях напълно сигурна, за да се обадя Grinning

# 483
Момичета, на тези от вас, които пазаруват от Амазон, случвало ли се е такова нещо? Тъкмо се хванах да поръчам нещо за бебка и не минава плащането.

# 484
Боби, нещо не е наред с картата за плащане - изтекла, преминат лимит, грешни данни. Опитай с друга карта отново

# 485
Всичко й е наред. Ежедневно я използвам. От Амазон също съм пазарувала с нея. Даже за по-големи суми в други сайтове. Ще пробвам и с друга, обаче исках с тази да платя, че трупам едни точки, които после обменям за пари.
Много ме дразнят Амазон. Преди време така ми закриха първия акаунт без обяснение.

# 486
Аз имах проблем в амазон с бг карта и платих през револют …

# 487
Минавам набързо оттук само да отбележа какво ми направи впечатление. Преди месец гинекологът ми каза да започна да пия желязо, тъй като забелязахме при изследванията, че беше леко паднало. Изписа ми същото желязо, което пиех и през първите два дни на цикъла ми преди бременността и въпреки че ям само пилешко веднъж седмично, хемоглобинът ми беше в нормалните граници. Като влязох в болницата ми даваха желязо, но някакво друго. Вчера ми изпратиха писмо с изследванията при приема в болницата и по време на болничното изследване. Хемоглобинът ми е бил нормален при постъпване и след това беше спаднал. Това е просто припомняне, че може би някакво лекарство не е оптималното за вас, а не че по принцип не усвоява вашият организъм желязо, например. Лека вечер 🙂 Аз пия Tardyferon.

# 488
Добър вечер мами , за съжаление циститът ми се възвръща с пълна сила и от утре пак почва ходене по мъките , изследвания , лекари  …. Първо ще пусна стерилна , после обикновена и кръв ЦРП най ми е важно . Този път ще си искам директно антибиотик и ще се моля да не стига пак до бъбреците.
А в кръга на майтапа - вече ме е страх да дойдат събота и неделя , защото от как съм бременна абсолютно никога нищо не ми стана да речем в сряда 🤔😂 все събота или неделя . Някак си от както ме изписаха от болницата си знаех , че така ще стане , защото ги питах там дали ще продължа с домашно лечение на антибиотик , а отговора им беше , че щяло да гъбясам . Знаех си , че така не се лекува такова тежко състояние - 5 дни на антибиотик. Където и да чета навсякъде пише , че лечението е от 10 до 13 дни за такава бъбречна инфекция .

# 489
Момичета, аз имам друг въпрос, Как смятате да обличате малките,когато се родят по-скоро за навън питам?

# 490
  • София
PPP да, в Щерев Simple Smile ее що не си се обадила Simple Smile

Keksche_31  венозния АБ не се равнява на такъв през устата. Нефролог мина ли? щото и аз все мислех че е цистит при мен, ама се оказаха май пясъчинки

tothemoon ами има разни гащеризони, тип като мече, имам няколко подарени такива +одеяло отгоре. Зависи какво ще е времето

# 491
Маце, а под това мече с боди и ританки(или пак цяло гащеризонче) ли?

# 492
Момичета, бързо да ви минават всички болежки и неразположения и следващите седмици да са по-спокойни и безгрижни.
От астрологична точка - Венера вече се движи напред, Меркурий от 14 и той изправя посоката си - така че, всичко би трябвало да потече по мед и масло в комуникацията и отношенията.

Маце, стискам ти палци с този ГД /това трябва да се разчита като гестационинен диабет, мисля?/. Дано да успееш да го контролираш само с режим, а вече ако не стане по този начин, да стане по най-удачният според АГ.
И аз съм в сряда при нея, за пръв път нямам търпение, честно казано. Уикенда и другата седмица ще попътуваме малко и искам да съм спокойна, че всичко е наред.

# 493
Мацето , на нефролог бях преди 2 седмици за установяване на запушването на бъбрека , за сега нефролог не съм минала , защото запушването ще си го имам , просто не трябва да се инфектира , затова сега пуснах стерилна и обикновена урина , и кръв там да видим ЦРП-то. Обикновената орина ще покаже ли дали имам цистит 🤔?

# 494
  • София, България
tothemoon, и аз като Мацето с мече и одеало отгоре или сега наскоро взех един космонавт без крачета за съвсем в началото ако излизаме. Ще преценявам според времето навън. Simple Smile

Момичета, успех с проблемите. Хич не отбирам аз от ГД или пък от цистити и възпаления, но ви стискам палци, издръжте още малко, останаха има-няма 3 месеца, ей сега ще минат Blue Heart

Общи условия

Активация на акаунт