Коремът вече си личи, ДЕКЕМВРИйче в него спи. - ТЕМА 10 (2023)

• 52 886
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Фъстъче по скоро заради ГД ще иска секцио. Ще видим има време.

Лейди успех и на теб на теста, дано няма ГД.

Ей вярно че ние сме 4ри там, трябва да уеднаквим прегледите я!

# 556
  • София
Мисля, че са по-скоро близки до гранични стойности, само второто ти е малко над нормата, и то пише, че тая норма е за небременни жени. Сигурно ще минеш с нисковъглехидратна диета.
Важно е също дали си яла по-рано от 12ч преди изследването и какво.
Включвам се и аз, много ми е приятно да ви чета! ❤️❤️ Радвам се за бебчетата, че всичко е наред. Утре и аз съм на преглед!
За гъбична инфекция също съм слагала Гиназол в 19 г.с.
Относно обременяването с глюкоза, направих го онзи ден. Глюкозата, която трябваше да изпия ми дойде малко в повече, не беше много приятно. Резултатите също не са добри. Записах си час за ендокринолог, надявам се само с режим да се оправят нещата.
Какво мислите?

# 557
Мале, момичета седми месец....шок, шок ....
Хубава и приятна група се заформя в Щерев, а няма ли някоя мама за МД София?
Аз още се чудя за там де хаха
Споделете къде сте се ориентирали...

# 558
Аз съм се насочила към Токуда, защото там е и моята Аг, но и съм редовен посетител в Щерев заради лабораторията им😀 Изключително мили сестри и се справят с вените ми, за разлика от други места.

# 559
Теди, супер си. 🙂 Много са радвам на всички ви като пишете за прегледите с бебчетата ❤️ Спокойна вечер.

# 560
Маце, а ГД и естествено раждане защо не е ок?

# 561
  • София

Аз ще съм в МД Simple Smile

Днес бях на преглед при д-р Дяволов. Ами особняк си е Simple Smile Доверявам му се абсолютно 100%, обаче понякога ми се иска да си поговорим повече, хаха...а пък той като види, че всичко ми е наред и ме праща да си гледам живота... а аз дрънкам някакви щуротии да го занимавам Simple Smile)) Мъжа ми ми се смя много, след като излязох от кабинета и му разказах.

# 562
Ми, те на лекарите, ако всичко е наред, не им е интересно Laughing
Имам доста познати и роднини в това съсловие, та са ми директни впечатленията.
По-добре се радвайте, че не им се налага да обясняват.

Иначе си е и до характер, разбира се. Има хора, които просто не са супер приказливи особено, ако е просто дъра-бъра. Нищо, че работят с хора и то често в деликатно състояние.

# 563

Аз ще съм в МД Simple Smile

Днес бях на преглед при д-р Дяволов. Ами особняк си е Simple Smile Доверявам му се абсолютно 100%, обаче понякога ми се иска да си поговорим повече, хаха...а пък той като види, че всичко ми е наред и ме праща да си гледам живота... а аз дрънкам някакви щуротии да го занимавам Simple Smile)) Мъжа ми ми се смя много, след като излязох от кабинета и му разказах.

Секцио ли ще раждаш при него?
Аз пък съм малко хипохондрична и търся под вола теле ...хихих

# 564
  • София
Ми, те на лекарите, ако всичко е наред, не им е интересно Laughing
Имам доста познати и роднини в това съсловие, та са ми директни впечатленията.
По-добре се радвайте, че не им се налага да обясняват.

Иначе си е и до характер, разбира се. Има хора, които просто не са супер приказливи особено, ако е просто дъра-бъра. Нищо, че работят с хора и то често в деликатно състояние.

Дааа, абсолютно така е. Мъжа ми за това ми се смя...каза, че най-лошото е, когато хирурга/онколога и т.н. поискат да говорят с теб, така че аз да се радвам.
Абе истината е, че просто ми се мрънкаше и го направих с кеф, хаха Simple Smile

Секцио ли ще раждаш при него?
Аз пък съм малко хипохондрична и търся под вола теле ...хихих

Да, най-вероятно ще бъде секцио. Днес си направих устата за нормално, но леко ми се изсмя той и каза "ми ако тръгне нормално, добре..." Simple Smile
Обаче той ги говори тези неща с добро, някои хора може да му се обидят, но наистина си е особняк. Аз оценявам чувството му за хумор.

# 565
  • София
Аз макар, че се следя на частно в Щерев и съм доволна от болницата, за момента ми се очертава секцио и по-скоро ще се доверя на някой по-опитен като Дяволов от МД. На 19.09 ми е консултацията при него и тогава ще реша окончателно.
Бебо се е завъртял седалищно и не ми оставя особен избор.
За лабораторията, наистина в Щерев нямат грешка. С моите тънки вени винаги успявят, значи си могат.

# 566
Момичета, до 34-та седмица бебето не се води седалищно, защото има време да се върти Simple Smile не си вадете крайни изводи от сега.
Аз живот и здраве мисля пак да си раждам в Свети Лазар с "Ла Вита Нова", ще е хубаво да спрат да вдигат цените междувременно де 😂 че пак са вдигнали този месец и вече ми се реве. Имах мечти за водно раждане, то се доплаща допълнително, кажи-речи да кихнеш и трябва да си доплатиш, там е така за всичко. Ще видим финансово дали ще можем да си позволим басейна за раждане...

# 567
https://www.facebook.com/PregnancySchool.MaMa/videos/63553682197 … =rS40aB7S9Ucbxw6v Това видео ми беше интересно. Може да бъде полезно и на други момичета, които ще стават мами за първи път 🙂

# 568
Мацки, последно време не мога да смогна да пиша. Честито на хубавите прегледи и мерки на бебоците на всички Heart
Аз за сега нямам индикации за обременяване с глюкоза, та имам лукса да си го спестя! Стабилно си ме къртеха контракции, а няколко вечери имах и болки ниско долу, но увеличих доста магнезия и пия много вода. О чудо! По-добре е положението така Hug

Събота пътуваме за сватба до Пампорово, хем ми е нервно и притеснено, хем се вълнувам да направим едно последно “приключение” и парти. Ще се наконтя и наглася..само това ме крепи да не си остана вкъщи. Ще се заредя със спокойствие и хапчета, ще караме бавно …и това ще мине. После приключваме със “социалните дейности” и почвам гнезденето.

Аз вече съм официално 27 седмица и май по моите сметки вече в 7 месец и трети триместър?

# 569
  • София
Маце, а ГД и естествено раждане защо не е ок?

Не е само ГД при мен, предишно неуспешно нормално, двата лоба на плацентата... Ако продължава да си седи седалищно. Иначе с ГД може да се роди нормално, стига всичко да е наред и да няма проблеми с плода

Общи условия

Активация на акаунт